kinderoppas Houthalen

Kinderoppas Houthalen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Houthalen

Kinderoppas in Koersel (3582) - Robin
Robin
Koersel
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een zoontje en weet ik hoe het is om een goede opvang te vinden. Daarom wil ik graag mensen helpen om op hun kindjes te letten zodat ze eens me-time nodig hebben. Ik heb vroeger als student en als vast in een kinderopvang gewerkt en hier heb ik de nodige ervaring opgedaan.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Daniëlle
Daniëlle
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Daniëlle, ik ben 30 jaar oud en ik woon in Hasselt. Momenteel werk ik in een dokterspraktijk, maar in het weekend ben ik paraat om een centje bij te verdienen. Ik ben graag met mensen bezig, vooral met kinderen.
Kinderoppas in Beringen (3580) - Jitwadee
Jitwadee
Beringen
5/5 (2 reviews)
Ik ben heel graag met kinderen bezig. 4 jaren lang heb ik op mijn kleine nichtje gepast en hier en daar nog anderen kindjes erbij. Ik vind het super leuk om met kinderen te zijn en wil hiermee graag de ouders helpen
Kinderoppas in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf nog geen kleinkinderen maar zou graag af en toe eens oppassen. Een namiddag of een avond bezig zijn met kleine ukken lijkt me zalig. Een maaltijdje bereiden, ze te eten geven, in badje steken, verhaaltjes voorlezen of knutselen... Alles kan.
Kinderoppas in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerde opvoeder met 7 jaar ervaring. Ik ben gepassioneerd door film, voetbal en muziekproductie. Ik ben als een toffe nonkel maar met een oog voor afspraken en structuur.
Kinderoppas in Koersel (3582) - Sanne
Sanne
Koersel
5/5 (1 reviews)
Hoi Ik ben Sanne (‘90) en werk als opvoedster in een voorziening met personen met een beperking. Ik ben het gewoon om met mensen te werken maar ook in de omgang met kinderen gewoon aangezien mijn familie veel kindjes bevat
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Heusden-Zolder (3550) - Dorien
Dorien
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster mijn hard ligt echt bij kindjes. Ik ben na mijn school meteen aan de slag gegaan bij de naschoolse opvang en ging heel regelmatig bij 2 kindjes oppassen, ik deed dit met veel liefde want ik ben verzot op babytjes.
Kinderoppas in Helchteren (3530) - Tugce
Tugce
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Omdat ik sinds mijn 9 de al aan het oppassen was bij de kinderen van kennissen weet ik hoe ik moet omgaan met kinderen, en wat te doen. Spelen, tijd doorbrengen, baby's voeden, laten slapen,...? ja dat doe ,ik graag met veel liefde
Kinderoppas in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Heusden-Zolder
Nieuw
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik ben zeker een leuke oppas / speelpartner voor de kids.
Kinderoppas in Koersel (3582) - Mandy
Mandy
Koersel
Nieuw
Ik ben Mandy ik ben 27 jaar en ik ben een zeer grote kindervriend. Zelf heb ik een neefje van 2,5 waar ik regelmatig op babysit. Ik heb een eigen auto dus ik kan me steeds zelfstandig verplaatsen.
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Savannah
Savannah
Kuringen
Nieuw
Hallo, ik ben Savannah. Ik ben 18 jaar, ik heb vroeger vanaf kleins af aan al als oppas gewerkt samen met mijn mama. Deze kinderen waren tussen 0 en 5 jaar. Dit is dan ook een echte interesse geworden. Ik pas met plezier op uw kinderen.
Kinderoppas in Helchteren (3530) - Leandra
Leandra
Helchteren
Nieuw
Hallo Ik ben Leandra 19 jaar wonend te Helchteren. Ik doe al paar jaar aan babysitten in mijn omgeving omdat ik het heel graag doe, en mijn voldoening hier uit haal. Alle ouders zijn altijd blij als ik kom en dat vind ik heel belangrijk dat ze altijd op mij kunnen rekenen.
Kinderoppas in Zonhoven (3520) - Lien
Lien
Zonhoven
Nieuw
Als voormalig leerkracht en knutseljuf op de academie heb ik veel met kinderen gewerkt en gespeeld. Knutselen, ravotten, koekjes bakken of gezellig een spel spelen. Zelfs een verhaaltje voor het slapengaan en een dikke knuffel!
Kinderoppas in Zonhoven (3520) - Femke
Femke
Zonhoven
Nieuw
Hoi. Ik ben Femke ik ben 17 jaar oud en kan goed omgaan met kinderen. Ik ben monitor bij Kazou. Ik ben nu ook aan het leren voor mijn rijbewijs. Ik ben heel lief en enthousiast.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Houthalen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Houthalen: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Houthalen, kinderoppasdienst Houthalen, oppas ziek kind Houthalen, kinderoppas aan huis gezocht Houthalen, tarief kinderoppas Houthalen, oppas aan huis Houthalen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden