bijles frans Brasschaat

Hulp voor bijles Frans Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Brasschaat

Bijles frans in Brecht (2960) - Silke
Silke
Brecht
5/5 (10 reviews)
Als leerkracht Frans wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte en vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Als bijlesleerkracht en als taalcoach bij Roeland taalvakanties heb ik al heel wat interessante ervaring opgebouwd.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
U zoekt een Vlaming met een uitstekende kennis van de Franse taal die u kan helpen om uw Nederlands of Frans zowel mondeling als schriftelijk naar een hoger niveau te brengen? Ik sta voor u paraat! • Bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Spaans); • Master in Meertalige Professionele Communicatie; • Drie jaar ervaring in bijles, online en offline.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Evelyn
Evelyn
Brasschaat
3.5/5 (2 reviews)
Tweetalig opgevoed Frans/Nederlands. Spreek en schrijf vloeiend. Begeleidt momenteel leerlingen uit zowel het basisonderwijs als uit het middelbaar. Leerlingen krijgen oefenbundels, schema’s en oefenlinks waar leerlingen mee aan de slag kunnen thuis op dagen er geen bijles is.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Liesje
Liesje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Communicatiemanagement en gepassioneerd door talen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een taal te studeren, ik zou graag mensen helpen die hier problemen mee ondervinden.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren Frans en Nederlands gegeven in het reguliere onderwijs en geef nog altijd les in beide landstalen in volwassenenonderwijs; op het werk communiceer ik 75% van de tijd in het Frans. Ik geef graag les zowel aan jong als minder jong. Ook voor algemene studietips kan je hier terecht. Ik kijk uit naar uw vragen.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Bijles frans in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Volledige professionele taalvaardigheid in het Engels. Student aan VUB met werkervaring in een Londens bedrijf als vertaler, en als copywriter in een Antwerps HR-bedrijf. Semiprofessionele taalvaardigheid in het Frans: beste scores in Olyfran behaald van de 3e graad in 2016. Basistaalvaardigheid in het Italiaans en in het Duits.
Bijles frans in Brecht (2960) - Christel
Christel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Mijn passie is mensen helpen in een vreemde taal te denken. Heb masterdiploma Engels, Nederlands en Spaans en woonde in Frankrijk,Duitsland enSpanje alsook in Mexico. Hebt u bijles nodig voor school, reis, tweede woonst buitenland,examenvoorbereiding ? Individueel of in groep ? Neem contact en stel uw vragen. Tot gauw ! Greetz Christel
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Chama
Chama
Brasschaat
Nieuw
Ik studeer dit academiejaar af als leerkracht secundair onderwijs, Frans en Engels. Ik heb een grote passie voor talen en geef erg graag les, dus bijles geven zou de ideale studentenjob zijn voor mij. Ik heb een rijbewijs, ben heel flexibel en werk zeer doelgericht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren en tot snel!
Bijles frans in Schoten (2900) - Louise
Louise
Schoten
Nieuw
Do what you love and you will master it in no time. Mijn passie is taal. Ik hoop dat ik niet de enige ben die gemerkt heeft dat er bij de instructies een serieuze schrijffout stond. Aan de organisatie van listminut: het is UW voorkeur: bezittelijk voornaamwoord, U is een persoonlijk voornaamwoord.. ;)
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Marjoleine
Marjoleine
Brasschaat
Nieuw
Ik ben leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Ik geef op school zelf taallessen en ben de leerstof gewoon. Indien uw kind moeilijkheden ervaart met taal kan u mij steeds contacteren.
Bijles frans in Kapellen-Glabbeek (3381) - Mees
Mees
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn;nnnnnnnnnnnnnnnn
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Rini
Rini
Brasschaat
Nieuw
In mijn vorige job heb ik eindredactie op boeken gedaan zowel in nederlands als frans. Ik heb ook nederlands en frans gegeven aan kinderen van de lagere school. Ik hou van kinderen en zie ze graag vorderingen maken. Laat gerust iets weten!
Bijles frans in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Mijn moeder is Frans van afkomst dus ik heb wel wat kennis van het Frans, hoewel ik niet tweetalig ben opgevoed. Ik heb ook drie jaar Frans en Engels gehad op universiteit, dus ik heb voldoende kennis van de talen. Nederlands is helemaal mijn ding, aangezien ik eigenlijk taal -en letterkunde wou studeren en ik veel inzicht heb in spelling en zinsbouw.
Bijles frans in Ekeren (2180) - Vicky
Vicky
Ekeren
Nieuw
Tijdens mijn studies, studeerde ik talen. In mijn job acteraf werkte ik in een internationale omgeving. Naast mijn Nederlandse moedertaal, spreek ik vlot Engels en Frans.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Brasschaat: geëvalueerd met 4.7 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Brasschaat, bijles Frans Brasschaat, Frans bijles Brasschaat, bijles Frans aan huis Brasschaat, prijs privé leraar Frans Brasschaat, Frans leren Brasschaat, snel Frans leren spreken en schrijven Brasschaat, bijles Frans regio Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Brasschaat

Frans voor kindjes van 5 jaar en 3 jaar - Frans verbeteren en spreken - Bijles frans - Franse bijles - Franse conversatie voeren - Franse conversatie voeren (14) - Franse conversatie voeren (11) - Franse conversatie voeren (9) - Franse conversatie voeren (9) - Franse conversatie voeren (8) - Franse conversatie voeren (7) - Franse conversatie voeren (6) - Franse conversatie voeren (3) - Franse conversatie voeren (3) - Franse conversatie voeren (2) - Franse conversatie voeren (2) - Franse conversatie voeren (2) - Franse conversatie voeren - Bijles Frans - Bijles frans 1 per week - Bijles Frans sport wetenschappen 3de jaar - bijles frans - Lesgever Spelend Frans Leren - Nederlands - Nederlands - bijles france - bijles Engels - bijles Frans niveau Middelbaar 5
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden