computerhulp Gentbrugge

Computerhulp aan huis in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Gentbrugge

Computerhulp in Gentbrugge (9050) - Pieter-jan
Pieter-jan
Gentbrugge
5/5 (8 reviews)
Op zoek naar computer hulp? Neem gerust contact op! Ik werk voltijds als IT-consultant en ben ook in mijn vrije tijd bezig met technologie. Windows, mac, smartphones,...
Computerhulp in Lemberge (9820) - Marc
Marc
Lemberge
5/5 (6 reviews)
Ik werk ondertussen 6 jaar in de IT-sector voor KMO's dus de probleempjes die in een thuisomgeving kunnen voorkomen zijn voor mij bekend terrein. Ik kan jou helpen bij algemene computerproblemen, printerproblemen, installatie en configuratie van uw WiFi,... Wat het probleem ook mag zijn, ik zoek graag naar de juiste oplossing!
Computerhulp in Sint-amandsberg (9040) - Geert
Geert
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Ikzelf werk reeds vanaf de allereerste Macplus op dit platform. Er zijn dus wat systemen en computers door mijn handen gegaan. Zonder computertechnicus te zijn kan ik mensen die worstelen met het besturen of organiseren, of updaten wellicht helpen.
Computerhulp in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
6 jaar professionele ervaring in de ICT sector als software ontwikkelaar en analist. In mijn vrije tijd help ik graag mensen met allerhande problemen. 2 jaar expertise in investeren en handelen in cryptomunten (bitcoin en dergelijke). Hierbij begeleid ik persoonlijk nieuwkomers die wensen te starten maar niet goed weten waar te beginnen.
Computerhulp in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben Bjorn, 27 jaar, en werk als ambtenaar in Gent. Ik heb een passie voor IT, een vakgebied waar ik grotendeels mee in ben opgegroeid thuis. Gaande van het installeren van computers, smartphones, netwerken tot het bouwen van websites. Stuur gerust een bericht om wat voorbeelden te zien. Ik wil graag mijn diensten aanbieden op vlak van IT in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Computerhulp in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
5/5 (3 reviews)
Heb je meer uitleg nodig rond het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Door middel van persoonlijk begeleiding (ik zit naast jou en jij zit aan de computer) leg ik het op een rustig tempo stap per stap uit.
Computerhulp in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb 20 jaar als programmeur gewerkt dus ken ik redelijk wat van informatica. Ook moet ik heel dikwijls gratis bij kennissen helpen. Ik ben er 66 en veel van mijn leeftijdsgenoten kunnen niet goed overweg met een pc. In het verleden heb ik voor mijn werk ook les informatica gegeven, voor personeel van de stad Gent.
Computerhulp in Gent (9000) - Maxim
Maxim
Gent
5/5 (1 reviews)
Al van jongs af aan hou hoe ik mij graag bezig met computers, smartphones en tablets. Hierdoor heb ik redelijk veel ervaring opgebouwd en schat ik de kans groot in dat ik u kan helpen.
Computerhulp in Gent (9000) - Pauline
Pauline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik werk in privé op Windows en op mijn werk met Mac! Ik wordt ook de excel wizard genoemd op mijn werk. Daarnaast vind ik administratieve taken heel leuk om te doen en werk ik snel en efficiënt. Ik doe namelijk soms admin van een kennis die een eenmanszaak heeft.
Computerhulp in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Hallo, ik ben Olivier uit de prachtige stad Gent. Ik heb jarenlang als service-technicus gewerkt, steeds ter plaatse bij mensen thuis en in KMO's. Sinds enkele jaren heb ik een minder uitvoerende job, maar het kriebelt toch vaak om naast het bureauwerk nog de handen uit de mouwen te steken. Ik ben behulpzaam en probeer steeds een goede oplossing voor te stellen, en zaken netjes uit te voeren.
Computerhulp in Gent (9000) - Arno
Arno
Gent
Nieuw
Computers hebben voor mij weinig geheimen. Ik ben een computer-doe-het-zelver, en dankzij de vele problemen met eigen pc's heb ik nu een uitgebreide kennis. Door een half-afgewerkte opleiding toegepaste informatica heb ik ook een basiskennis van meer geavanceerde problemen.
Computerhulp in Gentbrugge (9050) - Christoffel
Christoffel
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben zowat een All-rounder in de IT wereld. Computers (Hardware en software), Rpi, Printers, Netwerkschijven, Media Spelers, ... Ik ben zeer vriendelijk en geef niet snel op indien er problemen op te lossen zijn!
Computerhulp in Gent (9000) - Angelo
Angelo
Gent
Nieuw
Hulp nodig met je Mac, iPad, iPhone? Ik heb jaren ervaring als lesgever, manager en verkoper binnen het Apple-gamma. Daarnaast ben ik in het algemeen op de hoogte van technologie, dus moet er een printer, Windows-PC, andere tablet aangesloten worden op een netwerk of cloud, laat het dan maar weten.
Computerhulp in Gent (9000) - Guy
Guy
Gent
Nieuw
Met 40 jaar ervaring in de informatica kan ik bijstaan in een hele reeks zaken gaande van de installatie van uw systeem tot het helpen oplossen van problemen dmv programmatie of gebruik van standaardtoepassingen zoals Excel en Access.
Computerhulp in Melle (9090) - Vincent
Vincent
Melle
Nieuw
Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Gentbrugge: geëvalueerd met 4.92 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Gentbrugge, computerproblemen oplossen aan huis Gentbrugge, computer problemen Gentbrugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Gentbrugge

Wifi-repeater installeren - HULP BIJ MULTIMEDIA (VIDEO) TOEPASSINGEN - VIRUSSEN-MALWARE e.d. VERWIJDEREN van laptop
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden