schilder Hemiksem

Ontdek talentvolle schilders in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Hemiksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Hemiksem (2620) - Wim
Wim
Hemiksem
4.95/5 (42 reviews)
Schilderen van muren, ramen, houtbekleding is voor mij Homework. Dit zijn steeds wederkerende klussen bij mij thuis en in verschillende appartementen die ik onderhoud. Netjes afplakken, schilderen en alles piekfijn achterlaten is een must.
Schilder in Hoboken (2660) - Hamdi
Hamdi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.86/5 (37 reviews)
Dag allemaal,ik ben Hamdi,ik ben een professionele schilder ,dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen . Projecten in schilderen & decoratie Kamers - Volledige Woning - Decoratie (motieven) - Behang - Gevel / Buitenkant - Deuren / Ramen...
Schilder in Aartselaar (2630) - Ebert
Ebert
Aartselaar
4.91/5 (35 reviews)
Een muur schilderen is geen enkel probleem, kleine putjes opvullen en schuren dat kan allemaal. Het afplakken is een uiterst belangrijke voorbereiding die ik zeker met plezier doe!
Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schilder in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.87/5 (23 reviews)
Schilderwerken kan ik je zeker mee helpen .heb enige ervaring achter de rug. En tot de dag van vandaag doe ik nog altijd aan schilderwerken dus indien nodig ben ik je man .
Schilder in Niel (2845) - Etienne
Etienne
Niel
4.29/5 (17 reviews)
Geachte reeds enkele jaren schilder ik bij mensen thuis ik doe veel muurwerk plafonds deuren en kozijnen ben zeer stipt en netjes heb vervoer bezit material zoals altrex ladders gronddoeken enz laat alles netjes achter en doe alles wat gevraagd wordt indien haalbaar .
Schilder in Hemiksem (2620) - Ludo
Ludo
Hemiksem
4.94/5 (17 reviews)
Heb ruime ervaring, ongeveer 25 jaar, en dit op zelfstandige basis als schilder / behanger vooral bij particuliere klanten. Ruime kennis van materialen en technieken. Deze ervaring zou ik graag delen om u een perfect resultaat aan te bieden.
Schilder in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Heb bij de renovatie van de woning geschilderd en behangen. Ik doe het met plezier. Bijverdienen is goed meegenomen. Prijs kwaliteit verhouding is een pluspunt.
Schilder in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (11 reviews)
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Schilder in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
2 jaar geleden afgestudeerd als schilder decorateur in avondschool. Ervaring in binnen-buiten schilderwerk en behangwerk. Was een opleiding van 2 jaar.
Schilder in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Schilderen was idee van men vader en broer.dus ik denk omdat ik goude handen heb ook de richting van familie heb bijgenomen en schilderen is meer ontspanning dan werk hard werke en achteraf ben je blij met resultaat
Schilder in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in binnenshuis schilderen. Muren, plafond, latten, trap, noem het en ik kan het. Grote of kleine projecten. Ik doe het mooi en met zorg.
Schilder in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Na het plaatsen en bepleisteren van gyproc kan ik ook schilderen in effe kleuren zoals de muren van living, kamers,... Net als het schilderen van keukens en badkamers
Schilder in Hemiksem (2620) - Robert
Robert
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Ervaring met zowel buiten als binnen schilderwerk. Muren, plafonds, vloeren, schrijnwerk... Ik werk alleen met zelf aangekochte kwaliteitsproducten! Reparaties worden indien nodig in overleg uitgevoerd.
Schilder in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Zelf ben ik al verschillende keren verhuisd, waarbij alles opnieuw moest geschilderd worden. Ondertussen heb ik mijn schoonmoeder ook al meer dan 5 keer verhuisd.
Schilder in Aartselaar (2630) - Fried
Fried
Aartselaar
5/5 (2 reviews)
In de laatste 20 jaren ettelijke schilderwerken gedaan, vooral muren binnen, maar soms ook deuren, houtwerk etc. Heb kennis van welke soort verf beter is voor wat, en werk liefst met (iets) betere verf, mijn ondervinding is dat je op de lange baan met goedkope verf slechter resultaten hebt en meer gebruikt, dus komt uiteindelijk even duur uit...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Hemiksem: geëvalueerd met 4.75 door 233 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Hemiksem, plafond schilder Hemiksem, prijsofferte schilderen Hemiksem, schilderwerken Hemiksem, behnangwerken Hemiksem prijs schilderwerken Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Hemiksem

wit (her)lakken van 6 schildersdeuren - 1 slaapkamer schilderen - Hulp van schilder(s) , - Schilderwerken binnenshuis - Schilderen kamer en deuren klerenkast - Behangen - Living - Handige schilder gezocht - Plafond schilder en en barsten gyproc eerst maken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden