babysitter Stokrooie

Ontdek talentvolle babysitters in Stokrooie

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Stokrooie

Babysitter in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Ben leerkracht biologie en natuurwetenschappen en vind het heel leuk om met kinderen en jongeren bezig te zijn. Mijn eigen kinderen (Kwinten 21 jaar en Bauke 19 jaar) zitten ondertussen op kot en daardoor is er tijd vrij voor jongere kinderen.
Babysitter in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een lerarendiploma op zak, massa's babysitervaring, twee animatorattesten van de Vlaamse overheid, bergen ervaring op de jeugdkampen van Kazou én een grote dosis enthousiasme voor kinderen, ben ik de geknipte oppas voor je kinderen. :)
Babysitter in Beringen (3580) - Jitwadee
Jitwadee
Beringen
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een nichtje van 4. Sinds haar geboorte heb ik altijd op haar opgepas. Toen begonnen mensen me meer voor oppas te vragen voor hun kinderen. Belangrijkste is dat de ouders mij kunnen vertrouwen met een gerust hart.
Babysitter in Lummen (3560) - Alyssa
Alyssa
Lummen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een officiële animator, hoofdanimator en begeleider voor bijzondere doelgroepen. Ik heb reeds zes jaar ervaring in het jeugdwerk en doe het met veel plezier.
Babysitter in Heusden-Zolder (3550) - Dorien
Dorien
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb 2jaar in de buitenschoolse opvang gewerkt daarbij ging ik ook heel regelmatig oppassen op een kindje van de oppas. Ik heb hierna nog 2 jaar gewerkt in een kindercreche wat met veel liefde en passie deed, ik zie heel graag kindjes en fleur hellemaal op als ik mij kan amuseren met deze kleine spruitjes
Babysitter in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Crina ook mama van een dochter 15 een zoontje 10 twee prachtige kinderen ,waarom wil ik babysit omdat ik wet dat jonge ouders soms vergeten dat ze ook een koppel zijn en dat ze dar ook wat tijd voor nemen zonder dat ze zich zorgen moeten maken over hun kleine spruit 🤗
Babysitter in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Niets is mooier dan de leefwereld van een kind. Naast mijn opleiding Psychologie voor kinderen en jongeren en ervaring in leiding en vrijwilligerswerk met kinderen, leef ik nog graag verder volgens hun speelse geest. Samen spelen, verhaaltjes voorlezen... alles om het kind een fijne tijd te bezorgen! Ik beschik over een eigen auto. Hopelijk tot binnenkort!
Babysitter in Helchteren (3530) - Tugce
Tugce
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Door dat ik sinds kleins af aan graag met kinderen omga weet ik wat ik moet doen bij kinderen. Spelen, tijd doorbrengen, baby's voeden, laten slapen,..? ja dat doe ik graag met veel liefden
Babysitter in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben een kleuterleidster met heel wat ervaring met kindjes. Jarenlang ben ik babysit geweest bij verschillende gezinnen. Mijn hart ligt bij kinderen.
Babysitter in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kinderzorg diploma, ik ben zelf een mama van een zoontje van 17 maand en heb twee pluszonen van 7 en 11 jaar. Ook heb ik sinds mijn 15 jaar als kinderoppas gewerkt in mjin vrije tijd.
Babysitter in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik kan de kinderen zelf verzorgen en in bed liggen. Heb veel ervaring door mijn neefje en nichtje, waar ik regelmatig nog op doe oppassen. Heb al een diploma als zorgkundige
Babysitter in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al meerdere keren oppas gedaan. Als je maar duidelijk bent over de aandacht punten, dan kan ik mij focussen op mijn vriendelijkheid. Normaal zijn de kinderen blij en heb ze het leuk gehad. Maakt niet uit hoe oud ze zijn, en als ze lekker willen puberen, dan laten we ze even puberen, ze worden wel ooit volwassen.
Babysitter in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij in de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen. Nieuwe auto nodig;-) Ik ben een spontane en verantwoordelijke meid die graag uw verder wilt helpen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Babysitter in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel
Babysitter in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Heusden-Zolder
Nieuw
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Stokrooie: geëvalueerd met 4.83 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Stokrooie, babysit Stokrooie, tarief baby sitter Stokrooie, betrouwbare baby-sitter Stokrooie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Stokrooie

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden