bijles nederlands Aalst

Hulp voor bijles Nederlands in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Aalst

Desdemona is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als turnjuf en zorgjuf in een lagere school te Gentbrugge. Al spelend help ik de kinderen met de uitbreiding van de woordenschat, correcte uitspraak en het vormen van mooie zinnen. Heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding? Misschien tot binnenkort
Bijles nederlands in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb nog geen ervaring met lesgeven. Toch heb ik dit onderdeel ook aangeduid. Dit omdat ik graag met jongeren bezig ben en omdat ik stage deed in het jeugd welzijnswerk. Hier sprak ik ook met kinderen die Nederlandse les volgden. Toen merkte ik dat het heel belangrijk is voor deze jongeren om dit op een aangename manier te leren. Ook heb ik in een lagere school lees momenten gedaan met kinderen
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Bijles nederlands in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (1 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Aalst
Nieuw
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Bijles nederlands in Affligem (1790) - Anja
Anja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
Nieuw
Ik heb ervaring met het ondersteunen van studenten hoger onderwijs voor wie Nederlands geen moedertaal is. Ik corrigeer eindwerken of papers op spellings- en grammaticafouten en structuurverbetering. Ook inhoudelijke begeleiding is mogelijk in het domein van de menswetenschappen. Ik ben ook gewend om volwassenen die Nederlands leren voor te bereiden op examens NT2.
Bijles nederlands in Erembodegem (9320) - Laur
Laur
Erembodegem
Nieuw
Ik beëindig deze maand (juni 2019) mijn lerarenopleiding voor de vakken Engels en Nederlands. Ik slaagde telkens voor mijn stages. Ik geef ook al twee jaar vrijwillige huiswerkbegeleiding in een begeleidingstehuis en ik vind het heel fijn om leerlingen te helpen bij het studeren en hen wat extra uitleg te geven waar nodig.
Bijles nederlands in Lebbeke (9280) - Kim
Kim
Lebbeke
Nieuw
Hallo, ik ben Kim. Ik heb Handel talen gestudeerd en geef nu ook bijles Nederlands. Ik ben zeer geduldig, flexibel en erg motiverend. En met een vleugje humor leer je beter dan op de klassieke manier. Ben in bezit van wagen. Graag een seintje. Groetjes en vlug tot ziens.
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Door mijn jarenlange werkervaring spreek ik zeer goed Frans, maar nog belangrijker, heb ik de geschreven taal in het Frans en Nederlands perfect onder de knie. Ik kan het ook goed over brengen naar kinderen/jongvolwassenen die de regeltjes van de taal nog niet volledig beheersen.
Bijles nederlands in Erembodegem (9320) - Tais
Tais
Erembodegem
Nieuw
Ik hou ervan om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling bv in het geven van bijles Nederlands. Het is belangrijk om de Nederlandse taal goed te beheersen en daar kan ik mee helpen.
Bijles nederlands in Welle (9473) - Lisa
Lisa
Welle
Nieuw
Ik zit in het laatste jaar van een masteropleiding Engels-Italiaans. Bovendien heb ik een TEFL-certificaat (leerkrachtencertificaat voor Engels) behaald en werk ik momenteel freelance als vertaler Engels-Nederlands voor ESO. Ik kan mijn lessen makkelijk aanpassen aan het niveau van de student en werk met veel geduld en liefde -- een taal leren moet leuk zijn. Bovendien ben ik flexibel beschikbaar.
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Anouschka
Anouschka
Aalst
Nieuw
Heb je het moeilijk met Frans, Engels of Nederlands? Als leerkracht in het secundair onderwijs help ik jou graag met één van deze vakken. Leerlingen in de eerste, tweede, derde graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Bijles nederlands in Erembodegem (9320) - Enya
Enya
Erembodegem
Nieuw
OKAN-leerlingen verder ondersteunen om de Nederlandse taal machtig te worden, leerlingen uit het basisonderwijs verder helpen met alle spellingsregels en andere zaken binnen de Nederlandse taal en/of het nalezen van werkstukken. Ervaring als leerkracht en ondersteuner plus graag met de Nederlandse taal bezig
Bijles nederlands in Affligem (1790) - Nicolas
Nicolas
Affligem
Nieuw
Als leerkracht heb ik veel ervaring met het begeleiden van Anderstalige Nieuwkomers, en sta dan ook garant om de basis aan te pakken om een leuke manier. We zijn resultaatgericht en zonder veel tierlantijntjes. We staan voor succesbeleving en progressie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Aalst, privé leraar Nederlands Aalst, Nederlands leren Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden