koerier Nijlen

Ontdek talentvolle koeriers in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Nijlen

Koerier in Lier (2500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (30 reviews)
Leveringen nationaal en internationaal, bij ons zijn uw goederen in goede handen, correct en met de nodige discretie, flexibel en betrouwbaar.........
Koerier in Berlaar (2590) - Kobe
Kobe
Berlaar
4.56/5 (16 reviews)
Ik rij met de auto van mijn vader, peugeot expert ( lichte vracht ). In deze auto heb ik leren rijden dus ken deze auto en weet hoe ik ermee moet omgaan. Ik ben stipt en doe mijn uiterste best om optijd te komen in de mate van het mogelijke.
Koerier in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Beste, ik beschik over een eigen wagen en ben heel flexibel om ingeschakeld te worden als privé chauffeur of om bepaalde leveringen te doen. Ik ben heel enthousiast om anderen te helpen waar nodig. Je kan me gerust contacteren als ik van dienst kan zijn!
Koerier in Ranst (2520) - Marc
Marc
Ranst
5/5 (13 reviews)
beste ik ben in bezit van camionette master deze kan dienen voor kleine transporten ook s avonds ik beantwoord al uw vragen ikzelf ben van regio lier heel de week ,beschikbaar behalve mvg marc vh
Koerier in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
5/5 (6 reviews)
Ik heb een mercedes a class waarmee ik graag jouw kaartjes, uitnodigingen, pakjes enz. bezorg. Ik ben zelf van regio Mechelen(Berlaar) dus best in die regio. Maar ik kan zeker een uitzondering maken.
Koerier in Nijlen (2560) - Deborah
Deborah
Nijlen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik beschik over ene camionette dat een lichte vracht is, Wij komen graag helpen met verhuizingen, maar ook iets ophalen en afleveren is geen probleem, moet u zelf ergens naar toe dan breng ik u graag. Afval te veel wij brengen het graag voor u weg. Wij zijn flexibel en willen u graag helpen niets is ons te gek. Aarzel niet om contact op te nemen met ons.
Koerier in Ranst (2520) - Danny
Danny
Ranst
5/5 (1 reviews)
Beste,ben in het bezit van een wagen,woonachtig te Broechem,pakjes afleveren/ophalen,eender wat....kan u steeds beroep op me doen. Weekend werk schrikt me zeker niet af, verder in de week 's avonds na 18u beschikbaar
Koerier in Bevel (2560) - Joost
Joost Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bevel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb voor u ter beschikking een Opel Vivaro lengte 2, met plaats voor zeven passagiers en heel veel bagage. Deze ruimte kan ook benut worden voor het vervoer van goederen of pakketten. Niets op palet, heb een kofferklep, geen deuren. Bescheiden aanhangwagens kunnen ook getrokken worden. Ik ben ideaal inzetbaar om bv Ikea-paketten op te halen en te komen monteren.
Koerier in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
Nijlen
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben in het bezit van een Citroën Berlingo (bakkersauto) en kan alles wat daar in past vervoeren en leveren.
Koerier in Berlaar (2590) - William
William
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Er zijn verschillende mogelijkheden qua inzetbaarheid. Ik beschik over een eigen camionette. Een aanhangwagen is eveneens mogelijk. Hopelijk kunnen we tot een samenwerking komen
Koerier in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Koerier in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik beschik over een vw polo waarmee ik me vaak in vertoef. Dit doe ik dan ook erg graag en zou dit graag als jobje doen. Heb je een pakketje maar geen tijd dit te leveren/halen. Ik doe het graag voor je tegen een kleine vergoeding.
Koerier in Nijlen (2560) - Danny
Danny
Nijlen
Nieuw
ik bezit een grote aanhangwagen van 4.00 m x 1.80 m en heeft een draagvermogen van 3000 kg. weet bijna overal men weg in vlaanderen.
Koerier in Ranst (2520) - Linda
Linda
Ranst
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben jong gepensioneerd, uit de omgeving Ranst, Zandhoven, Lier, en heb zin en tijd, om goederen, pakjes enz ..te leveren met mijn auto. Graag wil ik jullie hiermee verder helpen. Hopelijk tot snel!
Koerier in Berlaar (2590) - Zoe
Zoe
Berlaar
Nieuw
Ik ben Zoë ik ben 21j ik woon in Berlaar Ik wil heel graag andere mensen helpen met zo’n goederen naar andere mensen of een ander plek te brengen Ik zorg dat deze onbeschadigd en proper bij de juiste persoon of plek geraken. Hopelijk tot snel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Nijlen: geëvalueerd met 4.56 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Nijlen, levering aan huis Nijlen, bezorger Nijlen, koeriersdienst Nijlen, levering in Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden