Vind de beste tuinman van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
4.88/5 · 16 reviews
2180 Ekeren
Ik Gunther doe dit werk als tuinman al zeker meerdere jaren als mijn beroep voor een baas . Daar heb ik mijn ervaring op gedaan . Ook het werken met tuingereedschap heb ik veel ervaring op gedaan .
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
4.7/5 · 10 reviews
2180 Ekeren
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2180 Ekeren
Aangezien we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor het milieu probeer ik zoveel mogelijk met ecologische en geluidsarmere toestellen van stilh te werken.
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Alle tuinwerken (van gras af doen tot bomen snoeien of kappen). Ik heb eigen materieel en een ruime pick-up om ook het afval af te voeren zodat ik een propere tuin kan achterlaten. Verder kan ik je ook verder helpen met allerhande klusjes in en rond het huis. Alles is bespreekbaar.
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb zelf ook een tuin die regelmatig moet worden aangepakt, dus ik beschik ook over het nodige tuingereedschap om ook uw tuin op te frissen of te onderhouden. Een grasmaaier, haagschaar,... geen probleem.
Tuinman in Ekeren (2180) - Kristof
Kristof
Nieuw
2180 Ekeren
Heb 12jaar in de tuinaanleg gewerkt(oa bij JanJoris Buitengewone Tuinkunst).De laatste jaren was ik ploegverantwoordelijke,wat je niet zomaar wordt,vakkennis vereist!Zelfs 3 jaar tuinarchitectuur gevolgd in volwassenonderwijs.
Tuinman in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Nieuw
2180 Ekeren
Ik kom met plezier uw niet té grote tuin onderhouden! Hagen scheren wanneer het nodig is, snoeien van rozen en andere planten, ook kleine bomen zijn geen probleem. Ik heb zélf geen trekhaak maar als er eens een kar snoeisel moet weggebracht worden wil ik dat ook voor u doen. Ik kan altijd nog iemand inschakelen voor die éénmalige grote klus. Verticuteren en ander kleine klussen zijn geen probleem!
Tuinman in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Nieuw
2180 Ekeren
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider en gemotiveerd uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Tuinman in Ekeren (2180) - Angelique
Angelique
Nieuw
2180 Ekeren
We hebben zelf een kleine tuin sinds een jaar en onderhouden deze: gras zaaien, maaien, snoeien, aanplanten, onkruid wieden etc. Wij hebben enkel basismateriaal.
Tuinman in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Nieuw
2180 Ekeren
Bij familie ben ik begonnen, met heel wat onderhoudjes en projecten. Dit is iets wat ik enorm graag doe. Het eindresultaat van een mooi onderhouden tuin, of een verwilderde tuin die helemaal weer opgeknapt is geeft een super gevoel. Als ik in een tuin werk doe ik dit alsof het mijn eigen tuin zou zijn.
Tuinman in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Nieuw
2180 Ekeren
Bereid om allerlei zaken in de tuin aan te pakken: haag, gras, planten van bloemen/struiken, etc.
Tuinman in Ekeren (2180) - Hamza
Hamza
Nieuw
2180 Ekeren
Ervaring als tuin man is niet heel groot. Heb tuinbouw gevolgd in het 1studiejaar. Ik kan u grasmaaien plantjes water geven dat soort klusjes. En behandel de plantjes met liefde :)
Tuinman in Ekeren (2180) - Wendy
Wendy
Nieuw
2180 Ekeren
Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen, dit zijn taken die ik kan uitvoeren. Ik klim zelf niet op daken om de dakgoot schoon te maken. Vragen? Geef een sein
Tuinman in Ekeren (2180) - Sara
Sara
Nieuw
2180 Ekeren
Kan tegelen , kuisen tuin , afbreken van tuinhuizen, Gras maaien , bladeren , tuin verzorgen Ik bied ook altijd een advies aan Kan aanpasen met mijn werk uuren zo dat je blj kan zijn

Tuinman Ekeren: geëvalueerd met 4.83 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Ekeren, betaalbare tuinman Ekeren, tuinman gezocht Ekeren, gras maaien Ekeren, haag snoeien Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 7 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Ekeren: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Ekeren is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Ekeren namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Ekeren

Een tuinman in Ekeren zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Ekeren? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Ekeren zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Ekeren

In het takenpakket van een tuinman Ekeren is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Ekeren zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Ekeren

En een laatste taak is het geven van advies. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Ekeren. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Ekeren helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Ekeren?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Ekeren in te schakelen. Een tuinman Ekeren is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Ekeren?

Een tuinman in Ekeren is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Ekeren aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Ekeren ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Ekeren prijs
Tuinman Ekerentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Ekeren en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Ekeren
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Ekeren gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar ervaren tuinman in Ekeren? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Ekeren te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Ekeren vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Ekeren te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Ekeren met elkaar te vergelijken. Uw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Ekeren! Ze zullen u een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en degelijke tuinman in Ekeren vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Ekeren een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Ekeren selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Ekeren

Snoeien en "kortzetten"van 17 Coniferen - Tuinman - Haag snoeien in Ekeren (2180) - Student Tuinman in Ekeren (2180)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden