muzikant Aalst

Ontdek talentvolle muzikanten in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Aalst

Muzikanten in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik speel accordeon, folk, Balkan, tango, chanson, zigeuner,... Als achtergrond muziek op feestjes, recepties en evenementen. Ik ken nog niet veel meezingers, maar op een weekje oefenen moet dat lukken 😉
Muzikanten in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik speel al 17 jaar alt-saxofoon en ben bereid samen met u te bespreken of ik muzikaal iets kan betekenen voor op uw evenement of (kinder-)feestje. :-)
Muzikanten in Aalst (9300) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Zoals u ook kunt lezen bij de categorie DJ , heb ik een eigen firma dat uw geluid/licht/live muziek en DJ's kan verzorgen. Ik heb voor al deze dingen eigen materiaal. Of het nu om een groot of kleinschalig event gaat. Ik kan u helpen op al deze vlakken :)
Muzikanten in Aalst (9300) - Yannick
Yannick
Aalst
Nieuw
doordat ik vroeger optredens heb gedaan een 4-tal jaar geleden ben ik van plan dit terug op te starten mijn repertoire bestaat vooral uit Nederlandstalige liedjes en af en toe durf ik er al eens een Engelstalig tussen gooien
Muzikanten in Lebbeke (9280) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
Nieuw
Ik speel al meer dan 25 jaar gitaar en zing. Ik speelde in verschillende bands en heb podiumervaring. Recent deed ik elke vrijdag een live stream (Opgehokte Muzikant) op facebook. Ik kan solo of met andere muzikanten komen spelen op uw feest!
Muzikanten in Iddergem (9472) - Miriade
Miriade
Iddergem
Nieuw
Ik ben zangeres. Ik leer liedjes heel gemakkelijk. Ik leer minstens 2 liedjes in 1 dag. Zelf kan ik geen instument spelen maar zoals ze zeggen je stem is ook een instrument.
Muzikanten in Erembodegem (9320) - Lisa
Lisa
Erembodegem
Nieuw
Hebt u een klassieke of een moderne pianist nodig? Hoort u graag Chopin of toch liever wat piano covers van bijvoorbeeld Harry Styles? Geen probleem, ik kan alles! Dat is uiteraard niet helemaal waar, maar ik doe mijn best. Ik heb, buiten elk jaar een optreden of twee met mijn muziekschool, eigenlijk geen ervaring. Maar ik kom zeker graag in uw café, restaurant of op uw event even langs :)! Lisa
Muzikanten in Lebbeke (9280) - Bernard
Bernard
Lebbeke
Nieuw
Ik ben professionele violist en heb een heel aantal arrangementen gemaakt van gekende nummers voor recepties, trouwfeesten, ... U kan kiezen voor een solo-optreden, maar ook duo van violen of samen met piano. Geef mij uw wensen door en ik maak een arrangement voor uw evenement op maat!
Muzikanten in Aaigem (9420) - Daniel fabrice
Daniel fabrice
Aaigem
Nieuw
Ik heb 3 jaar ervaring schoonmaker met ISS , Ik heb en rijbewis B en ik kan ook een kamionette rijden. Ik kan mijn planning goed organiseren, Ik kan ook samen werken met andere colegas
Muzikanten in Gijzegem (9308) - Ruben
Ruben
Gijzegem
Nieuw
Professionele muzikant. Heeft u zin in achtergrond muziek of dansmuziek ik heb verschillende projecten die jouw evenement kunnen opluisteren! Vraag maar raak.
Muzikanten in Merchtem (1785) - Lambert
Lambert
Merchtem
Nieuw
Ik maak en schrijf mijn eigen muziek,ik heb ervaring met optredens op concerten,bedrijfsfeestjes,verjaardagen en festivals.Mijn stijl is Rap,Dance,Afrobeat.
Muzikanten in Welle (9473) - Rajan
Rajan
Welle
Nieuw
Aangezien ik al meer dan 20 jaar gitaar speel en al in verschillende bands op diverse podia heb mogen staan denk ik dat ik de man op de juiste plaats ben! Heb je nog aan een gitarist of drummer of percussie, dan help ik héél graag!
Muzikanten in Opwijk (1745) - Magdalena
Magdalena
Opwijk
Nieuw
Wil je geraakt worden door liederen? Of meegenomen worden in de rust? Of vrolijk worden? Het kan allemaal met mijn liederen. Je vindt mijn muziek ook op Youtube of de cd in de bookshop Mia in Opwijk.
Muzikanten in Ninove (9400) - Hélène
Hélène
Ninove
Nieuw
Ik speel piano en heb al verschillende keren opgetreden op events als pianist/zangeres. Op congressen wordt ik vaak uitgenodigd voor de muzikale invulling.
Muzikanten in Denderleeuw (9470) - Freek
Freek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Denderleeuw
Nieuw
Klassiek of iets lichter klassiek, voor verschillende soorten gelegenheden en evenementen kan ik samen met collega's een evenwichtig programma brengen. Ik ben flexibel en kan me verplaatsen met de auto.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Aalst, gitarist gezocht Aalst, pianist Aalst, drummer gezocht Aalst, artiesten boeken Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden