vertaler spaans

Ontdek talenvolle vertalers Spaans bij jou in de buurt

Meer dan 137 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Spaans

Vertaler spaans in Asse (1730) - Katrien
Katrien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (66 reviews)
Ik heb een masteropleiding gevolgd vertaler zakelijke communicatie, Engels, Spaans en Nederlands. Daarnaast volgde ik een bijkomende opleiding marketing. Ik heb erg uiteenlopende interesses ( medische wereld, wetenschap, economie, management)Ik hou ervan om teksten te schrijven aangepast aan jouw doelpubliek. Ik maak jouw teksten vlotter en leesbaarder zodat je jouw doel beter verwezenlijkt.
Vertaler spaans in Westerlo (2260) - Britta
Britta
Westerlo
5/5 (7 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master in het Vertalen in 2009 en heb sindsdien sporadisch voor De Morgen vertaald naar het Engels. Verder heb ik ook voor Casa vertaald naar het Engels en het Spaans. Ik ben geen beëdigd vertaler, dus officiële documenten zijn niet rechtsgeldig als ik ze vertaal. Maar andere teksten vertaal ik heel graag voor u vanuit het Engels, Spaans of Deens.
Vertaler spaans in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler spaans in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (4 reviews)
Hebt u vertaling nodig? Met de combinatie Engels/Spaans/Nederlands kan ik u wel helpen. Ik ben ook filoloog en leerkracht met goede ervaring. Wij kunnen gemakkelijk afspreken.
Vertaler spaans in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Als onderzoeker aan de UGent gebeurt alle communicatie (dagdagelijks en wetenschappelijk) in het Engels, waardoor ik deze taal uitstekend beheers. Ook Spaans beheers ik goed (C1 diploma) aangezien ik een jaar in Spanje heb gewoond voor mijn studies. Alle richtingen van vertalen tussen deze drie talen kan ik goed.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Monica
Monica Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb 15 jaar ervaring in het vertalen van het Nederlands naar het Engels toe. Ook vanuit het Frans en Spaans vertaal ik naar het Engels. Als native English speaker en perfect tweetalig (Nederlands is mijn tweede moedertaal) vertaal ik op een natuurlijke manier en maakt het ook makkelijker om idiomatische begrippen te vertalen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler spaans in Balen (2490) - Kathleen
Kathleen
Balen
5/5 (2 reviews)
Door mijn job als docent talen en vertalen ben ik elke dag met taal bezig. Ik ben moedertaalspreker Nederlands en vertaal het liefst van het Engels/Spaans naar het Nederlands. Mijn voorkeur gaat uit naar teksten uit de toeristsche, marketing, event of culturele sector. Ook voor tekstrevisie kan je bij mij terecht. Hulp nodig bij je mondelinge communciatie in het Engels of Spaans? Neem contact op!
Vertaler spaans in Maldegem (9990) - Sarah
Sarah
Maldegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben licentiaat vertaler Nederlands-Frans-Spaans en heb 10 jaar in Spanje gewoond. Thuis praat ik Spaans met mijn Peruaanse man. Ik ben helemaal gek op deze prachtige taal!
Vertaler spaans in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal, terwijl ik een bachelor en master in het Spaans heb gevolgd. Naast een uitgebreide kennis te hebben van deze talen, betekent het ook dat ik weet wat er van mij als vertaler verwacht wordt.
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Met een diploma (met onderscheiding) op zak in de Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, heb ik me verder kunnen verdiepen in de verhaalkunsten van vertalen en tolken. Want het is en blijft een feit: vertalen is een vorm van schrijven; zo vrij als nodig en zo getrouw als mogelijk! Het is een zekere kunst waarin ik vereerd ben me in te hebben kunnen verdiepen. Let's spread the love!
Vertaler spaans in Sint-amandsberg (9040) - Julie
Julie
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik behaalde een masterdiploma Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Spaans en heb ervaring in het schrijven en vertalen van teksten in het Spaans.
Vertaler spaans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice vertaler Spaans: geëvalueerd met 4.94 door 108 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertalers Spaans, tekst vertalen naar Spaans, copywriter tekst in het Spaans, vertaler Spaans Nederlands,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Spaans

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden