koerier Berendrecht

Ontdek talentvolle koeriers in Berendrecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Berendrecht

Koerier in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.98/5 (43 reviews)
Hebt u iets te vervoeren of andere klusjes waar een auto bij nodig is laat het mij maar weten. Ik heb een HYUNDAI Tucson waar het één en het andere in kan. Een trekhaak heb ik ook aan de auto zodat ik indien nodig met aanhangwagen kan zijden.
Koerier in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Ik heb een Ford Mondeo stationwagen en ben in het bezit van een twee assige, ongeremde aanhangwagen. Hiermee mag ik 600kg laden. Dit is een open aanhangwagen, ideaal voor naar het containerpark te gaan of voor medium verhuizen. Het laadoppervlak is ongeveer 2.50m op 1.32m
Koerier in Beveren-waas (9120) - Yashar
Yashar
Beveren-waas
5/5 (7 reviews)
Ik ben zeker een snelle werker en nauwkeurig. Ik wil altijd mensen hiervoor helpen. Ik heb wat ervaring in het transport, in de groendienst, bouw eigenlijk doe ik van alles graag.
Koerier in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Ik heb gewerkt als chauffeur voor leveren ophalen goederen ook als luchthavenvervoerder ken goed mijn weg en voorzichtige chauffeur heb zelf ook 15 jaar verhuur van feestartikelen gedaan dus wel wat km op de teller ben ook een handige harry werk in de dag in de metaalconstructie en als klusjesman op grote bedrijven heb zelf ook schrijnwerkerij aals opleiding gedaan
Koerier in Stabroek (2940) - Chris
Chris
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik bezit een recente monovolume en aanhangwagen. Hiermee wil ik u graag van dienst zijn binnen een straal van 50 km van Antwerpen. Leveringen tot aan de voordeur.
Koerier in Antwerpen (2030) - Roger
Roger
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Goede dag, Ik sta klaar om pakketjes en of personen te vervoeren. Meestal ben ik in de avond en weekends beschikbaar. In de regio Antwerpen ben ik meteen beschikbaar andere regio's is het best tijdig plannen.
Koerier in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik beschik over een wagen en een rijbewijs. Wat meer heb je nodig om een levering te doen? Het mag helaas niet te ver weg zijn. Mijn auto is volledig elektrisch en dus beperkt in bereik. 150km heen en terug is de limiet.
Koerier in Kapellen (2950) - Daniel
Daniel
Kapellen
Nieuw
Dag , mijn naam is Dan , ik rijd met een middelgrote luxe lichte vracht auto met een trekhaak Ik doe graag zowel personenvervoer als vervoer van kleine goederen. Maximum laadgewicht in de auto : 4 pers + 750 kg in koffer 1.5 x1.7 m Maximum trekgewicht ( aanhanger): 2000 kg
Koerier in Stabroek (2940) - Kim
Kim
Stabroek
Nieuw
Voor leveringen aan huis kan je mij altijd contacteren, ik ben behulpzaam en flexibel. Bereid om verschillende taken uit te voeren voor ieders wat wil
Koerier in Stabroek (2940) - Bianca
Bianca
Stabroek
Nieuw
Ik heb verschillende wagens, waardoor verschillende transporten mogelijk zijn. Zowel klein als groot U kan mij steeds bereiken dag en nacht. 24 op 7.
Koerier in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
Nieuw
Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen wagen. Ik ben in de mogelijkheid om het leveren of ophalen van kleine goederen voor mijn rekening te nemen. Het transport gebeurt in alle voorzichtigheid. De te rijden afstand wordt vooraf gecommuniceerd.
Koerier in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
11jaar heb ik een rijbewijs zonder nog maar 1 accident te hebben gehad. Ik heb al heel wat km's gedaan en blijf het ook plezant vinden om met de wagen te rijden. Zelf heb ik een redelijke grote break waardoor ik wel wat kwijt kan in mijn wagen. Wanneer nodig kan ik ook altijd een camionette voorzien.
Koerier in Antwerpen (2040) - Amber
Amber
Antwerpen
Nieuw
Omdat ik een spontane harde werker ben met oog voor detail . Ik ben goed met papierwerk en door aan de haven te lossen en laden van voertuigen ben ik handig met alle soorten van wagens en camionetten .
Koerier in Ekeren (2180) - Zaid
Zaid
Ekeren
Nieuw
Ik heb 3 jaar als koerier gewerkt in een pizzeria waar ik soms meerdere bestelling te gelijk moest doen als het druk was. Ik kan met camionetten rijden maak niet uit groot dat ze zijn.
Koerier in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Ekeren
Nieuw
Ik heb een auto met aanhangwagen beschikbaar voor het leveren van allerlei zaken. Dit doe ik steeds met de nodige voorzichtigheid om geen transport schade te veroorzaken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Berendrecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Berendrecht: geëvalueerd met 5.0 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Berendrecht, levering aan huis Berendrecht, bezorger Berendrecht, koeriersdienst Berendrecht, levering in Berendrecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Berendrecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden