nanny Stokrooie

Nanny Stokrooie: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Stokrooie

Nanny in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een klein jaar in Hasselt met mijn vriend. Ik kan wel nog geen Nederlands maar ik spreek wel perfect Engels. Ik heb zelf nog geen kinderen maar kan niet wachten om hier de komende jaren aan te beginnen en ik ben opgegroeid in een groot gezin van 7 en heb dus wel veel ervaring om voor kinderen te zorgen.
Nanny in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een pedagogisch diploma op zak (lerarenopleiding), massa's babysituren achter de kiezen, twee animatorattesten van de Vlaamse Overheid en bergen ervaring op de jeugdkampen van Kazou ben ik de geknipte oppas voor je kinderen!
Nanny in Hasselt (3500) - Daniëlle
Daniëlle
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Daniëlle, ik ben 30 jaar oud en ik woon in Hasselt. Momenteel werk ik in een dokterspraktijk, maar in het weekend ben ik paraat om een centje bij te verdienen. Ik ben graag met mensen bezig, vooral met kinderen.
Nanny in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Ik ben Jochen en ben 21 jaar. Ik woon nog samen met mijn ouders en zus in Outgaarden. Als opleiding heb ik leerkracht lager onderwijs gestudeerd en momenteel ben ik nog verder aan het studeren voor de master pedagogische wetenschappen. In mijn vrije tijd geef ik huiswerkbegeleiding aan kinderen. Ik heb een groot hart voor kinderen en kom graag babysitten bij jullie.
Nanny in Beringen (3580) - Jitwadee
Jitwadee
Beringen
5/5 (2 reviews)
Ik ben heel graag met kinderen bezig. 4 jaren lang heb ik op mijn kleine nichtje gepast en hier en daar nog anderen kindjes erbij. Ik vind het super leuk om met kinderen te zijn en wil hiermee graag de ouders helpen
Nanny in Kuringen (3511) - Laura
Laura
Kuringen
5/5 (2 reviews)
Ik heb bij deze zelf een dochter van 5 jaar vroeger in mijn studente jaren heb ik ook wel als babysitter gewerkt ik vind het ook zalig om met kinder bezig te zijn.
Nanny in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Ik houd van kinderen en dieren. Ik ben lief in de omgang met kinderen en zorg zeer goed voor ze. Gezelschapsspelletjes spelen, buiten ravotten en helpen bij het huiswerk doe ik dan ook graag. Zelf heb ik verder ervaring als kleuterleidster op vrijwillige basis in Thailand. Ik beschik ook over een wagen. Hopelijk tot snel voor een 1ste kennismaking! Lieve groetjes
Nanny in Lummen (3560) - Alyssa
Alyssa
Lummen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een officiële animator, hoofdanimator en begeleider voor bijzondere doelgroepen. Ik heb reeds zes jaar ervaring in het jeugdwerk en doe dit met veel plezier.
Nanny in Heusden-Zolder (3550) - Dorien
Dorien
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster mijn hard ligt echt bij kindjes. Ik ben na mijn school meteen aan de slag gegaan bij de naschoolse opvang en ging heel regelmatig bij 2 kindjes oppassen, ik deed dit met veel liefde want ik ben verzot op babytjes.
Nanny in Helchteren (3530) - Tugce
Tugce
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Omdat ik sinds mijn 9 de al aan het oppassen was bij de kinderen van kennissen weet ik hoe ik moet omgaan met kinderen, en wat te doen. Spelen, tijd doorbrengen, baby's voeden, laten slapen,...? ja dat doe ,ik graag met veel liefde
Nanny in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben kleuterleidster en heb heel wat ervaring met kinderen. Veiligheid en vertrouwen staan op nr1 bij mij alsook een zeer goede communicatie. Ik kijk ernaar uit!
Nanny in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Hasselt
Nieuw
dag ik ben Lien ben 16 jaar ik ben graag bij kinderen ik kan er goed mee omgaan heb zelf een kleiner zusje waar ik ook graag voor zorg. Ik heb ervaring bij het oppassen ik ben zeer vriendelijk en spontaan. Ik ben bereikbaar alleen in Hasselt want ik beschik nog niet van een wagen. Met vriendelijke groeten
Nanny in Hasselt (3500) - Lotte
Lotte
Hasselt
Nieuw
mijn ervaring bij kinderen is vrij uitgebreid. - In de weekends heb ik ook mijn vaste babysit post.(momenteel 9 en 10 jaar) - In de kerstvakantie ga ik ook logeren bij mijn broer waar ik dan 2 weken op de kinderen let. (3maand en 3 jaar en 4 jaar) - Ik studeer dit jaar ook af als kleuterleidster Groetjes, Lotte
Nanny in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi getrouwd, 1 kind en 1 pluskind, 25 jaar ervaring als opvoedster. Graag vang ik max 3 kids op met of zonder beperking. Zowel bij u thuis als in mijn woning. In mijn afgebakende tuin staat een schommel, schuifaf en zandbak. Tevens zijn er veel buiten- en gezeldschapsspelletjes. Mvg Heidi
Nanny in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Ineke. Ik ben een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Mijn kennis en ervaring heb ik vooral gehaald door mijn eigen dochter van nu 3 jaar. Ik heb een eigen wagen en kinderen hier opvangen is ook altijd mogelijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Stokrooie: geëvalueerd met 4.82 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Stokrooie, nanny gezocht Stokrooie, nannies Stokrooie, betrouwbare nanny zoeken Stokrooie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Stokrooie

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden