bijles nederlands Deinze

Hulp voor bijles Nederlands in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Deinze

Bijles nederlands in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.79/5 (33 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Bijles nederlands in Astene (9800) - Rita
Rita
Astene
5/5 (6 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Bijles nederlands in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
En temps qu'officier étudiant à l'Ecole royale militaire, je constate chaque jour les avantages de parler néerlandais et français en Belgique. Avec le néerlandais comme langue maternelle, je serais ravi de vous aider à comprendre, parler ou améliorer votre néerlandais ! Met het Nederlands als moedertaal help ik u graag bij het aanleren en bijbrengen van de basisbeginselen van het Nederlands.
Bijles nederlands in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik ben franstalig opgevoed en ben heel graag bezig met de Franse taal! Indien jouw zoon of dochter er moeite mee heeft op school, contacteer mij gerust! Mijn schoolloopbaan heb ik volledig in het nederlands afgelegd. Ik ben dus perfect tweetalig!
Bijles nederlands in Nazareth (9810) - Ancy
Ancy
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs in een school in Gent. Ik heb intussen ongeveer al 15 jaar ervaring met jongeren, ook met anderstalige nieuwkomers. Ik die mijn job enorm graag en daarom wil ik ook graag buiten de schooluren uw kind begeleiden. Jongeren die problemen ondervinden met de taal of anderstalige nieuwkomers kunnen op mij rekenen om hun Nederlands bij te spijkeren.
Bijles nederlands in Nevele (9850) - Thibaut
Thibaut Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Na 30 jaar met vreemde talen bezig te zijn, weet ik als geen ander wat de struikelblokken zijn. Ik bezit het talent, denk ik, om mensen/jongeren zaken aan te leren, door van nul te starten, heel eenvoudig, en dan beetje bij beetje op te bouwen. Stappen overslaan heeft weinig zin. Ik volg zelf nog les op dinsdagavond, maar voor de rest ben ik in principe elke avond beschikbaar.
Bijles nederlands in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik hou van lesgeven! Ik ben sedert vorig jaar in prepensioen en ik mis het lesgeven enorm. Ik was vastbenoemd voor het vak Frans in het secundair onderwijs. Vermits ik talen gestudeerd heb ben ik ook heel vaardig in Nederlands en Engels. Ik hou van het aanbrengen van leerstof en het maken van extra oefeningen om die leerstof onder de knie te krijgen.
Bijles nederlands in Deurle (9831) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik hanteer een verzorgd en rijk Nederlands en begeleid graag kinderen en (jong) volwassenen in het correct spreken en schrijven van die taal. Ik kan ook huiswerkbegeleiding doen.
Bijles nederlands in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik heb de master Meertalige Communicatie gestudeerd waar de talen Frans en Duits op mijn programma stonden. Engels en Spaans heb ik als keuzevakken gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik Spaans (niveau 3) gevolgd en met succes beëindigd aan het CVO. Talen zijn mijn passie, al van in het secundair onderwijs. Ik zou u graag iets bijbrengen. Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles nederlands in Gavere (9890) - Nele
Nele
Gavere
Nieuw
Ik ben licentiate in de communicatiewetenschappen en werkte verscheidene jaren als lerares Nederlands. Sinds 6 jaar ben ik een taalcoach voor anderstaligen. Veel ervaring en materiaal ter beschikking dus.
Bijles nederlands in Bellem (9881) - Delphine
Delphine
Bellem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als bedrijfsvertaler en heb altijd al een passie gehad voor talen. Dankzij een stage bij uitgeverij Lannoo heb ik veel bijgeleerd over de kwaliteit van taal en hoe belangrijk dit is.
Bijles nederlands in Aalter (9880) - Astrid
Astrid
Aalter
Nieuw
Ik ben student 1ste bachelor logopedische wetenschappen, na een jaar biomedische wetenschappen. Door mijn ervaring in het jeugdwerk en als skibegeleider weet ik hoe ik met jongeren pedagogisch en vooral didactisch aan het werk moet gaan. Bovendien heb ik door les te volgen in Oxford een CEFR C1 certificaat
Bijles nederlands in Eke (9810) - Jasper
Jasper
Eke
Nieuw
Midden mei studeer ik af als leerkracht Engels en Nederlands aan Arteveldehogeschool. Ik ben zelf in Engeland geboren en ik heb net een periode in Ierland gewoon. Mijn Engels is dus uitstekend en ik kan u zeker bijstaan in uw leerproces! Dankzij mijn passie voor de Nederlandse taal kan ik u ook op die manier ondersteunen in het aanleren van grammatica of bij het schrijven van teksten (academisch).
Bijles nederlands in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de jaar Economie talen afgewerkt aan het Heilig Hart College Waregem. Ik ben drietalig en kan perfect Nederlands, Engels en Spaans. In Frans ben ik heel sterk en op school heb ik al 3 jaar Duits gehad. Talen is mijn grote sterkte en heb ik er altijd goede punten op gehad. Ik heb ook mijn medeleerlingen geholpen en kan goede tips geven!
Bijles nederlands in Avekapelle (8630) - An
An
Avekapelle
Nieuw
Ik geef Frans aan kinderen van het 6de leerjaar. Ik kan ook vlot Engels. En ik kan ook mensen helpen die het Nederlands willen oefenen aan de hand van gesprekjes, samen gezelschapsspellen spelen enz.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Deinze: geëvalueerd met 4.97 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Deinze, privé leraar Nederlands Deinze, Nederlands leren Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden