schilder Hemiksem

Ontdek talentvolle schilders in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Hemiksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Hemiksem (2620) - Wim
Wim
Hemiksem
4.97/5 (58 reviews)
Schilderen van muren, ramen, houtbekleding is voor mij Homework. Dit zijn steeds wederkerende klussen bij mij thuis en in verschillende appartementen die ik onderhoud. Netjes afplakken, schilderen en alles piekfijn achterlaten is een must.
Hamdi is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schilder in Hoboken (2660) - Hamdi
Hamdi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.87/5 (38 reviews)
Wij zijn een gepassioneerd schildersbedrijf uit Antwerpen. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service. Het schilderbedrijf bij uitstek in de regio Vlaanderen. Wij komen altijd vrijblijvend bij u thuis of op kantoor voor vakkundig advies. Voor een vrijblijvende offerte.
Schilder in Aartselaar (2630) - Ebert
Ebert
Aartselaar
4.91/5 (35 reviews)
Een muur schilderen is geen enkel probleem, kleine putjes opvullen en schuren dat kan allemaal. Het afplakken is een uiterst belangrijke voorbereiding die ik zeker met plezier doe!
Schilder in Hemiksem (2620) - Ludo
Ludo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hemiksem
4.95/5 (21 reviews)
Heb ruime ervaring, ongeveer 25 jaar, en dit op zelfstandige basis als schilder / behanger vooral bij particuliere klanten. Ruime kennis van materialen en technieken. Deze ervaring zou ik graag delen om u een perfect resultaat aan te bieden.
Schilder in Kruibeke (9150) - Nihat
Nihat
Kruibeke
4.9/5 (20 reviews)
Ik ben handig en heel goed in alle bouwwerken. Ik werk op een professionele manier. Ik ben een stipte en betrouwbare persoon. Mijn klanten zijn altijd tevreden over me en over mijn werk. Den sommigen klanten willen dat ik alle klusjes in hun huis afwerk omdat ze zo erg tevreden zijn met mijn werk en de manier hoe ik werk.
Schilder in Niel (2845) - Etienne
Etienne
Niel
4.29/5 (17 reviews)
Geachte reeds enkele jaren schilder ik bij mensen thuis ik doe veel muurwerk plafonds deuren en kozijnen ben zeer stipt en netjes heb vervoer bezit material zoals altrex ladders gronddoeken enz laat alles netjes achter en doe alles wat gevraagd wordt indien haalbaar .
Schilder in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Heb bij de renovatie van de woning geschilderd en behangen. Ik doe het met plezier. Bijverdienen is goed meegenomen. Prijs kwaliteit verhouding is een pluspunt.
Schilder in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Schilder in Wilrijk (2610) - Frederic
Frederic
Wilrijk
5/5 (11 reviews)
Ik heb heel mijn huis geschilderd en ook een paar keer bij mensen thuis gaan schilderen.ik probeer ook zoveel mogelijk uit te leggen welke soort verf het best geschikt is voor die bepaalde toepassing
Schilder in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
2 jaar geleden afgestudeerd als schilder decorateur in avondschool. Ervaring in binnen-buiten schilderwerk en behangwerk. Was een opleiding van 2 jaar.
Schilder in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Schilderen was idee van men vader en broer.dus ik denk omdat ik goude handen heb ook de richting van familie heb bijgenomen en schilderen is meer ontspanning dan werk hard werke en achteraf ben je blij met resultaat
Schilder in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in binnenshuis schilderen. Muren, plafond, latten, trap, noem het en ik kan het. Grote of kleine projecten. Ik doe het mooi en met zorg.
Schilder in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Na het plaatsen en bepleisteren van gyproc kan ik ook schilderen in effe kleuren zoals de muren van living, kamers,... Net als het schilderen van keukens en badkamers
Schilder in Bazel (9150) - Jonathan
Jonathan
Bazel
4.5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring in deze sector ik heb al verschilde volledige woningen aangenomen als bijverdienste, waardoor ik de knepen van het vak zeker onder de knie heb.
Schilder in Hemiksem (2620) - Robert
Robert
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Ervaring met zowel buiten als binnen schilderwerk. Muren, plafonds, vloeren, schrijnwerk... Ik werk alleen met zelf aangekochte kwaliteitsproducten! Reparaties worden indien nodig in overleg uitgevoerd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schilders in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
“ 1e maal dat ik hulp vraag via een site. Dit is heel positief verlopen! Bedankt! ”
Yvan
“ Ik heb een super goede schilder gevonden dankzij jullie. Heel goede, betrouwbare website. Ik maak reclame voor jullie! ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Hemiksem: geëvalueerd met 4.61 door 270 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Hemiksem, plafond schilder Hemiksem, prijsofferte schilderen Hemiksem, schilderwerken Hemiksem, behnangwerken Hemiksem prijs schilderwerken Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden