muzikant Mechelen

Ontdek talentvolle muzikanten in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Mechelen

Muzikanten in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ik ben gitaarist en kan voor muziekalle achtergrond of op feestjes speelen .heb ervaring in muziekband,s en optredens te speelen .heb een muziekopleiding gevollegt in muziekschool .
Muzikanten in Mechelen (2800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben Steven, studeer muziek aan het conservatorium van Gent en ben lid van verschillende bands. Stijlen gaan van jazz tot pop. zoekt u een muzikale opluistering voor uw evenement, twijfel dan niet om mij te contacteren. Verschillende samenstelling zijn mogelijk naargelang de prijs. Wij passen ons repertoire aan uw wensen aan.
Muzikanten in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Loes
Loes
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Ik ben Loes en speel al 30 jaar viool. Ik speel samen met verschillende mensen en in verschillende stijlen. Vooral licht klassiek, folk en volksmuziek, kleinkunst, lichte jazz, klesmer, beetje rock enz. Ik bied aan om te spelen op huwelijken, begrafenissen, doopsels of geboortefeesten, lentefeesten of communies, voor oude of zieke mensen enz. Het tarief is heel afhankelijk van de opdracht.
Muzikanten in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
Nieuw
Ik ben een covergitarist met een repertoire gevuld met verschillende stijlen. Ik heb de juiste playlist voor uw evenement. Met de klanken van mijn gitaar en mijn stem kan ik de aanwezigen meenemen op een reis door de tijd naar de liedjes uit een andere tijdsgeest. Zoekt u liever iemand die de hedendaagse popmuziek kan begrijpen en vertalen naar de atmosfeer van uw event? Dat kan eveneens !
Muzikanten in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
Nieuw
Ik ben op mijn 4de gestart met gitaar les. ik speel intussen vrij goed gitaar, zowel klassieke muziek als jazz, pop of rock. Ik ben nog jong, en het ziet er altijd leuk uit als een jong iemand op een podium staat.
Muzikanten in Puurs (2870) - Stéphania
Stéphania
Puurs
Nieuw
Ik ben Stéphania en afgestudeerd Master of Music-muziektheater. Zang is dus mijn grote passie! Dat beoefen ik in musicals maar ook in coverbands, trouwfeesten, uitvaarten, gala-eventen,.. Ik heb dus het geluk gehad al op verschillende prachtige locaties te mogen optreden. Telkens probeer ik de mensen voor wie ik zing een mooi/ontroerend/dynamisch moment te geven, op maat van wat er gevraagd is
Muzikanten in Bonheiden (2820) - Robby
Robby
Bonheiden
Nieuw
Ik ben op dit moment al 6 jaar bezig met muziek, ik ben al in studio's gegaan voor een aantal nummers op te nemen, ik hoor graag iets terug van jullie!
Muzikanten in Mechelen (2800) - Lieven
Lieven
Mechelen
Nieuw
Ik studeerde aan de jazz studio en het koninklijk conservatorium voor jazz piano als ook aan studio Herman Teirlinck voor kleinkunst. Verder deed ik ervaring op met professionele top muzikanten wereldwijd. Ik adem muziek zou je wel kunnen zeggen.
Muzikanten in Boom (2850) - Gedeon
Gedeon
Boom
Nieuw
Ik heb een passie voor muziek. Ik verdiep mij in de muziek om er voor te zorgen dat het resultaat perfect is. Ik ben niet tevreden als het goed is. Het moet voor mij perfect zijn. Een echte perfectionist
Muzikanten in Willebroek (2830) - Tim
Tim
Willebroek
Nieuw
Sinds 6de levenjaar met regelmaat les gevolgd in klassieke muziek. Nadien de overstap gemaakt naar impro/ Jazz . In totaal 23 jaar ervaring: Notenleer , harmonie , techniek en zelfvertrouwen zijn zaken die ik graag meegeef. Ik speel zelf nog dagelijks met veel enthousiasme en dat breng ik heel graag bij aan andere mensen. Ik kan op verplaatsing komen ,maar ontvang ook leerlingen. P.o.t.k.
Muzikanten in Hever (3191) - Yves
Yves Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hever
Nieuw
In 1987 ben Ik afgestudeerd aan de hotelschool te Mechelen. Tevens 12 jaar muziekacademie gevolgd te Brussel. Tot 2007 gekookt en muziek gespeeld in eigen gastronomisch restaurant, waarna nog eens 15 jaar chef en muzikant in De Lork te Boortmeerbeek. Dit gecombineerd met tal van optredens buitenshuis. Nu maak ik met mijn team van uw culinaire en/of muzikale aangelegenheid een geslaagd evenement.
Muzikanten in Hofstade-Zemst (1981) - Sofya
Sofya
Hofstade-Zemst
Nieuw
Sofya's stem heeft de kracht van kwetsbaarheid die ons raakt. ...wanneer je Sofya hoort zingen, weet je precies dat ze het meent..." Luminous Dash (Muziek magazine)
Muzikanten in Willebroek (2830) - Evy
Evy
Willebroek
Nieuw
Wekelijks volg ik professionele zangles, ik heb eigen vervoer en u kunt mij inschakelen om een allround optreden te verzorgen. Ook een mini event organiseren , lukt mij aardig.
Muzikanten in Breendonk (2870) - Sarah
Sarah
Breendonk
Nieuw
Ik spreek momenteel hedendaagse pianomuziek, zoals filmmuziek of Coldplay/Alicia keyes (geen klassieke muziek). Niet de meest ingewikkelde muziek stukken, maar wel muziek met gevoel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

zanger Mechelen, gitarist gezocht Mechelen, pianist Mechelen, drummer gezocht Mechelen, artiesten boeken Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden