kinderoppas Stokrooie

Kinderoppas Stokrooie: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Stokrooie

Kinderoppas in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een klein jaar in Hasselt met mijn vriend. Ik kan wel nog geen Nederlands maar ik spreek wel perfect Engels. Ik heb zelf nog geen kinderen maar kan niet wachten om hier de komende jaren aan te beginnen en ik ben opgegroeid in een groot gezin van 7 en heb dus wel veel ervaring om voor kinderen te zorgen.
Kinderoppas in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Ben leerkracht biologie en natuurwetenschappen en vind het heel leuk om met kinderen en jongeren bezig te zijn. Mijn eigen kinderen (Kwinten 21 jaar en Bauke 19 jaar) zitten ondertussen op kot en daardoor is er tijd vrij voor jongere kinderen.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een lerarendiploma op zak, massa's babysitervaring, twee animatorattesten van de Vlaamse overheid, bergen ervaring op de jeugdkampen van Kazou én een grote dosis enthousiasme voor kinderen, ben ik de geknipte oppas voor je kinderen. :)
Kinderoppas in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Ik ben Jochen en ben 21 jaar. Ik woon nog samen met mijn ouders en zus in Outgaarden. Als opleiding heb ik leerkracht lager onderwijs gestudeerd en momenteel ben ik nog verder aan het studeren voor de master pedagogische wetenschappen. In mijn vrije tijd geef ik huiswerkbegeleiding aan kinderen. Ik heb een groot hart voor kinderen en kom graag babysitten bij jullie.
Kinderoppas in Beringen (3580) - Jitwadee
Jitwadee
Beringen
5/5 (2 reviews)
Ik ben heel graag met kinderen bezig. 4 jaren lang heb ik op mijn kleine nichtje gepast en hier en daar nog anderen kindjes erbij. Ik vind het super leuk om met kinderen te zijn en wil hiermee graag de ouders helpen
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Daniëlle
Daniëlle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Daniëlle, ik ben 30 jaar oud en ik woon in Hasselt. Momenteel werk ik in een dokterspraktijk, maar in het weekend ben ik paraat om een centje bij te verdienen. Ik ben graag met mensen bezig, vooral met kinderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Ik houd van kinderen en dieren. Ik ben lief in de omgang met kinderen en zorg zeer goed voor ze. Gezelschapsspelletjes spelen, buiten ravotten en helpen bij het huiswerk doe ik dan ook graag. Zelf heb ik verder ervaring als kleuterleidster op vrijwillige basis in Thailand. Ik beschik ook over een wagen. Hopelijk tot snel voor een 1ste kennismaking! Lieve groetjes
Kinderoppas in Lummen (3560) - Alyssa
Alyssa
Lummen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een officiële animator, hoofdanimator en begeleider voor bijzondere doelgroepen. Ik heb reeds zes jaar ervaring in het jeugdwerk en doe het met veel plezier.
Kinderoppas in Heusden-Zolder (3550) - Dorien
Dorien
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster mijn hard ligt echt bij kindjes. Ik ben na mijn school meteen aan de slag gegaan bij de naschoolse opvang en ging heel regelmatig bij 2 kindjes oppassen, ik deed dit met veel liefde want ik ben verzot op babytjes.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Crina ook mama van een dochter 15 een zoontje 10 twee prachtige kinderen ,waarom wil ik babysit omdat ik wet dat jonge ouders soms vergeten dat ze ook een koppel zijn en dat ze dar ook wat tijd voor nemen zonder dat ze zich zorgen moeten maken over hun kleine spruit 🤗
Kinderoppas in Helchteren (3530) - Tugce
Tugce
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Omdat ik sinds mijn 9 de al aan het oppassen was bij de kinderen van kennissen weet ik hoe ik moet omgaan met kinderen, en wat te doen. Spelen, tijd doorbrengen, baby's voeden, laten slapen,...? ja dat doe ,ik graag met veel liefde
Kinderoppas in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben kleuterleidster en heb heel wat ervaring met kinderen. Veiligheid en vertrouwen staan op nr1 bij mij alsook een zeer goede communicatie. Ik kijk ernaar uit!
Kinderoppas in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kinderzorg diploma, ik ben zelf een mama van een zoontje van 17 maand en heb twee pluszonen van 7 en 11 jaar. Ook heb ik sinds mijn 15 jaar als kinderoppas gewerkt in mjin vrije tijd.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Saar
Saar
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 9 jaar op kinderen van verschillende leeftijden, van 0 tot 13 jaar. Ik speel graag enthousiast mee en ik help ook graag met huiswerk. Ik beschik over eigen vervoer. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al meerdere keren oppas gedaan. Als je maar duidelijk bent over de aandacht punten, dan kan ik mij focussen op mijn vriendelijkheid. Normaal zijn de kinderen blij en heb ze het leuk gehad. Maakt niet uit hoe oud ze zijn, en als ze lekker willen puberen, dan laten we ze even puberen, ze worden wel ooit volwassen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Stokrooie: geëvalueerd met 4.87 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Stokrooie, kinderoppasdienst Stokrooie, oppas ziek kind Stokrooie, kinderoppas aan huis gezocht Stokrooie, tarief kinderoppas Stokrooie, oppas aan huis Stokrooie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden