105 vertalers Spaans in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Vertaler spaans in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
5/5 · 34 reviews
3000 Leuven
Spaans heb ik geleerd door 2 jaar in Mexico te wonen, beetje erin duiken en "zwemmen of verdrinken" theorie. Engels is gewoon als een 2de moedertaal voor mij. Frans spreek ik alle dagen op mijn werk op de luchthaven...
Vertaler spaans in Westerlo (2260) - Britta
Britta
5/5 · 7 reviews
2260 Westerlo
Ik ben afgestudeerd als master in het Vertalen in 2009 en heb sindsdien sporadisch voor De Morgen vertaald naar het Engels. Verder heb ik ook voor Casa vertaald naar het Engels en het Spaans. Ik ben geen beëdigd vertaler, dus officiële documenten zijn niet rechtsgeldig als ik ze vertaal. Maar andere teksten vertaal ik heel graag voor u vanuit het Engels, Spaans of Deens.
Vertaler spaans in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
1820 Steenokkerzeel
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Monica
Monica Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb 15 jaar ervaring in het vertalen van het Nederlands naar het Engels toe. Ook vanuit het Frans en Spaans vertaal ik naar het Engels. Als native English speaker en perfect tweetalig (Nederlands is mijn tweede moedertaal) vertaal ik op een natuurlijke manier en maakt het ook makkelijker om idiomatische begrippen te vertalen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler spaans in Balen (2490) - Kathleen
Kathleen
5/5 · 2 reviews
2490 Balen
Door mijn job als docent talen en vertalen ben ik elke dag met taal bezig. Ik ben moedertaalspreker Nederlands en vertaal het liefst van het Engels/Spaans naar het Nederlands. Mijn voorkeur gaat uit naar teksten uit de toeristsche, marketing, event of culturele sector. Ook voor tekstrevisie kan je bij mij terecht. Hulp nodig bij je mondelinge communciatie in het Engels of Spaans? Neem contact op!
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Met een diploma (met onderscheiding) op zak in de Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, heb ik me verder kunnen verdiepen in de verhaalkunsten van vertalen en tolken. Want het is en blijft een feit: vertalen is een vorm van schrijven; zo vrij als nodig en zo getrouw als mogelijk! Het is een zekere kunst waarin ik vereerd ben me in te hebben kunnen verdiepen. Let's spread the love!
Vertaler spaans in Staden (8840) - Natàlia
Natàlia
5/5 · 1 reviews
8840 Staden
Spaans (en Catalaans) is mijn moedertaal. Mijn Engels is nu bijna moedertaal niveau. Mijn Frans is heel vlot. Ik studeer nu een opleiding bij VIVES Campus Torhout van Leraar Secundair Onderwijs (Frans - Engels).
Vertaler spaans in Kalmthout (2920) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2920 Kalmthout
Interesse in verschillende talen,punctueel
Vertaler spaans in Olen (2250) - Elena
Elena
5/5 · 1 reviews
2250 Olen
Ik ben een goede schrijver omdat ik mijn eigen stijl heb. Ik ben een goede vertaler omdat ik mijn studies aan de universiteit gedaan heb. Maar het belangrijkst is dat ik mijn ervaring heb.
Vertaler spaans in Sint-amandsberg (9040) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik behaalde een masterdiploma Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Spaans en heb ervaring in het schrijven en vertalen van teksten in het Spaans.
Vertaler spaans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
4.0/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Vertaler spaans in Zwijndrecht (2070) - Jasmine
Jasmine
5/5 · 1 reviews
2070 Zwijndrecht
Ik studeer Business & Languages dus ik heb een hoog niveau in taal/spelling/correctie etc. van Nederlands - Engels en andersom. Vertalen is ook grotendeels waar mijn examens (van de taalvakken) uit bestaan. Basis niveau in Nederlands - Spaans en andersom. Laat maar weten waar u hulp bij nodig heeft :)

Ring Twice vertaler Spaans: geëvalueerd met 4.94 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen: betrouwbare vertalers Spaans, tekst vertalen naar Spaans, copywriter tekst in het Spaans, vertaler Spaans Nederlands,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen vertaler Spaans

De laatste aanvragen in de categorie vertaler Spaans

Vertaling documenten Nederlands naar spaans - VERTALING VOOR VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ - Vertaling Huwelijksakte - Spaans vertalen - Vertaling compromis van het spaans nr nederlands - Van Spaans naar Nederlands vertalen tijdens psychotherapie in Lommel - Boek in Spaans vertalen - Vertalen van het spaans naar frans/ned - Vertalen tekst van engels naar spaans en nederlands naar spaans - Vertalen van restaurant menukaart in veschillende talen - Vertalen van een tekst
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden