pianoles Gent

Hulp voor pianoles Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Gent

Pianoles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb mijn diploma hogere 3 piano behaald. Ik studeer om muziekleerkracht te worden. Ik kan u dus helpen bij het spelen van pianostukken, maar ook bij het uitleggen van theorie. Zelf speel ik voornamelijk klassieke muziek, maar andere stijlen zijn zeker mogelijk. Ik geef les aan beginnende pianisten. Indien u in Gent centrum woont, kunnen pianolessen bij u doorgaan. Bij mij op kot lukt ook.
Pianoles in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Gepassioneerd producer van elektronische muziek, expertise in het softwareprogramma Ableton Live, geschoold in muziektheorie en basis pianoles. 12 jaar muziekles in klassieke/jazz saxofoon. Referentie elektronische muziek: Spotify => Kimman
Pianoles in Gent (9000) - Dieuwertje
Dieuwertje
Gent
5/5 (1 reviews)
Ga niet zonder begeleiding aan de slag met een instrument, want dan is de kans heel groot dat je de verkeerde techniek aanneemt. Ik help je graag bij deze technieken, houding, vingerzetting, noten en ritmes kunnen lezen en deze overbrengen op piano,.. zin krijgen om piano te spelen! Ook als je reeds wat basiservaring hebt of een bepaald stuk wil leren, ben je zeker welkom.
Pianoles in Gent (9000) - Hendrik
Hendrik
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik speel zelf al langer dan 10 jaar piano, zelf maak ik mijn eigen muziek. Ik vind het zeer interessant en het is ook mijn passie. Ik kijk er enorm naar uit die passie te delen met mensen.
Pianoles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek en geef al 3 jaar zang- en pianoles. Listminut' geeft mij de mogelijkheid om mijn passie met meer mensen te delen. Ben je op zoek naar een pianoles voor beginners of naar een betere zangtechniek, in gelijk welk genre? Hou je van een persoonlijke aanpak? Dan kan ik je helpen! Hopelijk tot snel!
Pianoles in Gent (9000) - Wout
Wout
Gent
Nieuw
Vergeet dure studio's, tegenwoordig kan je al een CD opnemen vanuit je slaapkamer!! Ik leer graag aan elke muzikant, zanger(es) of producer-in-spe de skills om zelf opnames en nabewerking te doen. Mijn kennis en ervaring reiken ver, dus je zal er geen spijt van krijgen. lessen/workshops zijn mogelijk voor beginners, gevorderden en experts.
Pianoles in Gent (9000) - Tine
Tine
Gent
Nieuw
- heel veel live performance ervaring - JMA Kortrijk (zang en piano) - academie Lede en Erpe - music entertainment Vives - audio technieken (equalizing, micro's, effect processoren ,...)
Pianoles in Gent (9000) - Mart
Mart
Gent
Nieuw
Met mijn diploma’s als professioneel muzikant en leerkracht kan ik jullie helpen met viool-, piano-, gitaarles en algemene muziekleer zoals notenleer en dergelijke
Pianoles in Gent (9000) - Lisa sofia
Lisa sofia
Gent
Nieuw
Muzikant van opleiding, afgestudeerd aan conservatorium, Verschillende stijlen improvisatie, klassiek, jazzy, folky. Vr kindjes en volwassenen,beginners en gevorderden. Wat ik en jij doen? Op bewustzijn verruimende wijze muziek spelen, veel plezier, hogere concentratie, betere techniek, meer feeling met muziek, beter contact met houding en lichaam. Viool, piano, zang
Pianoles in Gent (9000) - Elona
Elona
Gent
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik begon viool te spelen op mijn 3 jaar en op 6 jarige leeftijd begon ik muzieklessen te volgen. Ik ben afgestudeerd op de muziekschool en blijf muziek spelen in een plaatselijk orkest. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar bachelor: secundair onderwijs: muzikale opvoeding. Ik hou ervan om mijn passie voor muziek te delen.
Pianoles in Gent (9000) - Anthe
Anthe
Gent
Nieuw
Muziek heeft mij op jonge leeftijd omhelst en niet meer losgelaten. Begonnen met Klassiek piano, later pop zang en vanaf mijn 12de schreef ik mijn eigen songs. Ik ben een creatieve ziel die openstaat voor veel muziek/genres. Emoties en eigen interpretaties zijn voor mij het belangrijkste maar ik pas mij aan aan elke leerlingen.
Pianoles in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Ik heb 2,5 jaar gitaarles gegeven bij Harteklop VZW, verder geef ik ook privé gitaarlessen en kan ik ook theorielessen, drumlessen, baslessen, productie en songwriting lessen geven.
Pianoles in Gent (9000) - Esther
Esther
Gent
Nieuw
Ik ben op mijn 8ste begonnen met piano spelen en ik heb noten leren lezen toen ik 7 was. Ik heb mijn 2de graad aan het conservatorium afgemaakt met grote onderscheiding. Ik ben dit jaar gestopt met lessen te volgen. Ik speel piano in een band. Ik zou het liefste les geven aan beginnende pianisten.
Pianoles in Gent (9000) - Léonie
Léonie
Gent
Nieuw
Ik heb 9 jaar lang pianoles gehad aan het conservatorium van Kortrijk. Sindsdien ben ik altijd blijven verder spelen omdat het gewoon een onderdeel van mij is! Mijn leerkracht heeft me heel veel bijgeleerd qua technieken en trucjes om het instrument beter onder de knie te krijgen. Ik zou het erg fijn vinden u te helpen met het ontcijferen van een partituur en het spelen van het stuk zelf! 🙂
Pianoles in Gent (9000) - Mandien
Mandien
Gent
Nieuw
Ik speel nu ongeveer 18 jaar piano en studeer ook musicologie. Ik kan op een bevlogen manier zowel de techniek van het spelen als de liefde voor muziek meegeven, en met uitgebreide kennis van het repertoire kan ik helpen zoeken naar stukken die bij u passen en waarvoor u met plezier aan de piano gaat zitten. Ook basiskennis van notenleer en theorie kan ik voor u verduidelijken bij twijfel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Gent: geëvalueerd met 4.95 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Gent, pianoles volwassenen Gent, pianoles kinderen Gent, prive pianoles Gent, pianoles peuters Gent, pianoles voor beginners Gent, eerste pianoles Gent, privé pianoles Gent, privé leraar piano Gent, piano leren spelen Gent, piano leren spelen volwassenen Gent, pianoles aan huis Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen pianoles in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden