vertaler spaans

Ontdek talenvolle vertalers Spaans bij jou in de buurt

Meer dan 184 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Spaans

Vertaler spaans in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (82 reviews)
Ik heb een masteropleiding gevolgd vertaler zakelijke communicatie, Engels, Spaans en Nederlands. Daarnaast volgde ik een bijkomende opleiding marketing. Ik heb erg uiteenlopende interesses ( medische wereld, wetenschap, economie, management)Ik hou ervan om teksten te schrijven aangepast aan jouw doelpubliek. Ik maak jouw teksten vlotter en leesbaarder zodat je jouw doel beter verwezenlijkt.
Vertaler spaans in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (9 reviews)
Hebt u vertaling nodig? Met de combinatie Engels/Spaans/Nederlands kan ik u wel helpen. Ik ben ook filoloog en leerkracht met goede ervaring. Wij kunnen gemakkelijk afspreken.
Vertaler spaans in Westerlo (2260) - Britta
Britta
Westerlo
5/5 (7 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master in het Vertalen in 2009 en heb sindsdien sporadisch voor De Morgen vertaald naar het Engels. Verder heb ik ook voor Casa vertaald naar het Engels en het Spaans. Ik ben geen beëdigd vertaler, dus officiële documenten zijn niet rechtsgeldig als ik ze vertaal. Maar andere teksten vertaal ik heel graag voor u vanuit het Engels, Spaans of Deens.
Vertaler spaans in Zulte (9870) - Maarten
Maarten
Zulte
5/5 (7 reviews)
Zeer snel, goedkoop en efficiënt schrijven, vertalen en verbeteren van teksten. Alle stijlen en talen zijn mogelijk. Dankzij een uitgebreid wereldwijd netwerk verloopt dit zeer vlot en efficiënt. Verbeteringen/aanpassingen zijn steeds in de prijs inbegrepen. .
Vertaler spaans in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler spaans in Menen (8930) - Rodney
Rodney
Menen
5/5 (4 reviews)
..,..............................................ik spreek die talen zeer goed dus als ik kan helpen altijd welkom....................................
Vertaler spaans in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Als onderzoeker aan de UGent gebeurt alle communicatie (dagdagelijks en wetenschappelijk) in het Engels, waardoor ik deze taal uitstekend beheers. Ook Spaans beheers ik goed (C1 diploma) aangezien ik een jaar in Spanje heb gewoond voor mijn studies. Alle richtingen van vertalen tussen deze drie talen kan ik goed.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Monica
Monica Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb 15 jaar ervaring in het vertalen van het Nederlands naar het Engels toe. Ook vanuit het Frans en Spaans vertaal ik naar het Engels. Als native English speaker en perfect tweetalig (Nederlands is mijn tweede moedertaal) vertaal ik op een natuurlijke manier en maakt het ook makkelijker om idiomatische begrippen te vertalen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler spaans in Balen (2490) - Kathleen
Kathleen
Balen
5/5 (2 reviews)
Door mijn job als docent talen en vertalen ben ik elke dag met taal bezig. Ik ben moedertaalspreker Nederlands en vertaal het liefst van het Engels/Spaans naar het Nederlands. Mijn voorkeur gaat uit naar teksten uit de toeristsche, marketing, event of culturele sector. Ook voor tekstrevisie kan je bij mij terecht. Hulp nodig bij je mondelinge communciatie in het Engels of Spaans? Neem contact op!
Vertaler spaans in Maldegem (9990) - Sarah
Sarah
Maldegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben licentiaat vertaler Nederlands-Frans-Spaans en heb 10 jaar in Spanje gewoond. Thuis praat ik Spaans met mijn Peruaanse man. Ik ben helemaal gek op deze prachtige taal!
Vertaler spaans in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal, terwijl ik een bachelor en master in het Spaans heb gevolgd. Naast een uitgebreide kennis te hebben van deze talen, betekent het ook dat ik weet wat er van mij als vertaler verwacht wordt.
Vertaler spaans in Oudenaarde (9700) - John
John
Oudenaarde
5/5 (2 reviews)
Voor Nederlands, Frans, Engels of Spaans iemand nodig om een tekst te vertalen of op te stellen? Een vertaalbot maakt nog steeds rare zinsconstructies, daarom kan het handig zijn om je tekst te laten vertalen door mij bijvoorbeeld ;) Steeds goede feedback nodig van de klant en uitgebreide communicatie is een must.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Spaans

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice vertaler Spaans: geëvalueerd met 4.96 door 147 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertalers Spaans, tekst vertalen naar Spaans, copywriter tekst in het Spaans, vertaler Spaans Nederlands,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Spaans

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden