smartphone herstellen Temse

Hulp voor smartphone herstellen in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Temse

Gert is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Gert
Gert
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (17 reviews)
In een pc kan ik elk onderdeel desgewenst vervangen, upgraden enz... Ook laptops kan ik sneller maken, SSD steken, ... windows opleiding nodig? Geen probleem. Uw smartphone of tablet doet niet wat u ervan verwacht? Ik help u graag verder. En ook bij mij: geen oplossing? geen kosten!
Smartphone herstellen in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Smartphone herstellen in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Als IT professional en hobbyist ga ik geen enkele IT uitdaging uit de weg: problemen oplossen is me op het lijf geschreven! Ook opleiding geven doe ik met veel plezier: dit kan gaan van een klein woordje uitleg tot een uitgebreide cursus die ik zelf heb opgesteld. Ten slotte biedt ik ook met veel passie mijn hulp en advies aan bij alle automatisaties die u in of rond het huis zou willen doorvoeren
Smartphone herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Als zelfstandige computer en systeem beheerder bij meerdere KMO’s ben ik de persoon die al uw pc en informatica problemen kan oplossen. Geen probleem is te moeilijk en geen oplossing te ver. Ik kom aan huis en zorg voor uw interne infrastructuur
Smartphone herstellen in Beveren-Leie (8791) - Milo
Milo
Beveren-Leie
5/5 (3 reviews)
Ik kan perfect een computer of smartphone/tablet in en uit elkaar halen. Vooral ondersteuning, herinstallatie en virusvrij (sneller maken) maken van pc's is mijn specialiteit. Vaak gaat mijn hulp gepaard met advies om in de toekomst de euvels te voorkomen. Ik lever dus niet alleen een directe fix, maar ook preventieve maatregelen.
Smartphone herstellen in Puurs (2870) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Puurs
5/5 (3 reviews)
Hebt u een probleem met uw IT-apparatuur? Dan is het belangrijk dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost zodat uw werkzaamheden kunnen doorgaan. Kleine problemen worden meestal vanop afstand verholpen. Indien het toch nodig blijkt, komen we ter plaatse om u verder te helpen.
Smartphone herstellen in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Problemen met de computer of andere (smart) elektronica? Ik wil je hier gerust mee komen helpen. Ik heb een graduaat Systeem & netwerkbeheer en ben momenteel bezig met een graduaat-opleiding programmeren. Ik kan ook een gebroken scherm van je iPhone of iPad herstellen.
Smartphone herstellen in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Als professionele IT'er met jarenlange ervaring kan ik u bijstaan met allerlei vragen of problemen. Alsook kan ik depanage werken of herstellingen uitvoeren. Indien je vragen hebt aarzel niet ol mij te contacteren.
Smartphone herstellen in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diepgaande kennis van android en windows telefoons, trage en niet opstartende smartphones zijn kinderspel voor mij om terug aan de praat te krijgen.
Smartphone herstellen in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (1 reviews)
Als IT medwerker en technofiel. Ben ik dag in en dag uit bezig met technologie. Vaak computers en smartphones van vrienden en familie nakijken en herstellen. Elke uitdaging ontvang ik met open armen.
Smartphone herstellen in Niel-bij-as (3668) - Sébastien
Sébastien
Niel-bij-as
Nieuw
Ik kan het een en het ander van informatica. Depaneren van pc's, mac's, telefoons... Maar ik kan ook simpele websites schrijven in HTML, PHP met een tintje css erbij. Installatie van besturingssystemen enzovoort. Moest je iets nodig hebben die hier niet tussen staat, mag je het me altijd vragen
Smartphone herstellen in Boom (2850) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
Nieuw
Ik heb toegang tot een grote voorraad wisselstukken voor klein en groot elektro. Laptops, tablets, smartphones en veel andere toestellen kunnen zo nog een tweede kans krijgen en herstellen is vaak veel voordeliger dan een nieuw toestel aankopen. Ik heb een uitgebreide technische kennis en vind voor elk defect de gepaste oplossing.
Smartphone herstellen in Mespelare (9200) - Gunter
Gunter
Mespelare
Nieuw
Je kan mijn hulp inroepen voor het opzetten van smartphones, tablets, computers en randapparatuur. Ook een gebarsten scherm vervangen heb ik al enkele malen gedaan. Ik ben informaticus van opleiding.
Smartphone herstellen in Belsele (9111) - Hamza
Hamza
Belsele
Nieuw
Reeds meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het herstellen van hardware en softwareproblemen gaande van kleine probleempjes tot het serieuzere werk :-) Heb je dus een probleem met je computer, laptop of smartphone... dan wil ik graag de kans aanvaarden om mijn passie te komen demonstreren. Ik ben woonachtig te Sint-Niklaas en werk bij voorkeur binnen een straal van 20km. Groetjes Hamza
Smartphone herstellen in Hoboken (2660) - Sam
Sam
Hoboken
Nieuw
Sinds 2008 ben ik werkzaam in ICT wereld en ik heb ondertussen veel ervaring opgedaan in het het analyseren en oplossen van ICT-problemen. Welk probleem het ook is, ik tracht de juiste oplossing en te bieden en kijk samen met de klant wat de mogelijkheden zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Temse: geëvalueerd met 4.99 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Temse, phone repair Temse, scherm reparatie Temse, smartphone repair Temse,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen smartphone herstellen in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden