klusjesman Sint-amandsberg

Klusjesman Sint-amandsberg: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Sint-amandsberg: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.99/5 (85 reviews)
Hallo, mijn naam is Dirk ben 56 jaar. Klusjesman die graag iedereen helpt. Ik begin aan niks waar ik niet van op de hoogte ben. Ik werk tot alles in orde is samen met mijn vriend de stofzuiger laat ik alles netjes achter. Een kraan of stopcontact vervangen, een kast van Ikea in elkaar puzzelen, iets afhalen met de aanhangwagen. Ik beschik over eigen materiaal. Altijd met een glimlach 😃😃
George is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.89/5 (18 reviews)
Beste, ik kan ook uw stopcontact komen vervangen of plaatsen, kraan wisselen, wc of hang wc installeren, allerlei kleine klusjes, spotten plaatsen en zo verder. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.82/5 (17 reviews)
Hallo en welkom op mijn profiel! Mijn naam is jurgen en kan je helpen bij alle klussen in en rond het huis. Je kan me o.a. inschakelen voor: Plaatsten en afwerken van gyproc wanden & plafonds, leggen van laminaat, uitvoeren kleine sanitaire & elektrische werken, schilderen & afwerken ruimtes, schrijnwerk, klusjes in de tuin,... Graag kom ik eerst eens langs om de klus te bekijken en bespreken.
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Leander
Leander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik heb ervaring in een grote waaier van opdrachten. Van schrijnwerk tot elektriciteitswerken of sanitair en schilderwerken. Ik werk al lang samen met collega vakmannen en blijf mij steeds bijscholen.
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Yusnier
Yusnier
Sint-amandsberg
4.88/5 (8 reviews)
Hallo iedereen!!! Ik ben yunior en werk in de bow,als kleine of grote karweien heb,kan ik u altijd helpen. Zoals kasten monteren,herstellingen van muren,voegwerken,metselwerken enz enz
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Freek
Freek
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Als klusjesman in hoofdberoep ben ik dagelijks aan de slag om allerlei algemene klussen te klaren. Dit gaat van schilder- en schrijnwerken, kleine elektrische reparaties zoals het plaatsen van stopcontacten en schakelaars, herstel of plaatsen van kranen en afvoeren, kasten monteren of op maat maken,...
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Oktay
Oktay Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Hallo, als je een klusjesman nodig hebt, bent u bij de juiste persoon. Naast mijn bijberoep loodgieter kan ik nog veel andere werken verrichten als elektriciteit, plakwerk, tegelwerk, laminaat, enz. Dus aarzel niet en vraag een offerte. Mvg Oktay.
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Geert
Geert
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Gelet op mijn ervaring ben ik inzetbaar om lastige probleempjes esthetisch op te lossen. Vooral afwerking is voor mij belangrijk. Degelijke materialen en een mooie afwerking.
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Pavel
Pavel
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Gediplomeerd vloerder voor al uw tegelwerk binnen en buiten. Alsook plaatsen van laminaat. In het bezit van al het nodig professioneel materiaal. Oog voor detail en steeds een snelle oplevering
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Markjoli
Markjoli
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Ben zeer handig algemene werken, in huis van kleine elektriciteits werken tot zelfs bouw en afbraak werken schilderen werken en dingen monteren ook reinigen
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Iman
Iman Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Hallo Ik ben een jong en flexibele Schilder die alles van A tot Z omtrent schilderen, behangen en klusjes doe. Met meer dan 10 jaar ervaring. Uw werk en uw tevredenheid zijn mijn top prioriteiten.
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Aleksander
Aleksander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Professionele uitvoering van renovatiewerken: Altijd verantwoordelijke, kwalitatieve en tijdige afwerking voor een goede prijs zoals: - Schilderwerken binnen en buiten; - Vernieuwen badkamer en keukens; - Metselwerk; - Vloer -en wandtegelwerken - Mortex - Plafond en gyprocwerken; - Laminaat en parket
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Bij mij kun je voor zowat alle klusjes terecht. Ik ben handig en leg de lat zeer hoog. Na meerdere verbouwingen weet ik met de meeste klusjes wel raad!
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Kurt
Kurt
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Door mijn jarenlange ervaring als magazijnier,leverancier,koerier,tuinier,Monteren van (tuin)meubelen heb ik de bagage ontwikkelt om van vergeten hoekjes,zolderruimtes,kelders,stockage ruimtes...terug bruikbare en voorale nuttige productieve ruimtes te maken. Waarbij Functionaliteit en hergebruik mijn kernwoorden zijn. Wenst u Nieuw leven in een bestaand (vergeten) iets te brengen (ook voor kledij,meubels...) dan bent u bij mij aan het juiste adres !
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Oswald
Oswald
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Klusjesman met privé ervaring. Sta in voor al uw klusjes, kan voor uw events zorgen (in samenspraak) , uw tuin is geen probleem, uw lichte transport kan er ook nog bij. Eventueel indesign en photshop kan basis aangeleerd worden. Mijn uur prijs zal samen met de klant besproken worden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.88 door 174 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Sint-amandsberg, klusjesdienst Sint-amandsberg, goedkope klussenier Sint-amandsberg, montage IKEA meubels Sint-amandsberg, klusjesman gezocht Sint-amandsberg, klusjesman zoeken Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Sint-amandsberg?

Klusjesman gezocht Sint-amandsberg? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Sint-amandsberg die gespecialiseerd is in jouw klusjes Sint-amandsberg. Heb je naar een klusjesman gezocht in Sint-amandsberg voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Sint-amandsberg? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Sint-amandsberg die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Sint-amandsberg van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Sint-amandsberg?

Een klusjesman Sint-amandsberg is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor verschillende klusjes in Sint-amandsberg, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Sint-amandsberg is vaak in dienst van een klusjesdienst Sint-amandsberg en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Sint-amandsberg gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Sint-amandsberg is een manusje-van-alles die verschillende klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Sint-amandsberg bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Sint-amandsberg werkt vaak al voor een klusjesdienst Sint-amandsberg, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen: nog een voordeel van een klusjesman Sint-amandsberg!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Sint-amandsberg?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Sint-amandsberg heeft talrijke voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Sint-amandsberg kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Sint-amandsberg klusjes Sint-amandsberg zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Sint-amandsberg inzetten voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het installeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Sint-amandsberg, waar je een klusjesdienst Sint-amandsberg voor kan in dienst nemen. De klusjesdienst Sint-amandsberg beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Sint-amandsberg gaat.
 
Een klusjesdienst Sint-amandsberg neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Sint-amandsberg uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Sint-amandsberg gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed verrichten. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het oproepen van een klusjesdienst Sint-amandsberg. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Sint-amandsberg voor het plaatsen van tegels? Dit is een afgepast werkje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Sint-amandsberg dus een klusjesdienst Sint-amandsberg in en geniet van een deskundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Sint-amandsberg?


Een klusjesman in Sint-amandsberg kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden gedaan of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Sint-amandsberg in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Sint-amandsberg terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Sint-amandsberg geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer knowhow nodig dan anderen. Klusjes Sint-amandsberg zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Sint-amandsberg inschakelt.

Kleine klusjes Sint-amandsberg


Klusjesman gezocht Sint-amandsberg voor kleine klusjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Sint-amandsberg zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Sint-amandsberg zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Sint-amandsberg voor inschakelen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Sint-amandsberg die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Sint-amandsberg die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Sint-amandsberg kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Sint-amandsberg.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of repareren van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Sint-amandsberg voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Sint-amandsberg?


Klusjesman gezocht in Sint-amandsberg, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de prijzen hoger liggen. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Sint-amandsberg


Een klusjesman Sint-amandsberg die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven variëren naargelang de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag hanteert, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal ongetwijfeld vervoerskosten rekenen en kosten voor het materiaal, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Sint-amandsberg af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Sint-amandsberg voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Sint-amandsberg: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Sint-amandsberg in te huren? Dan zijn er allerlei punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Sint-amandsberg je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Sint-amandsberg.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Sint-amandsberg. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inzetten die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je taak zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw karwei. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Sint-amandsberg in dienst nemen op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw werk op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Sint-amandsberg. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Sint-amandsberg van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden