bijles engels Lovendegem

Hulp voor bijles Engels in Lovendegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Lovendegem

Bijles engels in Lovendegem (9920) - Stefanie
Stefanie
Lovendegem
5/5 (11 reviews)
Ik ben leerkracht in het secundair onderwijs. Hierdoor ben ik op de hoogte van leerplandoelen, actuele methodes en efficiënte technieken. Verder heb ik professionele ervaring als leerkracht Engels in Spanje opgebouwd, beschik ik over het certificaat 'Teaching English as a Foreign Language' en begeleidde ik Nederlandse conversatieklassen voor anderstaligen. Cultuur en taal: dat zijn mijn passies!
Bijles engels in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik studeer Taal- en Letterkunde, Engels en Nederlands aan UGent. Ik ben bedreven in beide talen en heb mijn parcours aan de UGent tot nu toe foutloos afgelegd. Ik wil graag leerkracht worden en ervaring opdoen door bijles te geven. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en help al jaren kinderen met huiswerk maken. Ik heb veel geduld en eindeloos enthousiasme.
Bijles engels in Merendree (9850) - Mieke
Mieke
Merendree
5/5 (8 reviews)
Bij mij kunt u terecht voor bijlessen Engels en Nederlands. Met een passie voor taal en een masterdiploma vertalen in beide talen, geef ik mijn kennis over beide talen met veel plezier aan u door!
Bijles engels in Gent (9000) - Michèle
Michèle
Gent
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een ervaren docente frans in het bezit een master diploma romaanse talen. Mijn beroep was mijn passie. Houd van het contact met de jeugd. Ik wil ook graag les geven aan volwassenen, heb ook daar ervaring mee.
Bijles engels in Gent (9000) - Elise
Elise
Gent
5/5 (5 reviews)
Ik ben geschoold germaniste en heb heel wat ervaring met les geven en pedagogie. Zelf heb ik een zoontje van negen jaar met autisme en leerstoornissen. Als directeur heb ik ook heel wat pedagogische vaardigheden verworven. Je kan er dus honderd procent op vertrouwen dat ik jou of jouw kind de nodige vaardigheden met alle geduld kan bijbrengen. Mijn specialiteiten zijn Engels, Frans, Nederlands.
Bijles engels in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I offer personalized teaching services in Spanish and English. I'm a native Spanish speaker with English proficiency (C1). I'm available seven days a week and I would love to share my language knowledge with you
Bijles engels in Gent (9000) - Elias
Elias
Gent
5/5 (3 reviews)
No-nonsense aanpak om Nederlands te leren aan iemand die Engels spreekt, of Engels te leren aan iemand die Nederlands spreekt. I use a no-nonsense approach for teaching Dutch to people that speak English, or English to people that speak Dutch.
Bijles engels in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Hanne. Ik heb een master in de egyptologie behaald en ben nu 4 jaar aan de slag als administratief medewerker. Verder ben ik lang actief geweest in de jeugdbeweging en de speelpleinwerking. Ik vang regelmatig asielkatten op en ben gecertificeerd voedingsadviseur voor honden en katten.
Bijles engels in Gent (9000) - Dieuwertje
Dieuwertje
Gent
5/5 (1 reviews)
Uitspraak is mijn sterkste kant bij het Mandarijns! Ik vind het zelf gewoon heel leuk, en kan je de uitspraak leren a.d.h.v. het correcte gebruik van bepaalde spieren en vorming van de mond. Ook als je pinyin wil kunnen, of karakters wil leren schrijven, kan ik je helpen.
Bijles engels in Gent (9000) - Marie
Marie
Gent
Nieuw
Mijn naam is Marie, en ik ben 24 jaar. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan met lesgeven aan verschillende leeftijden, van jong tot oud, en focus mij op Frans, Engels, Nederlands en schriftelijke begeleiding (bv. thesis, papers ...). Ik heb een vlug inzicht in de situatie en werk samen met de student efficiënt naar het einddoel.
Bijles engels in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Auteur van verschillende gepubliceerde leesboeken, promofilms, kortfilms en luisterspelen; honderden artikels, persberichten en newsletters. Zeer deskundig in het Engels en het Nederlands, drietalige assistente (inclusief Frans), coach NLP, communicatie, leugendetectie, acteren, debatteren, presenteren, tv-werk, regie en schrijven. Taalles gegeven aan de Katholieke Universiteit van Leuven en privé
Bijles engels in Drongen (9031) - Lotte
Lotte
Drongen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een master in de historische Taal & Letterkunde voor oud Grieks en Engels en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs, diploma van Leraar. Ik heb op vier scholen stage gelopen voor Engels en Grieks. Tijdens deze stages heb ik onder meer leren werken met online tools, dus voor bijles Engels, oud Grieks, studiemethode,... online én in levende lijve kan u bij mij terecht.
Bijles engels in Zomergem (9930) - Deborah
Deborah
Zomergem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master in het vertalen Nederlands-Frans-Engels. Ik kan hulp bieden voor alle drie deze talen. Ik ben beschikbaar na de werkuren en in het weekend.
Bijles engels in Sint-amandsberg (9040) - Réane
Réane
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Door mijn opleiding Handelsingenieur en meerdere stages in formele setting beheers ik Nederlands en Engels op hoog niveau. Dit niveau behalen zonder taalknobbel maakt mij een goede lesgever voor andere mensen die het moeilijk hebben met talen. Ik bedenkt graag ezelbruggetjes of vind nieuwe manieren om concepten uit te leggen :)
Bijles engels in Zomergem (9930) - Imme
Imme
Zomergem
5/5 (1 reviews)
Ik ben goed met talen. Ik heb een jaar in Paraguay gewoond waar ik niet alleen Spaans heb geleerd maar waar mijn Engels ook veel in verbeterd. Ik moest namelijk communiceren met de andere internationale studenten. Ik kan goed dingen aanleren en heb veel geduld.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Lovendegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Lovendegem: geëvalueerd met 4.98 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Lovendegem, privé leraar Engels Lovendegem, Engels leren Lovendegem, Engels leren voor beginners Lovendegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Lovendegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden