thuishulp Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle thuishulp in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Wezembeek-oppem

Thuishulp in Huldenberg (3040) - Odette
Odette
Huldenberg
5/5 (21 reviews)
Qua administratie heb ik heel wat ervaring in complexe dossiers behandelen en de nodige contacten onderhouden met allerlei instanties per mail en telefoon.
Thuishulp in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik ben graag met mensen bezig, ik wil dan ook mijn hulp terbeschikkingstellen. Ik sta open voor alle leeftijden. Is het voor een goed gesprek of eerder om te helpen met boodschappen, ik ben er voor u! Ik kan goed overweg met smartphones, computers, iPads noem maar op. Van het installeren van apps tot het helpen typen van mails tot het printen van recepten, enzovoort, ik wil er gerust meehelpen.
Thuishulp in Zaventem (1930) - Evelyne
Evelyne
Zaventem
5/5 (1 reviews)
Je suis à l'écoute et aide mes clients avec des services et j'ai aussi une formation de coaching. Vous pouvez me contacter pour tout service d'aide, comme pour les personnes agées ou personnes malades ou moins valides.
Thuishulp in Overijse (3090) - Carine
Carine
Overijse
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige en correct.stipt houd mij aan mijn afspraken.verder ben ik heel sociaal en opgewekt.. altijd klaar om te helpen. Ik werk reeds fulltime hierdoor is mijn tijd wat beperkt
Thuishulp in Schaarbeek (1030) - Demna
Demna
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I can assist with all your task. I have logical thinking, so it helps me solve the tasks in the best way. I have experience in different areas which is also useful.
Thuishulp in Etterbeek (1040) - Lucas
Lucas
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Ik hou van creatief bezig zijn met mensen. En hun zo te ontplooien naar hun ware zelf. Energetisch schilderen met muziek en etherische olie. Chakra healing.
Thuishulp in Zaventem (1930) - Pedro
Pedro
Zaventem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Pedro, 31 jaar en ik woon en werk in Zaventem. Door de aard van mijn job ben ik heel vaak 2 tot 3 dagen na elkaar vrij en doordat ik regelmatig in het weekend moet werken vallen mijn vrije dagen vaak in de week. Ik ben iemand die niet graag stil zit en niets doet, dus bied ik graag mijn diensten aan.
Thuishulp in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Herent
Nieuw
Ik ben momenteel aktief als bejaardenhelpster en ken daarom ook al de noden hieromtrent. Zorg met de glimlach is mijn moto. Levensvreugde is mijn levensdoel.
Thuishulp in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Herent
Nieuw
Ik wil mensen helpen,een luisterend oor geven ,mij zinvol inzetten door =boodschappen doen,lichte huishoudelijke taken zoals koken,uitstapjes verrichten met hen... enz
Thuishulp in Peutie (1800) - Saskia
Saskia
Peutie
Nieuw
Hallo ik ben saskia, ik ben zorgkundige van beroep en ik help heel graag mensen , zowel ouderen, kinderen, als mensen met een beperking. Zowel persoonlijke hulp als huishoudulp etc..
Thuishulp in Ukkel (1180) - Ine
Ine
Ukkel
Nieuw
Ik ben Ine, 22 jaar en werk als opvoeder/begeleider in een leefgroep van volwassenen met een verstandelijke beperking. Ik heb een diploma bachelor in de orthopedagogie en heb reeds enkele ervaringen in het werken met mensen met een beperking. Die ervaringen gaan van kampen, stages, buddy, het geven van turnen en uiteraard mijn opleiding.
Thuishulp in Sterrebeek (1933) - Claudia
Claudia
Sterrebeek
Nieuw
Ik ben een zorgzaam persoon met veel geduld. Ik heb jaren ervaring in de zorg voor kleine kinderen, namelijk in de kraamzorg en in kinderdagverblijven.
Thuishulp in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Met 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op medisch en psychologisch vlak ben ik nu actief in een diepere vorm van psychologische begeleiding. Ik kan mij hiervoor ook verplaatsen. Ik geef ook Workshops en conferenties. Gratis uitleg en kennismaking.
Thuishulp in Etterbeek (1040) - Aline
Aline
Etterbeek
Nieuw
Ik bied graag mijn diensten aan als oppas. Ik heb reeds veel ervaring in het werken met kinderen, vroeger in de jeugdbeweging, later ook professioneel. Momenteel werk ik ook met volwassenen met een mentale beperking. Heb of ken je dus iemand die wat extra zorg nodig heeft contacteer me dan zeker: kinderen, volwassenen, ouderen ik ben een sociale en vlotte persoon die met elke doelgroep wil werken.
Thuishulp in Erps-kwerps (3071) - Dominique
Dominique
Erps-kwerps
Nieuw
Ik ben Dominique en heb jaren ervaring in gastvrijheid en die ervaring wil ik nu delen met hulpbehoevende personen ongeacht de leeftijd en het soort van nood waarvoor hulp nodig is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Wezembeek-oppem, thuiszorg gezocht Wezembeek-oppem, ouderenzorg Wezembeek-oppem, hulp voor ouderen thuis Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan thuishulp in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden