bijles nederlands Aalst

Hulp voor bijles Nederlands in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Aalst

Bijles nederlands in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (101 reviews)
Ik heb een jarenlange ervaring als "Spelen met FR & NL" lesgever en doe dit nog steeds tijdens het schooljaar. (Jong)volwassenen kunnen ook bij mij terecht voor zowel FR als NL. Passie en leergierigheid prikkel ik via mijn lessen door de les te personaliseren volgens de noden en interesses van elke persoon.
Bijles nederlands in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles nederlands in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
Ternat
5/5 (5 reviews)
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Bijles nederlands in Buggenhout (9255) - Ivan
Ivan
Buggenhout
5/5 (4 reviews)
Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijlessen Nederlands en/of Frans, alsook vertaalwerk. Algemene studiebegeleiding kan ook : leren studeren, planning,..
Bijles nederlands in Merchtem (1785) - Laurent
Laurent
Merchtem
5/5 (2 reviews)
Aangezien ik zelf een tweetalige job heb (NL-FR), weet ik hoe moeilijk het is voor franstaligen om Nederlands te leren spreken. Ik wil er gerust mijn steentje aan bijdragen om stap voor stap en in samenspraak een plan uit te werken voor een mooie progressie. Daarnaast spreek ik ook vloeiend Engels en een woordje Spaans.
Bijles nederlands in Buggenhout (9255) - Ine
Ine
Buggenhout
5/5 (2 reviews)
Leerkracht Nederlands/biologie + orthopedagoog. Na mijn lerarenopleiding heb ik me bijgeschoold als orthopedagoog waar ik vooral geïnteresseerd ben in leerstoornissen. Ik ben een leerkracht die steeds wil vertrekken vanuit de sterktes van een persoon en wil inspelen op hun interesses.
Bijles nederlands in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb nog geen ervaring met lesgeven. Toch heb ik dit onderdeel ook aangeduid. Dit omdat ik graag met jongeren bezig ben en omdat ik stage deed in het jeugd welzijnswerk. Hier sprak ik ook met kinderen die Nederlandse les volgden. Toen merkte ik dat het heel belangrijk is voor deze jongeren om dit op een aangename manier te leren. Ook heb ik in een lagere school lees momenten gedaan met kinderen
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Bijles nederlands in Affligem (1790) - Zahara
Zahara
Affligem
5/5 (1 reviews)
Frans is mijn tweede taal naast Engels en Nederlands is mijn derde taal ( ook de taal van mijn hogere studies) Ik heb Franse en Nederlandse les altijd gegeven aan anderstalige studenten.
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Aalst
Nieuw
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Bijles nederlands in Sint-katherina-lombeek (1742) - Sabrina
Sabrina
Sint-katherina-lombeek
Nieuw
Ik volg een bachelor secundair onderwijs waarbij Nederlands één van mijn keuzevakken is en ik geef Nederlands aan kinderen die niet Nederlandstalig zijn.
Bijles nederlands in Affligem (1790) - Anja
Anja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
Nieuw
Ik heb ervaring met het ondersteunen van studenten hoger onderwijs voor wie Nederlands geen moedertaal is. Ik corrigeer eindwerken of papers op spellings- en grammaticafouten en structuurverbetering. Ook inhoudelijke begeleiding is mogelijk in het domein van de menswetenschappen. Ik ben ook gewend om volwassenen die Nederlands leren voor te bereiden op examens NT2.
Bijles nederlands in Denderhoutem (9450) - Bieke
Bieke
Denderhoutem
Nieuw
Student orthopedagogie, ik ben goed in Talen dus Nederlands is zeker geen probleem voor mij. Op school moet ik ook huiswerkbegeleiding geven dus ik ben het wel gewoon om kinderen bijles en ondersteuning te geven.
Bijles nederlands in Haaltert (9450) - Florian
Florian
Haaltert
Nieuw
Als student journalistiek kom ik op dagelijkse basis in contact met taal. Ik ben vooral goed in Nederlands en Engels. Ik kan helpen met het leren van praten, lezen, schrijven en woordenschat leren.
Bijles nederlands in Lebbeke (9280) - Trees
Trees
Lebbeke
Nieuw
Als logopediste en voormalig leerkracht Nederlands, ken ik de knepen van onze moedertaal. Kan ook Nederlands leren aan anderstaligen. Kan ook dictie geven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 171 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Aalst, privé leraar Nederlands Aalst, Nederlands leren Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie bijles Nederlands in Aalst

Bijles nederlands - Op zoek naar privé leraren - privéles nederlands lagere school - Bijles nederlands en wiskunde voor leerling eerste leerjaar - Nederandse lessen - Professeur particulier Néerlandais aalst - Nederlandse les - Priveles - Profeseur néerlandais - Bijles Nederlands kindje eerste leerjaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden