computer herstellen Schoten

Hulp voor computer herstellen in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Schoten

Computer herstellen in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
Ekeren
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 15jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op. Heb u advies nodig ivm comfort, beveiliging of gebruiksgemak, dan kan ik u hier in bij staan.
Computer herstellen in Schoten (2900) - Jonas
Jonas
Schoten
5/5 (8 reviews)
Heeft uw computer of laptop weer rare kuren? Loopt hij te traag, is er een onderdeel stuk? Er is altijd wel een oplossing! Na een eerste nazicht bespreek ik met u de oplossing alvorens de herstelling te beginnen. Ik communiceer met u over de hele lijn. Ik ben IT projectleider en hou er van om ook in de vrije tijd nog met computers te knutselen. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent! Jonas
Senne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computer herstellen in Merksem (2170) - Senne
Senne
Merksem
5/5 (6 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, laptops, tablets en smartphones. Met of zonder uitleg zodat je vlot verder kan werken en dit in het vervolg wilt voorkomen. aangezien ik professioneel reeds meer dan 6 jaar bezig ben in de IT, ben ik zeer goed op de hoogte van de laatste nieuwe zaken op dit vlak. Extra hulp of uitleg is altijd iets waar ik je mee kan helpen.
Computer herstellen in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
Deurne
5/5 (4 reviews)
Hulp nodig alles wat omtrent Informatica? Dan bent u bij het juiste adres. Ik heb 3 jaar werk ervaring in internationale bedrijven. Telecom, logistiek, luchtvaart, pharma en A/V en met particulieren. Mijn kennis gaat van installeren, herstellen tot ontwikkeling en uitbreiding. Allround!
Computer herstellen in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Fysieke PC-problemen detecteren en oplossingen aanbieden op maat * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik) * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * Assembleren van een pc op basis van aangekochte onderdelen. * Upgraden van een bestaande pc met nieuwe onderdelen
Computer herstellen in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (2 reviews)
Wanneer ik met een probleem confronteert wordt, laat ik niet meer los. Geen oplossing? Geen problemen. Mijn focus van herstelling ligt voornamelijk op software.
Computer herstellen in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben momenteel een graduaat Systeem- en Netwerkbeheer aan AP Hogeschool aan het volgen. Hier leren we hoe we internetproblemen en problemen met zowel hardware als software moeten oplossen. Deze zou ik dan ook graag bij u willen komen oplossen, aangezien het als student zijnde een unieke kans is om in deze unieke tijden de theorie ook naar praktijk om te kunnen zetten.
Computer herstellen in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Heeft uw iPhone schade opgelopen zoals een gebroken scherm, is de batterij niet meer wat het was e.d.. Ik herstel dit voor u voor de fractie van de prijs van een nieuw toestel. Is u iMac of Macbook niet meer van de snelste of wenst u een uitbreiding van het opslaggeheugen? Ik heb de nodige kennis en gereedschappen om ook dit voor u op te lossen. Bespaar u de hoge kosten van een nieuw toestel!
Computer herstellen in Deurne (2100) - Hassan
Hassan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik kan snel jouw problem oplossingen en u kan snel me bereken met alle dringend zaken, ik heb mijn eigen wagen om u snel te helpen, ondersteuning na onderhoud
Computer herstellen in Deurne (2100) - Narek
Narek
Deurne
Nieuw
Hebt u problemen met uw computer, tablet, smartphone, ...? Of wilt u graag een basisopleiding in Windows, MS Office, Android, E-mail, Internet, ...? Dan kan u hiervoor terecht bij mij. Ik kan hier nog heel veel over mijn vaardigheden zeggen, maar laat het me eens daadwerkelijk bewijzen :).
Computer herstellen in Schoten (2900) - Brent
Brent
Schoten
Nieuw
Ik werk in de telecom en it sector. Dagelijks hou ik me bezig met het instellen van toestellen, data overzetten en hulp bieden bij vragen die de klanten hebben. Herstellingen zijn ook zeker geen probleem. Voor meer info laat me zeker iets weten.
Computer herstellen in Merksem (2170) - Yannick
Yannick
Merksem
Nieuw
Hulp nodig bij het up to date houden van alle softwarepaketten en drivers op een computer alsook nieuwe onderdelen installeren indien dit nodig is.
Computer herstellen in Deurne (2100) - Rostom
Rostom
Deurne
Nieuw
Problemen met u computer of handheld device? Dan bent u bij mij op het juist adres, heb 15 jaar ervaring in deze sector. Ik kan uw computer herformateren, programma's installeren en nodige informatie/uitleg geven. voor meer vragen bel mij gerust. mvg Rostom
Computer herstellen in Schilde (2970) - Koen
Koen
Schilde
Nieuw
Installaties, troubleshooting en herstelling van software, adviesverlening doe ik enorm graag sinds kleinsaf. Ik verplaats me in regio Antwerpen en flexibel qua uren
Computer herstellen in Deurne (2100) - Wouter
Wouter
Deurne
Nieuw
Een oudere PC maar geen zin om een nieuwe te kopen? Wellicht zijn er mogelijkheden om relatief goedkoop je PC sneller te maken, zonder een IT’er te veel te moeten betalen. Of wil je een supersnelle PC maar wil je volledige controle over prijs en onderdelen? Dat zijn dingen waar ik je in kan helpen; reeds jaren bouw ik mijn PC’s zelf, tot voldoening van mezelf en iedereen die er mee werkt!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Bjorn
“ Correcte behandeling, mensen met grote kennis van zaken, eerlijk, bekwaam en het is een abonnement meer dan waard. ”
Bjorn
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Schoten: geëvalueerd met 4.84 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Schoten, laptop herstellen Schoten, harde schijf herstellen Schoten, computer herstellen Schoten, computer reparatie Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computer herstellen in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Schoten

Herstelling scherm - Laptop Lenovo is traag en stopt vanzelf, blaast niet meer - Computer nakijken - All in one PC barstjes in scherm bovenaan links zwart scherm zou graag foto's op usb overzetten - laptop hp ,scherm slecht contact - jpg wordt niet ondersteund - Laptop doet het niet meer - Synchronisatie problemen - Laptops windows herstellen - herstelling Imac - pc bijstand - Mogelijke herstelling imac - Computer - Mail werkt niet - wifi in heel het huis - Vervangen laptopscherm HP Probook 450 G1 - SMARTPHONECURSUS - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Schoten (2900) - kan niet meer printen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden