bijles nederlands Mechelen

Hulp voor bijles Nederlands in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Mechelen

Marijke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles nederlands in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (9 reviews)
Ik ben sinds 8 jaar leerkracht Frans, Nederlands en Engels en heb hierbuiten ook gereisd in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Frankrijk om de talen beter onder de knie te krijgen. Het voorbije jaar regelmatig bijles gegeven en steeds met positieve reacties zoals u kan lezen op mijn profiel. Bijles gaat ook voor jonge kinderen (kan ook meerdere kindjes tegelijkertijd).
Bijles nederlands in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Student, 1ste jaar rechten aan de KUL. Lid van KULMUN (KU Leuven Model United Nations student association), waar Engels steevast de voertaal is. Conferenties over heel Europa gedurende het academiejaar houden mijn niveau up-to-date. CEF-niveau: C2/C1. Schrijf- en leesvaardigheid: academisch, formeel en informeel taalgebruik. Spreekvaardigheid: Brits-Engels en Amerikaans-Engels.
Bijles nederlands in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Ik help graag met het leren van een nieuwe taal! Dit kan zowel gaan om teksten schrijven als grammatica of woordenschat. Daarnaast ben ik ook altijd te vinden voor studiebegeleiding: plannen, leren leren... Ik help graag en met alle plezier!
Bijles nederlands in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
Bonheiden
5/5 (5 reviews)
Ik studeer Toegepaste Taalkunde Frans-Duits. Ik word in deze opleiding volledig ondergedompeld in de talen. De nadruk ligt vooral op het gebruiken en kunnen toepassen van de taal. Zo heb ik mondelinge en schriftelijke vakken, grammatica lessen en vertalingslessen.
Bijles nederlands in Duffel (2570) - Vera
Vera
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben een leerkracht met 30 ervaring in het eerste leerjaar . Het laatste jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan in het geven van Nederlands aan kinderen die geen notitie hebben van de taal of slechts de basis kennen. Hiervoor heb ik heel veel materiaal gemaakt om op een speelse manier de taal te leren. Ik volg momenteel ook een cursus hiervoor.
Bijles nederlands in Sint-katelijne-waver (2860) - Eddy
Eddy
Sint-katelijne-waver
5/5 (3 reviews)
Was lang taalleraar in secundair onderwijs en universitair docent (VUB), tevens verantwoordelijk voor de lerarenpopleiding. Weet dus wat het verschil is tussen een goede en een slechte leraar... Mijn moedertaal is Nederlands, mijn 2de moedertaal is Frans (mijn grootmoeder was Française). Ook mijn Engels is uitstekend, heb 20 jaar Amerikaanse bedrijven geleid.
Bijles nederlands in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal maar voor het werk kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Ik heb dan ook de nodige kennis om op lagere school of middelbaar niveau bijles te geven.
Bijles nederlands in Kapelle-op-den-bos (1880) - Kristel
Kristel
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Binnen de meeste opleidingen is Nederlands nog altijd de belangrijkste voertaal. Een goede basis is daarom zeer belangrijk. Ik kan je bijstaan in het uitwerken van je papers en opdrachten.
Bruno is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles nederlands in Vilvoorde (1800) - Bruno
Bruno
Vilvoorde
5/5 (3 reviews)
Als student vond ik taallessen altijd interessant en fijn om te volgen. Ik ben zelf geen leraar van opleiding maar met mijn passie en enthousiasme voor Frans en Nederlands help ik graag kinderen en jongeren die ermee worstelen: algemene studiebegeleiding, leren studeren, grammatica, woordenschat, enz. Geef me maar een seintje.
Bijles nederlands in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef al 15 jaar Franse les en heb al 10 jaar ervaring met leerlingen met leerstoornissen. Hierdoor kan ik kinderen vaak met kleine trucjes op weg helpen naar een succesverhaal.
Bijles nederlands in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias et je parle plusieurs langues. Le francais, le néerlandais, l'anglais et l'espagnolle. Je peux vous former ou bien pratiquer avec vous.
Bijles nederlands in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Als Master-na-master in de Meertalige Bedrijfscommunnicatie (major English - minor French) met een natuurlijke taalaanleg - zeker ook wat het Nederlands betreft - plus mijn universitair diploma van pedagogische bekwaamheid en mijn 15 jaar onderwijservaring, ben ik ervan overtuigd uw zoon/dochter of uzelf te kunnen helpen qua taalbeheersing.
Bijles nederlands in Elewijt (1982) - Veroniek
Veroniek
Elewijt
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs kan ik jouw zoon/dochter begeleiden bij het maken van huiswerk of het geven van een extra woordje uitleg. Ik werk erg graag met kinderen en zie ze graag vorderingen maken.
Bijles nederlands in Vilvoorde (1800) - Birthe
Birthe
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik werk als ondersteuner type 7, wat maakt dat ik enkel werk met kinderen met een taalstoornis. Ik kom op verschillende scholen waar ik individueel of in kleine groepjes Nederlands probeer te versterken.
Bijles nederlands in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het Frans gestudeerd en voor Franstalige bedrijven gewerkt waardoor ik gemakkelijk een technisch-commercieel gesprek kan voeren en aanleren. Mijn moedertaal is Nederlands zodat ik kan zeggen dat ik " echt " tweetalig ben. Verder kan ik aantonen dat ik meerdere studenten verder geholpen heb via andere bijlesbureaus.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Mechelen, privé leraar Nederlands Mechelen, Nederlands leren Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden