pianoles Leuven

Hulp voor pianoles Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Leuven

Pianoles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (2 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Pianoles in Oud-heverlee (3050) - Myrthe
Myrthe
Oud-heverlee
Nieuw
Ik heb een diploma hogere graad 3 aan de academische muziekopleiding in klassieke piano en samenspel, ik heb alsook een jaar jazz piano gevolgd. Momenteel volg ik klassieke zang aan de academie. Ik kan een beginnende pianist (eerste of tweede jaar spelend) helpen in pianolessen. Ik beschik over partituren.
Pianoles in Leuven (3000) - Mandy
Mandy
Leuven
Nieuw
Ik heb zelf 3 jaar gitaarles en 2 jaar pianoles gevolgd in de muziekschool in Veurne toen ik nog in de middelbare school zat. Daarna ben ik zelf verder blijven spelen. Ik speel al 8 jaar gitaar en 5 jaar piano. Ik studeer psychologie en ik weet dus ook goed hoe ik mensen kan motiveren om te blijven spelen, want muziek spelen is nu eenmaal veel oefenen. Maar het moet vooral leuk zijn!
Pianoles in Leuven (3000) - Lena
Lena
Leuven
Nieuw
Ik speel al 11 jaar piano. Ik heb vroeger altijd partituren geleerd, en ben dat tegen het einde beu geraakt. Je zit heel lang aan een partituur en tegen dat je het liedje perfect kunt, moet je al overstappen naar een ander liedje. Daarom ben ik nu al drie jaar aan het improviseren op de piano en speel het liever dan ooit. Ik geef daarom ook improvisatielessen, maar ook notenleer aan beginners
Pianoles in Leuven (3000) - Natacha
Natacha
Leuven
Nieuw
Ik speel zelf piano en ben gepassioneerd door muziek. Een persoonlijke aanpak, en de lessen geven op een manier die jij het leukst vindt is mijn doel. We kunnen gebruik maken van verschillende methoden, alsook verschillende muziekstijlen uitproberen. We bespreken samen wat het beste aansluit bij jou als muzikant. Ik geef reeds meerdere jaren les, en streef naar het beste uit elke muzikant te halen
Pianoles in Heverlee (3001) - Jan
Jan
Heverlee
Nieuw
Altijd al heel graag piano gespeeld. 13 jaar pianoles gevolgd, alsook begeleidingspraktijken, samenspel en notenleer. Nu leer ik stukken op mijn eigen, in mijn vrije tijd.
Pianoles in Bertem (3060) - Wendy
Wendy
Bertem
Nieuw
Ik speel al meer dan 15 jaar piano en ik heb ook samenspel gedaan met andere instrumenten. Ik geef liever pianoles aan personen die al wat ervaring hebben/kennis hebben over notenleer en muziek. Ik heb ook 4 jaar dwarsfluit gespeeld, dus hiervoor kan ik ook zeker pianobegeleiding spelen.
Pianoles in Leuven (3000) - Eliane
Eliane
Leuven
Nieuw
Ik ben muzikant sinds ik 4 jaar oud ben, en muziek heeft me sindsdien niet losgelaten. Ik ben momenteel bezig aan mijn Master piano in Luca School of Arts in Leuven. Ik speel viool en piano en geef graag les aan wie er enthousiast voor is ! Ik help ook graag met notenleer. Muziek leren is heel persoonlijk, zowel technisch als emotioneel, en ik pas me aan aan de specifieke noden van elke leerling.
Pianoles in Rotselaar (3110) - Joke
Joke
Rotselaar
Nieuw
ik speel al 8 jaar piano en geef mijn zusje van 12 jaar soms les. ook heb ik twee jaar geleden mijn papa les gegeven en dat ging ook heel vlot. ik ben sociaal en heb gedultd als iets niet lukt. het liefst werk ik met beginners.
Pianoles in Kampenhout (1910) - Ayla
Ayla Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kampenhout
Nieuw
Ik heb pianoles gevolgd sinds mijn 11e en ik ben dit jaar ook afgestudeerd aan de muziekacademie van Zaventem. Vanaf volgend jaar neem ik ook een nieuwe cursus op voor singer songwriting.
Pianoles in Linden (3210) - Roos
Roos
Linden
Nieuw
Ik speel zelf al 8 jaar piano dus ik kan je dus wel wat laten bijleren. Ik zing ook al heel mijn leven ik ben er verliefd op en ik hou vooral van popmuziek maar ook van andere soorten.
Pianoles in Heverlee (3001) - Samuël
Samuël
Heverlee
Nieuw
Ik doe al 11 jaar piano. Dit instrument is een grote passie van mij. Ik heb al verschillende trouwdiensten gedaan als pianist. Ik speel heel veel in de kerk. Ik zit in een klein bandje. Ik heb veel ervaring met piano. Freestyle, akkoorden en muziekschrijven zijn mijn sterkste kanten. Klassiek kan ik ook.
Pianoles in Kessel lo (3010) - Giuseppe
Giuseppe
Kessel lo
Nieuw
My task as a teacher is to help the student develop musical taste, technical skills and the capacity of making meaningful artistic choices. It is crucial for me to make the student able to express their personality in an autonomous and creative way. All ages and backgrounds are welcome!
Pianoles in Heverlee (3001) - Florelien
Florelien
Heverlee
Nieuw
Al 15 jaar speel ik piano. Mijn repertoire gaat van Bach tot Liszt. Momenteel speel ik zelf nog grote stukken. Ik help graag uw zoon of dochter om te beginnen spelen met de juiste techniek.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Leuven, pianoles volwassenen Leuven, pianoles kinderen Leuven, prive pianoles Leuven, pianoles peuters Leuven, pianoles voor beginners Leuven, eerste pianoles Leuven, privé pianoles Leuven, privé leraar piano Leuven, piano leren spelen Leuven, piano leren spelen volwassenen Leuven, pianoles aan huis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pianoles in Leuven

gezocht privé pianoles Leuven - Privé pianoles Leuven - Pianoles en/of zangles - beginneling - Muziekles in Leuven (3000) - Pianoles in Leuven (3000) - Pianoles in Leuven (3000) - ik wil harp leren
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden