tuinman Ekeren

Tuinman Ekeren gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Ekeren: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther doe dit werk als tuinman al zeker meerdere jaren als mijn beroep voor een baas . Daar heb ik mijn ervaring op gedaan . Ook het werken met tuingereedschap heb ik veel ervaring op gedaan .
Tuinman in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.91/5 (11 reviews)
Aangezien we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor het milieu probeer ik zoveel mogelijk met ecologische en geluidsarmere toestellen van stilh te werken.
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Alle tuinwerken (van gras af doen tot bomen snoeien of kappen). Ik heb eigen materieel en een ruime pick-up om ook het afval af te voeren zodat ik een propere tuin kan achterlaten. Verder kan ik je ook verder helpen met allerhande klusjes in en rond het huis. Alles is bespreekbaar.
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf ook een tuin die regelmatig moet worden aangepakt, dus ik beschik ook over het nodige tuingereedschap om ook uw tuin op te frissen of te onderhouden. Een grasmaaier, haagschaar,... geen probleem.
Tuinman in Ekeren (2180) - Kristof
Kristof
Ekeren
Nieuw
Heb 12jaar in de tuinaanleg gewerkt(oa bij JanJoris Buitengewone Tuinkunst).De laatste jaren was ik ploegverantwoordelijke,wat je niet zomaar wordt,vakkennis vereist!Zelfs 3 jaar tuinarchitectuur gevolgd in volwassenonderwijs.
Tuinman in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Ik kom met plezier uw niet té grote tuin onderhouden! Hagen scheren wanneer het nodig is, snoeien van rozen en andere planten, ook kleine bomen zijn geen probleem. Ik heb zélf geen trekhaak maar als er eens een kar snoeisel moet weggebracht worden wil ik dat ook voor u doen. Ik kan altijd nog iemand inschakelen voor die éénmalige grote klus. Verticuteren en ander kleine klussen zijn geen probleem!
Tuinman in Ekeren (2180) - Johan
Johan
Ekeren
Nieuw
Het grasmaaien vinden de meeste onder ons een niet gezellige job. Of andere taken in de tuin zoals onkruid wieden. Voor zulke jobskes jeuken mijn handen.
Tuinman in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Ekeren
Nieuw
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider en gemotiveerd uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Tuinman in Ekeren (2180) - Angelique
Angelique
Ekeren
Nieuw
We hebben zelf een kleine tuin sinds een jaar en onderhouden deze: gras zaaien, maaien, snoeien, aanplanten, onkruid wieden etc. Wij hebben enkel basismateriaal.
Tuinman in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
Bij familie ben ik begonnen, met heel wat onderhoudjes en projecten. Dit is iets wat ik enorm graag doe. Het eindresultaat van een mooi onderhouden tuin, of een verwilderde tuin die helemaal weer opgeknapt is geeft een super gevoel. Als ik in een tuin werk doe ik dit alsof het mijn eigen tuin zou zijn.
Tuinman in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Ekeren
Nieuw
Bereid om allerlei zaken in de tuin aan te pakken: haag, gras, planten van bloemen/struiken, etc.
Tuinman in Ekeren (2180) - Hamza
Hamza
Ekeren
Nieuw
Ervaring als tuin man is niet heel groot. Heb tuinbouw gevolgd in het 1studiejaar. Ik kan u grasmaaien plantjes water geven dat soort klusjes. En behandel de plantjes met liefde :)
Tuinman in Ekeren (2180) - Wendy
Wendy
Ekeren
Nieuw
Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen, dit zijn taken die ik kan uitvoeren. Ik klim zelf niet op daken om de dakgoot schoon te maken. Vragen? Geef een sein
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Ekeren: geëvalueerd met 4.83 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Ekeren, betaalbare tuinman Ekeren, tuinman gezocht Ekeren, gras maaien Ekeren, haag snoeien Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Ekeren: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Ekeren is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Ekeren namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Ekeren

Een tuinman in Ekeren zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Ekeren? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Ekeren zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Ekeren

In het takenpakket van een tuinman Ekeren is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Ekeren zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Ekeren

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Ekeren. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Ekeren helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Ekeren?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Ekeren in te schakelen. Een tuinman Ekeren is expert in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Ekeren?

Een tuinman in Ekeren is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Ekeren aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Ekeren ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Ekeren prijs
Tuinman Ekerentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Ekeren en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Ekeren
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Ekeren gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Ekeren? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Ekeren te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Ekeren vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Ekeren te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Ekeren met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Ekeren! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en betrouwbare tuinman in Ekeren vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Ekeren een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Ekeren selecteren. Een dienst aanvragen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Ekeren

Tuin onderhoud - Hulp gewenst - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Andere - plantenperken onderhouden - Gras Maaien - Jaarlijks OH: snoeien siergras, hagen, boomhagen - bomen snoeien - bomen snoeien - wekelijks of om de veertien dagen onderhoud tuin - handige harry met groene vingers - Gras Maaien en haag snoeien - Regelmatig tuinonderhoud - haag snoeien met factuur - Tuin schoonmaken en planten haken - Gras maaien en snoeien - Tuinonderhoud - Tegels leggen en steuntje op mijn tuin - Iemand gezocht voor onkruid weg te halen - Tuinwerk - Gazon in orde maken - Algemeen tuin onderhoud - Hagen snoeien - (Houten) Terras aanleggen op beton - Opruimen tuin en snoei werken - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuin - Tuinman - Fruitbomen met kennis van zaken snoeien en hout verhakselen - snoeien van een Gleditsia triacanthos - Onderhoud tuin. - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - kunstgras aanleggen - Tuin in orde brengen - Onderhoud tuin - Heraanleg en onderhoud voor- en achtertuin - tuinonderhoud - tuinonderhoud oplevering woning Ekeren - Tuinman om gazon af te rijden voor meneer die hulp nodig heeft wegens medische problemen . Woont te ekeren - Haag snoeien - Tuinonderhoud voor klein tuintje - Tuinonderhoud - Tuin in orde brengen voor de winter - Het snoeien van onze haag - Tuinman - snoeiwerken - Tuinman - gazon problemen - gras maaien - Tuinaanleg + onderhoud - Gras maaien - onderhoud tuin - Snoeien wingerd & kuisen corniche voor - zijgevel en garage - snoeien van haag - buxushaag snoeien en groenafval wegbrengen - onderhoud aan de tuin op regelmatige basis - Snoeien en "kortzetten"van 17 Coniferen - Tuinman - Haag snoeien in Ekeren (2180) - Student Tuinman in Ekeren (2180)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden