muzikant Temse

Ontdek talentvolle muzikanten in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Temse

Muzikanten in Sinaai-waas (9112) - Michel
Michel
Sinaai-waas
4.96/5 (24 reviews)
ik ben michel en ik speel muziek met nog 4 collegas in de band HIGH5,hits van de sixties tot nu en dit 2x60min je kan ons boeken vanaf 350euro.ik doe ook PA ik beschik over een installatie van 5kw.Prijs naargelang het event
Muzikanten in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
Niets kan live muziek evenaren! Wil jij je huwelijk, party, tuinfeest, ...noem maar op, extra glans geven? Wij staan borg voor een klassevol optreden met intrigerende, ontroerende en verrassende Popsongs, Rock,Jazz, chanson... Liedjes over de liefde, over het leven. Liedjes voor mensen zoals U en ik. Valerie, zang / Peter, piano
Muzikanten in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Al heel mijn leven ben ik in de ban geweest van muziek, ik heb jaren in koren gezongen en met musicals meegedaan. Ik heb musical en jazz gestudeerd. Samen met mijn gitaar haal ik het onderste uit de kast voor entertainment!
Muzikanten in Beveren-waas (9120) - Nico
Nico
Beveren-waas
Nieuw
Dag, ik ben Nico en graag wil ik mijn diensten aan bieden als licht en geluids technicus voor theater voorstellingen en mixen van geluid voor kleine muziek groepen. (Alleen analoge mengpanelen ) Jaren actief bezig in theater. Ook ervaring als backstage verantwoordelijke, roadie of het uitschrijven en regisseren van theatrale podiumacts voor theater en muziek groepen.
Muzikanten in Hoboken (2660) - Iris
Iris
Hoboken
Nieuw
Ik ben Iris. Ik zing sinds mijn 5 jaar in verscheidene koren (o.a. symphonisch kinderkoor Vlaanderen). Ik volgde de volledige klassieke zangopleiding op de muziekschool, waar ik nu nog een specialisatiejaar volg. Ik zing vnl licht klassieke muziek (operette,...) en 20e eeuwse (folk)muziek. Ik zing met een ensemble (piano, cello, viool, dwarsfluit) of met mijn man (professioneel accordeonist).
Muzikanten in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Wij hebben rechtstreeks contacten met een groot aantal artiesten die van uw feest een onvergetelijk iets maken . Dit alles met jarenlange ervaring aan normale tarieven
Muzikanten in Waasmunster (9250) - Victor
Victor
Waasmunster
Nieuw
Op mijn 5 jaar ben ik beginnen drummen. Ondertussen ben ik afgestudeerd aan de muziekacademie en speel ik ook gitaar en piano. Ik speel in een band en zit in het bestuur van de Koninklijke Harmonie Waasmunster.
Muzikanten in Lippelo (2890) - Ian
Ian
Lippelo
Nieuw
Ik ben een singer-songwriter die, naast zingen uiteraard, piano en gitaar speelt. Mijn bereik ligt tussen D2 en B6, moest dat u interesseren. Ik heb jaren lang musical gedaan en heb een 7e jaar woordkunst-drama gestudeerd. Je zou me dus een echt "podiumbeest" kunnen noemen. Ik vind "aandachtshoer" meer gepast, maar enfin het gaat hier niet over details.
Muzikanten in Nieuwkerken-waas (9100) - Gino
Gino
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb ervaring met optredens geven en heb ervaring! U kan me er ook altijd voor contacteren dan zal ik er meer informatie voor geven. Het zal alvast leuk zijn!
Muzikanten in Nieuwkerken-waas (9100) - Lode
Lode
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zelf ben een hele grote fan van muziek. Niet persee alle stijlen maar ik hou me bezig met songwriten, en zo hier en dan een track ik elkaar te steken. Ik maak ook men eigen videoclips.
Muzikanten in Nieuwkerken-waas (9100) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Keyboard, accordeon, zang . Ervaring: jarenlang in een band gespeeld, muziekopleiding gedurende ontelbare jaren, solo-optredens of met verschillende muzikanten. Verschillende stijlen, maar niet het "nieuwste van het nieuwste" ...
Muzikanten in Hoboken (2660) - Peter
Peter
Hoboken
Nieuw
Speel meer dan 30 jaar gitaar, heb in vele bands gespeeld in verschillende stijlen (Gypsy/swing jazz - Blues - Rock). Wil graag mijn kennis doorgeven aan zowel startende als meer ervaren gitaristen. Les op maat. Als gitarist by Mighty Swing (Gyspsy/swing Jazzband) ook beschikbaar voor bruiloften, feestjes allerhande.
Muzikanten in Hoboken (2660) - Anke
Anke
Hoboken
Nieuw
Test.
Muzikanten in Buggenhout (9255) - Bo
Bo
Buggenhout
Nieuw
Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen met notenleer en toen koos ik klarinet om te leren spelen. Een aantal jaar later wou ik saxofoon spelen, maar de lessen vielen op een moeilijke dag. 2 jaar geleden ben ik begonnen met piano. (Ik speel nog steeds klarinet en die zelfs specialisatie en zit in een volwassen orkest) Een maand geleden heb ik een viool gekocht, maar dit doe ik zonder lessen.
Muzikanten in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al reeds jaren ben ik bezig met zingen, het is dan ook mijn grootste passie! Meerdere malen mocht ik op een podium staan met onderandere TMF Stressfactor, trouwfeesten, schoolfeesten,.. Het is mijn grootste geluk om andere mensen een mooie tijd te kunnen geven. Een lach, een traan, van geluk of ontroering, van Beyoncé tot Céline Dion wat jij ook wilt, ik zing het voor je!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Temse: geëvalueerd met 4.99 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Temse, gitarist gezocht Temse, pianist Temse, drummer gezocht Temse, artiesten boeken Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden