bijles duits Hemiksem

Hulp voor bijles Duits in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Duits in de buurt van Hemiksem

Bijles duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles duits in Mortsel (2640) - Tinneke
Tinneke
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Als afgestudeerd vertaler ben ik gepassioneerd door talen en wil ik mijn kennis graag inzetten om anderen te helpen. Ik ben ook heel erg positief ingesteld en geduldig.
Bijles duits in Antwerpen (2018) - Noemi
Noemi
Antwerpen
Nieuw
Taalnazi is mijn tweede naam! Ik verbeter met plezier teksten van vrienden en familie en doe er al zo lang ik me kan herinneren alles aan om mijn omgeving door hun al dan niet gehate taalexamens te helpen. In plaats van me in te moeten houden om sms'en te corrigeren of te ergeren aan fouten in de media, kan ik me dus maar beter op deze manier met mijn hobby bezighouden ;)
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Aaricia
Aaricia
Antwerpen
Nieuw
Studente met een Master Taalkunde van de KU Leuven. Mijn passie voor Duits wil ik graag doorgeven, zeker aan de leerlingen die aanvankelijk moeilijkheden hebben met de taal.
Bijles duits in Antwerpen (2018) - Seline
Seline
Antwerpen
Nieuw
Hey mama of papa, ik ben Seline en werk als vrijwilliger (animator met kids/ babysitter/ katsitter). Ik ben zeer goed in talen. Grammatica, spelling en uitspraak. Geef graag (bij)les en zou dus heel graag jullie kinderen begeleiden bij hun huiswerk. Ik heb geduld en zie mijn leerlingen graag groeien. Kan goed en duidelijk uitleg geven. Geduldig, communicatief, behulpzaam en betrouwbaar.
Bijles duits in Hoboken (2660) - Abdelilah
Abdelilah
Hoboken
Nieuw
Ik heb zelf goede kennis van Duits en zou graag bijles Duits geven. Al sinds ik 7 jaar oud ben kijk ik Duitse series, ... dus ben ik vertrouw met de Duitse taal. Ik heb ook moderne-talen wetenschappen gestudeerd, dus ik heb voldoende Duits gehad.
Bijles duits in Antwerpen (2050) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik ben flexibel en ik heb veel ervaring in het leren van een taal. Ik heb met directeurs, arbeiders, architecten, bankbedienden en projectmanagers gewerkt.
Bijles duits in Hoboken (2660) - Mhwda
Mhwda
Hoboken
Nieuw
Ik heb moderne talen-wetenschappen gedaan! Ik kan Nederlands, Engels, Frans en Duits. Ik vond het altijd leuk om talen te leren. Ik help u kind zeer graag daarmee!
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Aron
Aron
Antwerpen
Nieuw
Vloeiend in Engels; half jaar in Nieuw Zeeland gewoond en gewerkt. Ook een half jaar in het Engels gestudeerd in Praag. Verder goeie kennis van het Nederlands. Geen problemen met D's en T's.
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Fiona
Fiona
Antwerpen
Nieuw
Hoi! Ik ben Fiona, 21 jaar, studente 3de bachelor Rechten. Ik zou erg graag bijles geven waar nodig! Mijn middelbaar heb ik afgerond met een diploma Economie-Talen (ASO) via de examencommissie, dus ook voor hulp daarbij kan ik bijspringen. Hopelijk tot snel! 🤓
Bijles duits in Genk (3600) - Xante
Xante
Genk
Nieuw
Ik spreek zowel Nederlands, Frans als Engels op moedertaalniveau! Nederlands is mijn moedertaal, maar doordat ik naar een Franse school ben geweest en 2 jaar in Engeland heb gewoond, beheers ik Frans en Engels perfect. Mijn Duits is ook zeer goed, dus hier kan ik zeker ook bij helpen.
Bijles duits in Berchem (2600) - Ayman
Ayman
Berchem
Nieuw
Ik weet zelf hoe moeilijk soms de grammatica van enkele talen kunnen zijn, ik was ook ooit waar u nu bent, ik heb het nu onder de knie dus waarom zou ik de studenten in nood niet ermee kunnen helpen?
Bijles duits in Antwerpen (2020) - Sarah
Sarah
Antwerpen
Nieuw
basis kennis talen, zelf bachelor graad diploma, ik kan kinderen van lager onderwijs zeker onderwijzen, bijleren op een leuke geduldige manier. Geef gerust een seintje
Bijles duits in Willebroek (2830) - Tim
Tim
Willebroek
Nieuw
In dagelijkse leven ben ik handelaar in europese industrie . Ik communiceer in beide talen op een hoog niveau. Deze kennis wil ik graag delen. Groetjes
Bijles duits in Antwerpen (2020) - Fatma
Fatma
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een dynamische student die graag talen leert aan andere mensen. Momenteel studeer ik Business & Languages aan Karel de Grote hogeschool. In september begin ik aan mijn derde en laatste jaar. Mijn opleiding houdt meerdere talen in. Ik studeer Nederlands, Engels, Frans, en Duits. Graag geef ik bijlessen in het Engels en Duits.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Duits in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Duits Hemiksem: geëvalueerd met 4.96 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Duits Hemiksem, privé leraar Duits Hemiksem, Duits leren Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden