zorg Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle zorgverleners in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Wezembeek-oppem

Zorg in Huldenberg (3040) - Odette
Odette
Huldenberg
5/5 (21 reviews)
Qua administratie heb ik heel wat ervaring in complexe dossiers behandelen en de nodige contacten onderhouden met allerlei instanties per mail en telefoon.
Zorg in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (14 reviews)
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Zorg in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik ben graag met mensen bezig, ik wil dan ook mijn hulp terbeschikkingstellen. Ik sta open voor alle leeftijden. Is het voor een goed gesprek of eerder om te helpen met boodschappen, ik ben er voor u! Ik kan goed overweg met smartphones, computers, iPads noem maar op. Van het installeren van apps tot het helpen typen van mails tot het printen van recepten, enzovoort, ik wil er gerust meehelpen.
Zorg in Zaventem (1930) - Evelyne
Evelyne
Zaventem
5/5 (1 reviews)
Je suis à l'écoute et aide mes clients avec des services et j'ai aussi une formation de coaching. Vous pouvez me contacter pour tout service d'aide, comme pour les personnes agées ou personnes malades ou moins valides.
Zorg in Overijse (3090) - Carine
Carine
Overijse
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige en correct.stipt houd mij aan mijn afspraken.verder ben ik heel sociaal en opgewekt.. altijd klaar om te helpen. Ik werk reeds fulltime hierdoor is mijn tijd wat beperkt
Zorg in Schaarbeek (1030) - Demna
Demna
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I can assist with all your task. I have logical thinking, so it helps me solve the tasks in the best way. I have experience in different areas which is also useful.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Hoeilaart (1560) - Astrid
Astrid
Hoeilaart
Nieuw
Op regelmatige basis vinden massage-uitwisselingen plaats in het kader van mijn opleiding. Voor mijn evaluatie ben ik op zoek naar mensen die nood hebben aan een massage. Ik bied massages aan die vooraf gegaan worden door een gesprek, omdat ik zo beter kan ingaan op uw behoeften en rekening kan houden met uw emoties op dat moment. De benadering is holistisch en helpt blokkades vrij te maken.
Zorg in Zaventem (1930) - Pedro
Pedro
Zaventem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Pedro, 31 jaar en ik woon en werk in Zaventem. Door de aard van mijn job ben ik heel vaak 2 tot 3 dagen na elkaar vrij en doordat ik regelmatig in het weekend moet werken vallen mijn vrije dagen vaak in de week. Ik ben iemand die niet graag stil zit en niets doet, dus bied ik graag mijn diensten aan.
Zorg in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Herent
Nieuw
Ik ben momenteel aktief als bejaardenhelpster en ken daarom ook al de noden hieromtrent. Zorg met de glimlach is mijn moto. Levensvreugde is mijn levensdoel.
Zorg in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Herent
Nieuw
Ik wil mensen helpen,een luisterend oor geven ,mij zinvol inzetten door =boodschappen doen,lichte huishoudelijke taken zoals koken,uitstapjes verrichten met hen... enz
Zorg in Peutie (1800) - Saskia
Saskia
Peutie
Nieuw
Hallo ik ben saskia, ik ben zorgkundige van beroep en ik help heel graag mensen , zowel ouderen, kinderen, als mensen met een beperking. Zowel persoonlijke hulp als huishoudulp etc..
Zorg in Erps-kwerps (3071) - Laura
Laura
Erps-kwerps
Nieuw
Diploma gespecialiseerde voetverzorging behaald in de Schoonheidsschool te Antwerpen. Attest vakbekwaamheid behaald aan de centrale examencommissie. Diploma bedrijfsbeheer behaald aan CVO Leuven.
Zorg in Ukkel (1180) - Ine
Ine
Ukkel
Nieuw
Ik ben Ine, 22 jaar en werk als opvoeder/begeleider in een leefgroep van volwassenen met een verstandelijke beperking. Ik heb een diploma bachelor in de orthopedagogie en heb reeds enkele ervaringen in het werken met mensen met een beperking. Die ervaringen gaan van kampen, stages, buddy, het geven van turnen en uiteraard mijn opleiding.
Zorg in Sterrebeek (1933) - Claudia
Claudia
Sterrebeek
Nieuw
Ik ben een zorgzaam persoon met veel geduld. Ik heb jaren ervaring in de zorg voor kleine kinderen, namelijk in de kraamzorg en in kinderdagverblijven.
Zorg in Erps-kwerps (3071) - Omara
Omara Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erps-kwerps
Nieuw
Hallo, Ik ben al 3 jaar gecertificeerd masseuse en schoonheidsspecialiste . Mijn diensten zijn aan huis, in een nette hygiënische omgeving. Bij mij krijgt u persoonlijke aandacht en wordt u in de watten gelegd door mijn behandelingen en zachte aanraking waardoor u ontspannen naar huis gaat.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Wezembeek-oppem, zorg op maat Wezembeek-oppem, zorg aan huis Wezembeek-oppem, schoonheidsbehandeling aan huis Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden