muzikant

Ontdek talentvolle muzikanten bij jou in de buurt

Meer dan 283 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten

Muzikanten in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Zoek je mooie, rustige ( achtergrond) muziek voor een verjaardag, of klein feestje? Of wil je een geliefde blij maken met een persoonlijke serenade? Ik ben een zeer ervaren zangeres en gitariste en treed op in kleine en iets grotere settings. Covers en eigen geschreven liedjes staan op mijn repertoire. Geïnteresseerd? Doe mij een voorstel en wie weet kom ik bij jou zingen!
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Ik heb een muzikaal concept (Beatles en McCartney covers) nl HARR1SON (Harrison One) met volledige p.a. installatie . Met drie muzikanten (gitaren, piano) 'live on tracks' als een soort veredelde karaoke... Drie sets van 40 minuten
Muzikanten in Sinaai-waas (9112) - Michel
Michel
Sinaai-waas
4.96/5 (26 reviews)
ik ben michel en ik speel muziek met nog 4 collegas in de band HIGH5,hits van de sixties tot nu en dit 2x60min je kan ons boeken vanaf 350euro.ik doe ook PA ik beschik over een installatie van 5kw.Prijs naargelang het event
Muzikanten in Stekene (9190) - Denis
Denis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (5 reviews)
Hey, Als drummer wil ik me voorstellen. Invallen bij afwezigheid van lid v/d band bv. Samen muziek maken? Covers... Optreden met eigen groep Wendy&. Friends. Weliswaar na de maatregelen COVID. Mvg. Dennis
Muzikanten in Brugge (8000) - Andrzej
Andrzej Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (4 reviews)
I have spent the last 30 years on stage in many places in the world. I have performed with lots of different people and for me it has been a blast…. most of the time.
Muzikanten in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (3 reviews)
Tijdens de internal summer academy volgde ik meerdere stages bij professor Evgueny Mogilevsky en Olga Roumchevitch. Olga heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn studies bij haar zoon verder te zetten. Zijn lesmethode is gebasseerd op de lesmethode van de beroemde professor Evgueny Timakin. De Timakin methode vergt het beste van mijn capaciteiten en beloont mij met prachtige resultaten in spel.
Muzikanten in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een band die eigen muziek brengt. In 2010 heb ik een cd uitgebracht in eigen beheer. Te vinden op spotify: Talé Qualé Bedrijfsfeestjes zijn niet de sterkste kant. Feestjes wel.
Muzikanten in Balegem (9860) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Balegem
4.67/5 (3 reviews)
Akoestische covers over de jaren heen: Eyebar Reggae, ska, Zuid Amerikaans: Radio Negra Bob Marley Tribute: The Deputees Livingconcert quartet: Hibernar
Muzikanten in Laarne (9270) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laarne
5/5 (2 reviews)
Reeds meer dan 20 jaar professioneel bezig met muziek. Bent u op zoek naar muzikale omlijsting voor uw evenement, feest of andere aangelegenheid, kan u bij mij terecht. Samen met zanger en/of zangeres of alleen op piano verzorg ik met veel plezier het muzikale.
Muzikanten in Zuienkerke (8377) - Thomas
Thomas
Zuienkerke
5/5 (2 reviews)
PA op maat voor uw band. Steeds professioneel en met de nodige kennis. Met eigen materiaal, te huren materiaal of op jullie materiaal. Vragen staat vrij!
Muzikanten in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
Niets kan live muziek evenaren! Wil jij je huwelijk, party, tuinfeest, ...noem maar op, extra glans geven? Wij staan borg voor een klassevol optreden met intrigerende, ontroerende en verrassende Popsongs, Rock,Jazz, chanson... Liedjes over de liefde, over het leven. Liedjes voor mensen zoals U en ik. Valerie, zang / Peter, piano
Muzikanten in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeleid tot percussionist. Ik hou van werken met groepen en geef workshops djembé en percussie. Voor je feestje kom ik langs met ongelofelijk veel materiaal om muziek te maken. Ik heb genoeg materiaal om groepen tot 400 personen allemaal te laten samen spelen!
Muzikanten in Herentals (2200) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (2 reviews)
Ben al jaren muzikant op Euphonium en ben in drie orkesten inzetbaar , fanfare blaasorkesten en kleine ensembles om allerhande muziek te spelen op diverse gelegenheden.
Muzikanten in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik speel accordeon, folk, Balkan, tango, chanson, zigeuner,... Als achtergrond muziek op feestjes, recepties en evenementen. Ik ken nog niet veel meezingers, maar op een weekje oefenen moet dat lukken 😉
Muzikanten in Laken (1020) - Laurent
Laurent
Laken
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Laurent, Mijn ervaring in restaurants, cafés, concertzalen, straat, tentoonstellingen waar alles beweegt, waar klanten, voorbijgangers soms het moieilijk doen en soms zeer enthousiaste zijn heeft mij veel geleerd. ik kan me focussen op wat ik doe : rappers, slamers, zangers, dansers begeleiden. Ook improviseren en mijn spel aanpassen aan de sfeer van de omgeving.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muzikanten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice muzikant: geëvalueerd met 4.88 door 165 klanten

Populaire dienstaanvragen

muzikanten feest gezocht, zanger zoeken, gitarist gezocht, pianist, drummer gezocht, artiesten boeken,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan muzikant

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden