bijles nederlands Geel

Hulp voor bijles Nederlands in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Geel

Bijles nederlands in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Bijles nederlands in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Bijles nederlands in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Bijles nederlands in Herentals (2200) - Silke
Silke
Herentals
5/5 (1 reviews)
Indien uw kinderen hulp nodig hebben voor Engels of Nederlands, kan ik u hier sterk in begeleiden. Ook in het aspect van 'leren leren' (bv. schematiseren, overzichten) kan ik uw kind bijstaan. Samen met uw kind kan ik op zoek gaan naar de studiewijze die hem of haar het beste ligt.
Bijles nederlands in Olen (2250) - Elena
Elena
Olen
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht Engels/Spaans/Nederlands heb ik al leuke ervaring op school met kinderen en volwassenen van verschillende leeftijd. Hulp nodig met de talen? Ik neem verantwoordelijkheid en de juiste rol op om uw doelen te bereiken.
Bijles nederlands in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Gevoel voor talen is een van mijn capaciteiten. Op de middelbare school had ik altijd hoge punten voor de taal vakken. Ik ben ook geboeid door de verschillende talen en heb de ambitie om het aantal talen die ik spreek uit te breiden. Frans ** Engels *** Nederlands ***
Bijles nederlands in Laakdal (2430) - Annabel
Annabel
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd al interesse gehad in de ontwikkeling van kinderen. Omdat ik daar zelf ook iets in wil betekenen, heb ik de lerarenopleiding lager onderwijs gevolgd. Ik heb al huiswerkbegeleiding gegeven en ik heb ook ervaring met ASS en leerstoornissen.
Bijles nederlands in Westerlo (2260) - Liesbet
Liesbet
Westerlo
5/5 (1 reviews)
Ik ben een "krak" in het aanleren van "dt". In maximum 3 lessen heeft "dt" geen geheimen meer voor jou ! In 1 les kan ik je tevens het gebruik van jou/jouw en u/uw uitleggen.
Bijles nederlands in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Mijn talen zijn goed. Reeds ervaring in bijles Frans, maar ook Nederlands en Engels zijn een mogelijkheid. Ik werk op maat van de leerling, dus ik bekijk wat zijn/haar noden zijn.
Bijles nederlands in Mol (2400) - Hans
Hans
Mol
Nieuw
Leerkracht, lager onderwijs. Bijles Nederlands en Frans. Gedreven door taal in al zijn aspecten. Leesvaardigheid, taalbeschouwing of werkwoorden. Alles kan besproken worden.
Bijles nederlands in Mol (2400) - Cindy
Cindy
Mol
Nieuw
In 1995 studeerde ik af als master vertaler Nederlands-Frans-Italiaans, met optie Deens. Later behaalde ik mijn diploma pedagogische bekwaamheid. Ik deed o.a. ervaring op als leerkracht in het secundair onderwijs en als bijlesgever. Ik help je graag bij de vakken Frans en Nederlands.
Bijles nederlands in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Onze mooie taal kennen is heel belangrijk, vooral met het oog op persoonlijke contacten. Ik help u graag om het Nederlands zo correct mogelijk te leren praten. De nadruk ligt in het begin op het dagdagelijkse gebruik van onze taal. We kunnen ook samen boeken lezen en bespreken.
Bijles nederlands in Kasterlee (2460) - Nick
Nick
Kasterlee
Nieuw
Een jonge leerkracht die gepassioneerd is door lesgeven. Zowel bijlessen aan kinderen van de lagere school (alle vakgebieden) als taallessen aan volwassenen. Professioneel en voorzien van de juiste diploma's.
Bijles nederlands in Meerhout (2450) - Lieve
Lieve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meerhout
Nieuw
De focus in mijn lessen zit in het continu leren. Leerlingen worden aangemoedigd alert te zijn, associaties en analyses te maken, terug te koppelen, fouten grondig te begrijpen, en conclusies te trekken zodat leerstof actief beheerst wordt. Bijles geven is eerst en vooral leerlingen zelfvertrouwen geven. Daarenboven houd ik de lessen levendig door humor, concrete voorbeelden, en verwijzingen.
Bijles nederlands in Westerlo (2260) - Marie
Marie
Westerlo
Nieuw
Hallo, ik help graag jong en oud met het verwerven van Duits, Spaans of Nederlands. Ik kan bijles geven en helpen met grammatica, woordjes leren, algemeen studeren of ik kan je ook een basis Spaans of Duits aanleren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Geel: geëvalueerd met 4.94 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Geel, privé leraar Nederlands Geel, Nederlands leren Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Geel

De laatste aanvragen in de categorie bijles Nederlands in Geel

Help krigen voor mijn stagelogboek - Bijles NL - de delen van een zin - Ik zoek een prof Nederlands voor universiteit taak - Nederlands leren - Nederlandse les
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden