transport Vosselaar

Transport Vosselaar Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Vosselaar: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
4.97/5 (38 reviews)
Ervaren vrachtwagenxhauffeur met heel wat kilometers op de teller. Momenteel kan ik opdrachten uitvoeren met auto en aanhangwagen Werk ordelijk en veilig
Transporteur in Beerse (2340) - Maarten
Maarten
Beerse
5/5 (9 reviews)
Ik rij graag met de wagen en beschik over een ruime wagen en een dubbelas aanhangwagen, inclusief oprijplaten. Heb oog voor detail en draag zorg voor materiaal. Een krasje kan altijd gebeuren, maar liever niet.
Transporteur in Turnhout (2300) - Alec
Alec
Turnhout
5/5 (6 reviews)
Als student heb ik bij Bpost en bij Albert Heijn Delivery Service gewerkt. Belangrijk hierbij was dat alle producten, brieven, pakjes,... heel aankwamen, maar bovendien ook nog eens op tijd. Dat zit nu eenmaal in mij en met een camionette kan ik ook de grotere dingen meenemen.
Transporteur in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf in familieverband al enkele verhuizen gedaan en ik ben uiterst stipt om alles ordentelijk te laten verlopen en te zorgen dat er niets beschadigt wordt.
Transporteur in Lille (2275) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
5/5 (4 reviews)
Voor de snelle service die ik kan bieden waar anderen op zich laten wachten. Dringend een afhaling in een winkel en geen eigen vervoer ,GEEN PROBLEEM
Transporteur in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Zelf rijd ik met een berlingo en heb ik een dubbelassige aanhangwagen ,zo wil ik tegen een kleine vergoeding mensen helpen om leveringen of andere verplaatsingen doen die niet met een gewone auto kunnen of mensen die geen auto hebben
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Mijn auto is niet geweldig groot (hyundai i30), maar ik zal wel een aanwinst kunnen vormen door mijn verleden met meubels te leveren. Uw spullen zullen in goede handen zijn en zal deze dan ook met nodige zorg behandelen
Transporteur in Merksplas (2330) - Fierens
Fierens
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Vervoer van materiaal of personen nodig. Ophaling van aangekocht materiaal ? Vervoer naar of terug van vlieghaven ? Met wagen en grote gesloten aanhangwagen 3,5 ton kan er veel gehaald en gebracht worden. oa ook ritten naar containerpark geen probleem.
Transporteur in Turnhout (2300) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Verhuizen? Dan moet je bij mij zijn. Ik maak je appartement of woning leeg en zorg ervoor dat alles netjes wordt afgeleverd op je nieuwe lokatie. Ook met het verwijderen van afval of poetsen van de woning kunnen wij helpen. Ook meubels terug in elkaar zetten. Wij bekijken alles op voorhand en zorgen ervoor dat je zorgeloos kan verhuizen.
Transporteur in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Ik rijd met een kleine auto dus voor pakjes niet te groot regio Hoogstraten Beerse Turnhout kan ik wel rondrijden en leveren. Geen last minutes aangezien ik ook vast werk heb . Prijs overeen te komen.
Transporteur in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Moet er een pakje weggebracht worden? Laat me iets weten en ik bekijk of ik het voor je kan meenemen! Liefst kleinere pakketten die in de wagen passen :)
Transporteur in Beerse (2340) - Glenn
Glenn
Beerse
Nieuw
Hallo ik ben glenn 32jaar Ben een handig persoon die graag wat bij klust zoals. Allerlei klusjes binnenhuis. Buiten klusjes, onderhoud machine .en in de Tuin kan ik het ook vinden snoeie van struiken enz. Verder maak ik ook full color stickers logos, belettering. je me altijd bellen voor meer info zal u zo goe mogelijk helpen. Groetjes glenn
Transporteur in Beerse (2340) - Patricia
Patricia
Beerse
Nieuw
Zoekt u iemand die uw kerstkaarten, brieven, rouwbrieven, uitnodigingen kan bezorgen in uw buurt omdat de kosten anders hoog oplopen vanwege de postzegels? Moet u iets wegbrengen of ophalen, maar u vind zelf geen tijd? Moet je huisdier naar een familielid of vriend gebracht worden? Of kan ik u ergens anders mee van dienst zijn door het gebruik van mijn auto?
Transporteur in Turnhout (2300) - Kelvin
Kelvin
Turnhout
Nieuw
Ik heb een wagen waarmee ik u kan helpen dingen te verhuizen. Ik kan ook met een cammionette rijden. Ik werk in twee ploegen dus dat moeten we even zien hoe we afspreken.
Transporteur in Turnhout (2300) - Marc
Marc
Turnhout
Nieuw
Eventueel kleine spullen afleveren en ophalen mag in regio turnhout en of mensen naar bestemming brengen tegen vergoeding We proberen alles veilig en goed en op tyd af te leveren Mvg marc
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Vosselaar

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Vosselaar: geëvalueerd met 4.75 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Vosselaar, prive chauffeur Vosselaar, transport Vosselaar, pakje verzenden Vosselaar, vervoerder Vosselaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden