muzikant Leuven

Ontdek talentvolle muzikanten in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Leuven

Muzikanten in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (3 reviews)
Tijdens de internal summer academy volgde ik meerdere stages bij professor Evgueny Mogilevsky en Olga Roumchevitch. Olga heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn studies bij haar zoon verder te zetten. Zijn lesmethode is gebasseerd op de lesmethode van de beroemde professor Evgueny Timakin. De Timakin methode vergt het beste van mijn capaciteiten en beloont mij met prachtige resultaten in spel.
Muzikanten in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I am a drummer. I have been playing since 8 years now. I have played in many professional gigs at cafe, big conferences, marriage events in India. I have also performed in big concerts and opening events for famous artists with an audience of 200-3000 people. I was a part of a music club with 40 other highly trained young musicians. I have a youtube channel if you wish to check it out.
Muzikanten in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel gitaar, en ik zing heel. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en ben ik gitaarles gaan volgen aan de muziekschool. Mijn passie voor muziek begon te groeien. Ik heb een aantal jaar zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van Showkoor AMUSE in Leuven, d.i. een koor waar wij zingen en dansen. Ik speel vooral akkoorden, omdat ik hier steeds bij zing. Zingen doe ik enorm graag!
Muzikanten in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel al sinds ik 9 ben gitaar - en daarbij werd er ook altijd gezongen, samen met anderen of alleen. Mijn gevarieerde muzieksmaak heeft ten gevolge dat ik een vrij groot repertoire heb. Ik heb bovendien altijd zin om liedjes bij te leren, als je dat wil! Mijn optredens zijn perfect als rustige achtergrondmuziek, of voor een gezellige kampvuursfeer.
Muzikanten in Bierbeek (3360) - Ward
Ward
Bierbeek
Nieuw
Ik ben Ward, student verpleegkunde. Naast verpleegkunde speel ik basgitaar en zit ik in enkele groepjes. Je kan onze band altijd huren voor verschillende evenementen. Een jazzy band, genaamd Euphoric. Deze band maakt jazz-pop covers en eigen nummers. (http://vi.be/euphoric). Voor een stevige rock band met ook eigennummers en covers kan je terecht bij Little Wolf. (http://vi.be/littlewolf)
Muzikanten in Leuven (3000) - Tevin
Tevin
Leuven
Nieuw
Ik maak beats en ben zelf rapper, heb gewerkt met allerlei artiesten (rappers, zangeres(sen), producers,...) als producer en ook rapper Mijn stijl is eerder urban maar ook pop en experimentele sounds.
Muzikanten in Oud-heverlee (3050) - Gilles
Gilles Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-heverlee
Nieuw
Als zanger zong ik reeds over de hele wereld, on tape of met band breng ik voor u licht klassieke nummers zoals con te partiro naast echte opera-aria’s en verzoeknummers
Muzikanten in Bierbeek (3360) - Sam
Sam
Bierbeek
Nieuw
ik zing al sinds ik me kan herinneren. ik ben recent ook deel geworden van de troubadours een groep die jongeren een kans geven om hun talent te tonen. mijn talent is zang!
Muzikanten in Leuven (3000) - Vijay
Vijay
Leuven
Nieuw
Jaren ervaring (ongeveer 19 jaar) in de HipHop producer & dj wereld. Beats gemaakt voor legendarische HipHop artiesten zoals onder andere Kool Keith, Psycho Les, Paul Wall, Pawz One, Grim Sickers, ...
Muzikanten in Kessel lo (3010) - Paulien
Paulien
Kessel lo
Nieuw
Ik ben een gepassioneerde zangeres die emotie in haar uitvoering heel erg belangrijk vindt. Bovendien heb ik een jaar aan het conservatorium in Gent gestudeerd en school ik me ook in mijn vrije tijd steeds bij. Muziek om op te dansen zal je me niet snel horen zingen, maar ik voel me wel thuis in een intieme setting om jouw moment met mijn stem net dat tikkeltje extra te geven. Misschien tot snel!
Muzikanten in Leuven (3000) - Oya
Oya
Leuven
Nieuw
Ik ben een straatmuzikant en heb een repertoire met de loopstation waar ik op mijn eentje een band vorm. Ik maak muziek in verschillende genres. Voornamelijk reggae.
Muzikanten in Kessel lo (3010) - Wout
Wout
Kessel lo
Nieuw
Sinds jong heb ik leren drummen. Later heb ik me ook verder ontwikkeld in slag instrumenten. De laatste jaren ben ik actief in een muziek bandje waar het zwaardere gitaar werk naar voren wordt gebracht.
Muzikanten in Leuven (3000) - Eliane
Eliane
Leuven
Nieuw
Ik ben muzikant sinds ik 4 jaar oud ben. Ik speel piano en viool en speel heel graag voor events. Ik heb al verschillende concerten of achtergrondmuziek gespeeld voor bv: winkelopeningen, gallerijopeningen, directiemeetings, kunsttentoonstellingen...
Muzikanten in Wilsele (3012) - Fleur
Fleur
Wilsele
Nieuw
Ik speelde vroeger piano maar was even gestopt. Twee jaar geleden begon ik terug met muziek en heb dan de basis van ukelele geleerd. Sinds dan begin ik terug met piano en ben steeds meer gaan leren.
Muzikanten in Leuven (3000) - Malavika
Malavika
Leuven
Nieuw
Stated learning indian classical music when I was 3 yrs old. Performed at lots of stages for school event, inaugral functions. Starting learning ukulele since past one yer
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Leuven: geëvalueerd met 4.5 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Leuven, gitarist gezocht Leuven, pianist Leuven, drummer gezocht Leuven, artiesten boeken Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie muzikant in Leuven

Cover-zanger - Achtergrondmuziek op Vriendendag M Leuven - akoestische muzikant - troubadour - violist tijdens huwelijksviering - Dj Hiphop
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden