kinderoppas Linkhout

Kinderoppas Linkhout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Linkhout

Kinderoppas in Diest (3290) - Lauren
Lauren
Diest
5/5 (15 reviews)
Bij een tweede bijjob pas ik altijd op 1 oppas kindje. Mijn neefjes & nichtjes komen altijd graag bij hun tantie op oppas moment. We spelen spelletjes, maken wandelingen in de natuur en maken veel plezier.
Kinderoppas in Assent (3460) - Sarah
Sarah
Assent
5/5 (4 reviews)
Studies vertaler/tolk aan het VLEKHO. Door in de transportsector gerold te zijn, minder met taal gespeeld. Graag weer wat meer de geur van woordenboeken opsnuiven. Native speaker Duits/Nederlands.
Kinderoppas in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Ben leerkracht biologie en natuurwetenschappen en vind het heel leuk om met kinderen en jongeren bezig te zijn. Mijn eigen kinderen (Kwinten 21 jaar en Bauke 19 jaar) zitten ondertussen op kot en daardoor is er tijd vrij voor jongere kinderen.
Kinderoppas in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Ik ben Jochen en ben 21 jaar. Ik woon nog samen met mijn ouders en zus in Outgaarden. Als opleiding heb ik leerkracht lager onderwijs gestudeerd en momenteel ben ik nog verder aan het studeren voor de master pedagogische wetenschappen. In mijn vrije tijd geef ik huiswerkbegeleiding aan kinderen. Ik heb een groot hart voor kinderen en kom graag babysitten bij jullie.
Kinderoppas in Bekkevoort (3460) - Gitte
Gitte
Bekkevoort
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Gitte. Ik ben 21 jaar en studeer vroedkunde. Ik babysit sinds mijn 16de, dus ik heb al wel een aantal jaar ervaring. Jammer genoeg nog niet via dit platform, vooral bij gezinnen uit de buurt. Sinds enkele jaren ben ik ook leidster op de chiro, en vanaf dit jaar mee hoofdleiding. Ik pas graag op baby's, kindjes en tieners van alle leeftijden.
Kinderoppas in Deurne-Diest (3290) - Dena
Dena
Deurne-Diest
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb gestudeerd als kinderzorg en heb zelf een dochtertje rondlopen , dus ik weet wel van aanpakken ;) Ik kan vrijwel altijd babysitten, ben zeer flexibel en pas me aan aan jullie waardes en normen. Als je een oppas nodig zou hebben ,laat me dan gerust iets weten !
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Lummen (3560) - Alyssa
Alyssa
Lummen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een officiële animator, hoofdanimator en begeleider voor bijzondere doelgroepen. Ik heb reeds zes jaar ervaring in het jeugdwerk en doe het met veel plezier.
Kinderoppas in Kortenaken (3470) - Laura
Laura
Kortenaken
5/5 (1 reviews)
Ik doe al een paar jaar aan oppassen en kom zelf ook uit een grote familie waar door ik het wel gewoon ben rond kinderen. Ik ben heel graag met kinderen creatief bezig.
Kinderoppas in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben kleuterleidster en heb heel wat ervaring met kinderen. Veiligheid en vertrouwen staan op nr1 bij mij alsook een zeer goede communicatie. Ik kijk ernaar uit!
Kinderoppas in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kinderzorg diploma, ik ben zelf een mama van een zoontje van 17 maand en heb twee pluszonen van 7 en 11 jaar. Ook heb ik sinds mijn 15 jaar als kinderoppas gewerkt in mjin vrije tijd.
Kinderoppas in Bekkevoort (3460) - Marjolijn
Marjolijn
Bekkevoort
5/5 (1 reviews)
Doordat ik dagdagelijks werk met kinderen weet ik wat ik kinderen kan bieden. Door mijn pedagogisch diploma weet ik hoe ik aan de slag kan gaan in ondersteuning van kinderen en gezinnen.
Kinderoppas in Paal (3583) - Hannelore
Hannelore
Paal
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Hannelore en ik ben 17 jaar. Momenteel studeer ik nog en probeer ik via Ring Twice een centje bij te verdienen. Ik babysit graag en heb al ervaring hiermee dankzij vrienden en familie. Zelf ben ik een heel warm en open persoon die graag past op kinderen. Ik hoop dat ik u kan verder helpen! Als u vragen heeft mag u mij altijd contacteren.
Kinderoppas in Diest (3290) - Linda
Linda
Diest
5/5 (1 reviews)
Sinds de leeftijd van 16 jaar ben ik reeds gestart met kinderoppas, als verpleegkundige heb ik extra troeven. Zelf hebben wij 2 volwassen kinderen
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij in de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen. Nieuwe auto nodig;-) Ik ben een spontane en verantwoordelijke meid die graag uw verder wilt helpen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Kinderoppas in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Linkhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Linkhout: geëvalueerd met 4.54 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Linkhout, kinderoppasdienst Linkhout, oppas ziek kind Linkhout, kinderoppas aan huis gezocht Linkhout, tarief kinderoppas Linkhout, oppas aan huis Linkhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden