vertaler duits

Ontdek talentvolle vertalers Duits bij jou in de buurt

Meer dan 136 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Duits

Vertaler duits in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.74/5 (19 reviews)
2x2 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt voor 2 internationale (Duits- en Engelstalig) bedrijven. Specifieke ervaring en kennis van (auto-)technische handleidingen, contracten en algemene administratie (facturatie).
Vertaler duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Vertaler duits in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Vertaler duits in Asse (1730) - Elisabeth
Elisabeth
Asse
5/5 (7 reviews)
Ik ben vertaler Frans-Duits en vertaal naar het NL, heb ervaring o.a. bij internationale firma's / Ik redigeer teksten in het Nederlands / Als pietje precies laat ik geen tekst door mijn handen gaan zonder er fouten uit te halen: typefouten, spelfouten, kromme zinnen, daar krijg ik spreekwoordelijke kromme tenen van. Met een goede redactie wordt uw document beter leesbaar en oogt het professioneel
Vertaler duits in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Vertaler duits in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
Bonheiden
5/5 (5 reviews)
Nu ik mijn bachelordiploma op zak heb, heb ik al enige ervaring in het vertalen. In mijn master volgde ik het Vertaalatelier Juridisch vertalen. Verder werkte ik ook al voor een zwembadbedrijf, waar ik verantwoordelijk was voor de vertaling van de flyers, website en technische handleidingen.
Vertaler duits in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler duits in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Vertaler duits in Genval (1332) - Michel
Michel
Genval
4.75/5 (4 reviews)
Beroepsmatig in zeer uitlopende domeinen moet ik constant switchen tussen vier verschillende talen, zowel in het opstellen van complexe technische offertes en verdragen, als in het commerciële onderhandelen.
Vertaler duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler duits in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Met dieren werken op verplaatsing én met taal werken thuis, dit zijn de activiteiten die me jong houden. Vertalen, maar ook teksten schrijven heb ik in de loop van mijn professioneel leven heel vaak gedaan, in het Nederlands, soms ook in het Engels en het Frans. Ik ben Germaniste van opleiding (Nederlands-Zweeds), en heb lang in het buitenland gewerkt in een 3-talige (Fr., Eng., en Duits) omgeving
Vertaler duits in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Vertaler duits in Assent (3460) - Sarah
Sarah
Assent
5/5 (3 reviews)
Studies vertaler/tolk aan het VLEKHO. Door in de transportsector gerold te zijn, minder met taal gespeeld. Graag weer wat meer de geur van woordenboeken opsnuiven. Native speaker Duits/Nederlands.
Vertaler duits in Scherpenheuvel (3270) - Alex
Alex
Scherpenheuvel
5/5 (3 reviews)
Ik ben zelf geduldig persoon, gebruik de Franse, Engelse en in mindere mate de Duitse taal voor mijn werk , dit al meer dan 30 jaar. Schriftelijk zowel als mondeling.
Vertaler duits in Aarschot (3200) - Ralph
Ralph
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Ik heb tijdens mijn Masters in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten veel opstellen geschreven in het Engels. Heb voor mijn taalstudies in Berlijn en Parijs ook veel opstellen geschreven en ken de logica en technieken erachter dan ook zeer goed.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Duits

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice vertaler Duits: geëvalueerd met 4.93 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Duits, tekst vertalen naar Duits, copywriter tekst in het Duits, vertaler Duits Nederlands,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Duits

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden