vertaler nederlands Willebroek

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Willebroek

Marijke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler nederlands in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (9 reviews)
Al meer dan 9 jaar ervaring als leerkracht Engels, Frans en Nederlands. Ondertussen al een heel deel opstellen en advertenties vertaald. Elke opdracht heeft een andere prijs, hangt van de lengte van de tekst af.
Vertaler nederlands in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Vertaler nederlands in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands, en daarnaast hou ik ook van de Engelse taal. Het vertalen van het Nederlands naar het Engels en vise versa doe ik dus zeer graag. Ook Frans vertalen in het Nederlands is geen probleem voor mij. Ik help zeer graag en met veel plezier!
Vertaler nederlands in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (6 reviews)
Ik vind schrijven fijn zowel in het Nederlands als in het Frans en vertaal dan ook in beide richtingen. Maar niet alleen vertalingen, ook columns zijn mijn ding.
Vertaler nederlands in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands. Als kind las ik minstens 5 boeken per week, ik schreef zelf ook heel veel kortverhalen en gedichten. Verder heb ik verschillende jobs gedaan waarin ik als schrijver aan het werk was, in zowel Nederlands als Engels. Sinds meer dan 20 jaar communiceer ik dagelijks in het Engels.
Vertaler nederlands in Kapelle-op-den-bos (1880) - Kristel
Kristel
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik help je graag bij het opstellen van een krachtige tekst of voorbereiding van een belangrijk gesprek. Via het nalezen en corrigeren van je opdrachten, papers en eindwerken, sollicitatiebrieven, ... zet ik je op weg naar een mooie toekomst. Mijn specialisatie zit binnen de sociale en gezondheidssector.
Vertaler nederlands in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Clyde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler nederlands in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (2 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Vertaler nederlands in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik heb een vlotte pen en een creatieve geest. Daarbij komt dat ik een passie heb voor taal. Nederlands is mijn moedertaal maar ik lees en schrijf perfect in het Engels.
Vertaler nederlands in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Vertaler nederlands in Bornem (2880) - Francois
Francois
Bornem
Nieuw
Als ervaren journalist en copywriter en erkend voedingsconsulent verzorg ik de redactie van je website of blog , persberichten, uitnodigingen... en geef ik voedingsadvies.
Vertaler nederlands in Rumst (2840) - Nick
Nick
Rumst
Nieuw
Ik heb ervaring met het nalezen van schrijftaken, boekverslagen en schriftelijke opdrachten. Bij het nalezen zorg ik ervoor dat de taalfouten uit uw tekst verdwijnen. Eveneens zorg ik ervoor dat de zinsbouw wordt aangepast. Zowel taal- en grammaticafouten pas ik aan. Ik garandeer u een aangename en vlot geschreven tekst.
Vertaler nederlands in Kontich (2550) - Linda
Linda
Kontich
Nieuw
Mijn specialiteit is ondersteuning bieden bij het schrijven van papers en masterproef voor zowel hogeschool als universiteitsstudenten. Ik bespreek, in nauwe samenwerking, op een constructieve wijze de onderzoeksvraag, het theoretisch kader en de opbouw van de tekst naar de onderzoeksvraag toe. Ik gebruik een creatieve methodiek, bij het schrijven van een wetenschappelijke 'parel'!
Vertaler nederlands in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Ik schrijf graag en heb een zeer vlotte pen. Structureren van teksten en het overbrengen van een duidelijke boodschap zijn mijn sterktes. Nederlands is mijn moedertaal en heb onder meer dankzij buitenlandse ervaring en mijn studies een C2-niveau in Engels. Vertalen vanuit het Frans is ook geen probleem.
Vertaler nederlands in Hemiksem (2620) - Evy
Evy
Hemiksem
Nieuw
Door mijn huidige job kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Voor mij een uitdaging en passie om hier allerhande oplossingen te zoeken voor mijn klanten. Het lijkt me dan ook super om jullie ook te helpen met allerhande Engelse/Franstalige documenten. Documenten uittypen en in een mooie lay out gieten? Ook geen enkel probleem! Andere administratieve taken? Just ask 😉
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Willebroek, vertaler Nederlands Frans in Willebroek, vertaler Nederlands Spaans in Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Nederlands in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden