traiteur aan huis Temse

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Temse

Traiteur aan huis in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf chef-kok en ik sta nu technisch werkloos, als ik hiermee de mensen kan helpen doe ik dot zeer graag, ik heb ook ervaring in de traiteur wereld en kan dit zonder probleem voorbereiden
Traiteur aan huis in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Mijn vrienden noemen me niet voor niets ‘directrice van het feestcomité of amina ambiance’ Ik organiseer uw feestje door voor u te koken van aperitiefhapje tot en met het dessert. Het feestades en de feesttafel worden zo feestelijk en mooi gemaakt en indien nodig ruim ik alles ook op.... dus laat de feestjes maar komen....
Traiteur aan huis in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, als jobstudent heb ik 6 jaar in de horeca gewerkt. Indien u opzoek bent naar iemand om op te dienen op een feest, de bar te verzorgen,... Kan u steeds bij mij te recht. Want met een glimlach sta ik steeds voor u klaar!
Traiteur aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heet Rania en heb reeds 8 jaar ervaring in horeca/caterings & traiteur. Ik heb de hotel-opleiding gevolgd in Piva Antwerpen, en heb vooral eigen caterings gedaan voor artiesten van concerten. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Traiteur aan huis in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik werk al jaren lang in de horeca als flexijob. Dit zowel achter de bar als bedienen van mensen. Ervaring in het nachtleven als in restaurants/cafés.
Traiteur aan huis in Sint-niklaas (9100) - Domingos
Domingos
Sint-niklaas
Nieuw
Ik ben domingos met volle passie aan culinaire ik zou graag tijdens mij vrij tijd bijverdienen als wilt u iemand verrassend geen probleme ik kan bij u thuis koken mooie menu's opstellen en bereiding van warme als nog koude gerechten bereiden of barbecue ik ban van Sint-Niklaas ik kan tot waasland
Traiteur aan huis in Hamme (9220) - Jordi
Jordi
Hamme
Nieuw
Ik ben sinds kort in bijberoep met een Hamburgerkraam. Heb enkel goede reacties en een groot aanbod burgers. Hygiëne en kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste punten. Mijn kraam is retro ingericht omdat dit ook de stijl is waar ik van hou, geen doorsnee foodtruck/kraam.Ik doe vooral fuiven/jeugdevenementen in de weekends maar elke aanvraag is te bekijken/bespreken.Met vriendelijke groeten, Jordi
Traiteur aan huis in Beveren-Leie (8791) - Jules
Jules Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
Nieuw
Veel jaren ervaring als bbq's op locatie voor allerlei feesten: communie, huwelijk, babyborrel, tuinfeesten, etc; van 30 personen tot 250 personen, méér is ook bespreekbaar !
Traiteur aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben Shelsey en ben student leerkrachtenopleiding. Één van mijn keuzevakken is voeding, waaronder koken behoort. Koken is mijn passie omdat het fijn is om mensen gelukkig te maken met het eten dat ik zelf heb klaargemaakt. Interesse? Een proefdiner kan altijd geregeld worden. Hopelijk tot snel!
Traiteur aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben Shelsey en ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging. Koken is mijn passie, van een overheerlijk hapje tot een fris dessert bereid ik met liefde voor u.
Traiteur aan huis in Beveren-waas (9120) - Sandy
Sandy
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben Sandy, 50 jaar en heb een foodtruck uitgebaat. Eerder heb ik samen met mijn partner heel wat feesten verzorgd, dit zowel in bediening als in de keuken. Vlotheid en vriendelijkheid vind ik een zeer voornaam punt. Ik help bijvoorbeeld graag op uw feest zodat u er zelf van kan genieten.
Traiteur aan huis in Beveren-waas (9120) - Nico
Nico
Beveren-waas
Nieuw
Dag, ik ben Nico, 53 jaar en 30 jaar ervaring in Horeca. Graag bied ik mijn diensten aan. Ik ben kok van beroep en verantwoordelijk voor de catering van een schoolgemeenschap. Ervaring als kok alsook in zaalbediening en barman. Ik spreek Nederlands met noties Frans en Engels.
Traiteur aan huis in Hamme (9220) - Brian
Brian
Hamme
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben 2 jaar geleden afgestudeerd aan de hotelschool spermalie! vanaf men 15 ben ik begonnen met studentenjobs in (sterren) restaurants. Als vaste job heb ik ook in sterrenzaken gewerkt ik kan zowel keuken als zaal. heel gepassioneerd door het koken en allerlei producten omtoveren tot iets magisch.
Traiteur aan huis in Sinaai-waas (9112) - Beyl
Beyl Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sinaai-waas
Nieuw
Ik heb catering gedaan. En hebben feesten verzorgd van 20 tot 200 mensen. Van verfijnde menu en bediening aan tafel. Tot eten maken in buffet vorm . Ook werken met een bigg green egg en daar de verfijnde smaken van laten uitspreken van een kleine rib eye Of een fijn stuk cote a los van rubia galega.
Traiteur aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Wij werken samen met de beste traiteurs , gedreven personeel met een schitterende prijs kwaliteit verhouding. In alle prijsklassen. Een lekker diner of walking diner volledig door ons georganiseerd zonder zorgen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Temse: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Temse, bbq traiteur Temse, buffet traiteur Temse, traiteurdienst Temse, traiteur nieuwjaar Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden