bijles spaans Brasschaat

Hulp voor bijles Spaans Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Brasschaat

Bijles spaans in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I speak myself 6 languages! I love to be able to speak several languages! My mother tongue is Portuguese, my father thing is French. I studied in school English and Spanish. Teaching and assisting kids in their learning processes is important to speak fluently as native person.
Bijles spaans in Brasschaat (2930) - Maria
Maria
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Hola amigos, Ik ben gediplomeerde lerares Spaans met 26 jaar ervaring. Ik leer u mijn moedertaal, cultuur en geschiedenis op gepersonaliseerd niveau van begginner tot conversatie. Alle leeftijden van kinderen tot gepensioneerden, zowel individueel als in groep. ¡Hasta pronto!
Bijles spaans in Schilde (2970) - Eline
Eline
Schilde
5/5 (2 reviews)
Ik studeerde in 2013 af als master Vertaler voor de talen Nederlands, Spaans en Duits. Hierna volgde ik de Specifieke Lerarenopleiding aan de universiteit van Antwerpen.
Bijles spaans in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Master politieke en sociale wetenschappen. Bachelor Economische wetenschappen. Aangezien ik zelf veel talen spreek vind ik het makkelijk om dit ook uit te leggen aan kinderen, dus hoe ze best een taal moeten studeren.
Bijles spaans in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben taalkundige (vertaler) van opleiding (master) en ik heb een jaar in Barcelona en zeven jaar in Londen gewoond. Ik ben heel vloeiend in het Engels. Toen ik Londen woonde, heb ik heel veel taaluitwisselingen gedaan waarbij ik Engels aanbood aan anderstaligen, vooral aan Spanjaarden. Ik heb daarom veel ervaring in converatielessen. Ik kan je bijsturen waar nodig.
Bijles spaans in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Mijn Spaans en Engels zijn heel goed en heb zelf hulp gegeven aan familie leden en vrienden om een taal te leren, bovendien ben ik ook een geduldig persoon dus help je graag met het aanleren van een nieuwe taal
Bijles spaans in Brecht (2960) - Christel
Christel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Mijn passie is mensen helpen in een vreemde taal te denken. Heb masterdiploma Engels, Nederlands en Spaans en woonde in Frankrijk,Duitsland enSpanje alsook in Mexico. Hebt u bijles nodig voor school, reis, tweede woonst buitenland,examenvoorbereiding ? Individueel of in groep ? Neem contact en stel uw vragen. Tot gauw ! Greetz Christel
Bijles spaans in Schoten (2900) - Louise
Louise
Schoten
Nieuw
Do what you love and you will master it in no time. Mijn passie is taal. Ik hoop dat ik niet de enige ben die gemerkt heeft dat er bij de instructies een serieuze schrijffout stond. Aan de organisatie van listminut: het is UW voorkeur: bezittelijk voornaamwoord, U is een persoonlijk voornaamwoord.. ;)
Bijles spaans in Deurne (2100) - Iman
Iman
Deurne
Nieuw
Ik ben opgegroeid en geboren in noorden van Spanje. Spaans is mijn moedertaal en ik oefen die zo veel mogelijk. Señorita, ik zal het je leren. Let me know!
Bijles spaans in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik heb een erg grote passie voor talen, dit is ook de reden dat ik momenteel op school Latijn Moderne Talen volg. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Russisch. Hiernaast kan ik ook Frans, Spaans en Latijn.
Bijles spaans in Brasschaat (2930) - Katterine
Katterine
Brasschaat
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans, ik spreek thuis alleen maar Spaans. Als iemand Spaans bijles wilt kan die mij altijd contacteren ! Ik help u heel graag om Spaans te leren !
Bijles spaans in Deurne (2100) - Marte
Marte
Deurne
Nieuw
Hallo mijn moedertaal is spaans, ik heb al ervaring met het orderwijzigen van spaans aan mijn vrienden en kinderen hier in Belgie, ik vind het leuk om dat te doen
Bijles spaans in Wijnegem (2110) - Lotte
Lotte
Wijnegem
Nieuw
De lessen worden aangepast aan jouw persoonlijk niveau en focus. Ik sta je altijd en overal bij met al je vragen. Jouw vooruitgang is wat mij drijft!
Bijles spaans in Antwerpen (2060) - Marilin
Marilin
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Ik ben Marilin en Spaans is mijn moedertaal. Zelf heb ik Nederlands geleerd toen ik naar België ben gemigreerd, nu wil ik anderen helpen om Spaans te leren! Ik ben heel gemotiveerd en mensen helpen is mijn passie!
Bijles spaans in Merksem (2170) - Andrei
Andrei
Merksem
Nieuw
Ik spreek zo goed als perfect Nederlands en Roemeens en in wat mindere mate Spaans en Engels.Vaak kan ik snel de link maken tussen germanische en latijnse talen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Brasschaat, Spaanse les Brasschaat, privé leraar Brasschaat, Spaans leren Brasschaat, Spaans leren voor beginners Brasschaat, privélessen Spaans Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden