85 vertalers Duits in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Vertaler duits in Zepperen (3800) - Michel
Michel
4.83/5 · 41 reviews
3800 Zepperen
Er wordt gezegd dat ik een talenknobbel heb. Bovendien schrijf ik graag. Ik ben van thuis uit tweetalig opgevoed (NL-FR) en heb ook een doorgedreven kennis van het Engels. Stel me zelf graag ter beschikking voor eventueel vertaalwerk of opstellen van teksten. Kan eveneens uw kinderen helpen door wat bijles te geven. Ik hoor graag van U.
Vertaler duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
2000 Antwerpen
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Vertaler duits in Gent (9000) - Tomas
Tomas
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Vertaler duits in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
5/5 · 5 reviews
2820 Bonheiden
Ik moet wekelijks schrijftaken maken voor mijn vakken. Ook heb ik het vak vertaling waarvoor we ook wekelijks taken moeten maken. Hierdoor heb ik wel enige kennis van het Frans en Duits. Ik ben zelf nog student en ben dus nog volop aan het bijleren.
Vertaler duits in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
1820 Steenokkerzeel
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler duits in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
8870 Izegem
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Vertaler duits in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
5/5 · 4 reviews
1740 Ternat
Ik ben vertaler Frans-Duits en vertaal naar het NL, heb ervaring o.a. bij internationale firma's / Ik redigeer teksten in het Nederlands / Als pietje precies laat ik geen tekst door mijn handen gaan zonder er fouten uit te halen: typefouten, spelfouten, kromme zinnen, daar krijg ik spreekwoordelijke kromme tenen van. Met een goede redactie wordt uw document beter leesbaar en oogt het professioneel
Vertaler duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler duits in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Vertaler duits in Gent (9000) - Gerda
Gerda
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Met dieren werken op verplaatsing én met taal werken thuis, dit zijn de activiteiten die me jong houden. Vertalen, maar ook teksten schrijven heb ik in de loop van mijn professioneel leven heel vaak gedaan, in het Nederlands, soms ook in het Engels en het Frans. Ik ben Germaniste van opleiding (Nederlands-Zweeds), en heb lang in het buitenland gewerkt in een 3-talige (Fr., Eng., en Duits) omgeving
Vertaler duits in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Vertaler duits in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Master in het Vertalen (Duits-Portugees). Erasmus in Leipzig (Universiteit). Zomercursus Portugese taal aan de Universiteit van Lissabon. Een tijdje gewerkt als sociaal tolk Portugees. Enkele vertalingen gemaakt Nederlands-Duits, Duits-Nederlands. Heel veel ervaring opgedaan als administratieve kracht en projectmedewerker bij een tolk- en vertaaldienst. Ook redactiewerk mogelijk.
Vertaler duits in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben deeltijds freelance juriste. Taal is mijn passie! Ik ben vlot viertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Heeft u een vertaling nodig van een brief, een contract of van algemene voorwaarden? Wilt u een brief (in 1 van de bovenstaande 4 talen) laten beantwoorden? Of heeft u gewoon uitleg & toelichting nodig bij een tekst/document? Geen enkel probleem. Contacteer mij! Ik heb een wagen.
Vertaler duits in Bilzen (3740) - Anke
Anke
5/5 · 1 reviews
3740 Bilzen
Ik probeer uw visie zo goed mogelijk te verwoorden in uw opstellen. En doordat ik Duits quasi als twee moedertaal heb aangeleerd als kind, heb ik een uitgebreide woordenschat om uw idee goed te kunnen omschrijven. Bovendien doe ik niets liever dan met taal bezig zijn. Ik help je dus graag!
Vertaler duits in Heverlee (3001) - Edward
Edward
4.0/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.

Ring Twice vertaler Duits: geëvalueerd met 4.92 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen: betrouwbare vertaler Duits, tekst vertalen naar Duits, copywriter tekst in het Duits, vertaler Duits Nederlands,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen vertaler Duits

De laatste aanvragen in de categorie vertaler Duits

korte tekst cosmetisch product - Korte vertaalopdracht van Nederlands naar Duits - Vertaling social/nieuwsbrieven DUI-NL - vertaling website
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden