bijles nederlands Hemiksem

Hulp voor bijles Nederlands in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Hemiksem

Kristel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles nederlands in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (51 reviews)
Ik geef online bijles aan leerlingen van de lagere school. Zowel lezen, schrijven, spellen, begrijpend lezen als taalbeschouwing kunnen worden bijgeschaafd op een doeltreffende en motiverende manier. Omdat ik zelf leerkracht ben, sluit mijn werkwijze volledig aan bij de aanpak van de juf of meester op school. Ik geef de gepaste tips en tricks waardoor uw zoon of dochter snel vorderingen maakt.
Bijles nederlands in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo Ik ben Greet en heb ASO gedaan. Nadien behaalde ik een bachelor verpleegkunde. Ik geef nu al 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik zou graag personen met taalproblemen willen helpen.
Bijles nederlands in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Mijn schrijfactiviteiten zorgen ervoor dat ik bewust bezig ben met taal. Daarnaast voltooide ik een masteropleiding Cultuurwetenschappen, waarvoor ik tal van werkjes moest schrijven en een thesis. Ik beschik over een groot taalbewustzijn.
Bijles nederlands in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het Frans gestudeerd en voor Franstalige bedrijven gewerkt waardoor ik gemakkelijk een technisch-commercieel gesprek kan voeren en aanleren. Mijn moedertaal is Nederlands zodat ik kan zeggen dat ik " echt " tweetalig ben. Verder kan ik aantonen dat ik meerdere studenten verder geholpen heb via andere bijlesbureaus.
Bijles nederlands in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben geschikt als leerkracht voor u kind, aangezien ik deze talen zelf onder de knie heb. Ik heb ze geleerd op school dus de grammatica is gekend en het zijn mijn moedertalen.
Bijles nederlands in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Niel
Nieuw
Spellingregels lijken moeilijk, maar je kan ze ook heel wat makkelijker uitleggen. Ik help graag alle kinderen van het basisonderwijs verder met het overwinnen van - onder andere - de dt-regels. Als leerkracht en zorgcoördinator in het basisonderwijs heb ik heel wat ervaring opgebouwd. Ik coach je zoon/dochter graag in het aanpakken van de Nederlandse taallessen!
Bijles nederlands in Schelle (2627) - Maxime
Maxime
Schelle
Nieuw
Ik ben zopas afgestudeerd als Master in de Meertalige Communicatie (Nederlands-Frans-Spaans) aan de KU Leuven en ik zou graag mijn brede talenkennis delen met gemotiveerde mensen. Nederlands is mijn moedertaal, Spaans spreek ik uitstekend door een Erasmusverblijf van 5 maanden in Salamanca in Spanje, en mijn Frans is ook zeer goed. Ik heb onder andere mijn thesis volledig in het Frans geschreven.
Bijles nederlands in Hoboken (2660) - Yasmina
Yasmina
Hoboken
Nieuw
Ik ben goed met talen onder andere: engels, frans en nederlands (frans basis) ik ben zeker geschikt om taalles te geven aan kinderen tot het 6de leerjaar.
Bijles nederlands in Hoboken (2660) - Mhwda
Mhwda
Hoboken
Nieuw
Ik heb moderne talen-wetenschappen gedaan! Ik kan Nederlands, Engels, Frans en Duits. Ik vond het altijd leuk om talen te leren. Ik help u kind zeer graag daarmee!
Bijles nederlands in Hoboken (2660) - Valerie
Valerie
Hoboken
Nieuw
In het algemeen ben ik zeker kandidaat om bijles te geven aan kinderen van de lagere school. Voor leerlingen uit de middelbare school ben ik geschikt om Engelse les te bieden.
Bijles nederlands in Aartselaar (2630) - Hamza
Hamza
Aartselaar
Nieuw
Ik heb veel aanleg voor talen en wil graag mensen helpen de Nederlandse of de Engelse taal beter te begrijpen. Verder kan ik ook helpen een plan op te stellen om het leren wat overzichtelijker en aangenamer te maken waarbij u zelf uw voortgang kunt zien. Laat me gerust iets weten en dan kunnen we samen kijken wat u allemaal wilt leren. (Ik heb geen ervaring met kinderen, enkel volwassenen.)
Bijles nederlands in Bazel (9150) - Eva
Eva
Bazel
Nieuw
Door dat ik thuis vloeiend 3 talen door elkaar spreek (Nederlands, Turks en Bulgaars) en op school 6 jaar lang Latijn heb gevolgd, ben ik een echte taalknobbel. Zeker grammatica is mijn sterkste kant en beheers ik in alle talen zeer goed.
Bijles nederlands in Hoboken (2660) - Fatma
Fatma
Hoboken
Nieuw
İk spreek vloeiend Nederlands. İk heb in het verleden heel veel mensen, studenten geholpen. İk help graag mensen zodat ze zeker verder kunnen geraken. Aarzel niet en u kunt me gerust contacteren.
Bijles nederlands in Hoboken (2660) - Gulcin
Gulcin
Hoboken
Nieuw
Ik heb ervaring qua bijlessen te geven aan leerlingen. Taal is mijn passie. Ik ben er heel goed in. Ik heb heel veel geduld om terug opnieuw uit te leggen. Ik doe het met heel veel plezier!
Bijles nederlands in Aartselaar (2630) - Ingrid
Ingrid
Aartselaar
Nieuw
Heb altijd huiswerkklassen aan kinderen gegeven als ook aan anderstaligen vind ook belangrijk om goede afspraken en goede schema te maken met de mensen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Hemiksem, privé leraar Nederlands Hemiksem, Nederlands leren Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden