bijles nederlands Deurne

Hulp voor bijles Nederlands in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Deurne

Bijles nederlands in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht Frans en heb daar een diploma voor, heb ook al Franse lessen gegeven. Ik heb 2 jaar Engelse lessen gegeven aan een lagere school en ook privebijlessen Engels. Ik heb 1 jaar Nederlands bijles gegeven aan beginners, dus mensen die nog geen Nederlands konden.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands . Ik volgde zelf altijd talen in het secundair. Als leerkracht lager onderwijs kan ik dus kinderen zeker helpen met Nederlandse lessen. Ook wat Frans betreft heb ik 20j deze lessen gegeven in het 5de en 6de leerjaar en sinds dit jaar ook in de eerste graad van het secundair.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Talen zijn altijd mijn sterke punt geweest, die wil ik dan ook gebruiken om iemand te helpen. Ik heb ook al eerder bijlessen gegeven voor Nederlands en Frans.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding bachelor toegepaste taalkunde en master meertalige communicatie gevolgd met als hoofdtalen Nederlands en Engels. Ik heb een passie voor taal en breng dit ook graag over. Daarnaast heb ik ook al ervaring in bijles geven, aangezien ik dit nog als studentenjob heb gedaan.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Dario
Dario
Deurne
5/5 (1 reviews)
I can teach you how to speak Dutch and help you with documents or anything! 🇧🇪🇬🇧🇺🇸 I love to help people who wants to be belgium citizen! Just 10€ for teaching hole day.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Taal is altijd al een interesse van mij geweest. Een taal goed beheersen, is van groot belang. Ik hoop dan ook dat ik hier misschien iemand mee kan verder helpen.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
Nieuw
Leerkracht in het secundair onderwijs en beschik over een diploma lager onderwijs. Lesgeven en kinderen/jongeren helpen is mijn passie. Niets is leuker dan een opwaartse evolutie zien en goede resultaten behalen. Ik geef bijles mechanica, techniek, Engels, Frans, Wiskunde en Nederlands.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
Nieuw
Ik werk als logopediste en ben dus zeer veel bezig met de Nederlandse taal. Ik ben zeer geduldig en heb een lichte allergie aan dt-fouten. Ik kijk er naar uit om uw kinderen te motiveren en te helpen bij het instuderen van de Nederlandse taal.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Esther
Esther
Deurne
Nieuw
Ik ben sterk in het overbrengen van o.a. de spellingsregels.Het uitvoerig uitleggen,toelichten van moeilijke begrippen.Ik laat de leerling ook telkens met eigen woorden uitleggen wat hij onthouden heeft.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Kaat
Kaat
Deurne
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed, waardoor Frans voor mij nooit een drempel was. Ik kies steevast voor een positief bekrachtigende onderwijsstrategie, omdat ik geloof in de kracht van zelfvertrouwen bij leerlingen. Daarnaast geef ik les in de eerste en tweede graad van het middelbaar.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Iman
Iman
Deurne
Nieuw
Ik ben opgegroeid en geboren in noorden van Spanje. Spaans is mijn moedertaal en ik oefen die zo veel mogelijk. Señorita, ik zal het je leren. Let me know!
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Chiara
Chiara
Deurne
Nieuw
Ik heb Latijn Talen gestudeerd, nadien in mijn opleiding Journalistiek kreeg ik opnieuw Nederlands, Engels en Frans. En nu doe ik de opleiding Logopedie en Audiologie waar we ook veel in contact staan met kinderen en taal dus het is echt een passie!
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Nihat
Nihat
Deurne
Nieuw
Ik geef al bijles sinds mijn schoolcarrière en mensen appreciëren mijn simplistische uitleg omtrent moeilijke onderwerpen. Dit maakt het leren niet enkel efficënter, maar ook aangenaam. Ik inspireer leerlingen en wek een gevoel van interesse op voor het vak dat ze bestuderen. Mijn aanpak is leerlingvriendelijk en toont vooruitgang op een duurzame manier. U kan terecht bij mij voor moeilijkheden!
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Christelle
Christelle
Deurne
Nieuw
Aangezien ik thuis tweetalig ben opgevoed weet ik hoe ik iemand kan helpen in beide talen. Ik kan iets goed uitleggen in beide talen en ik weet perfect wat moeilijk is. Ook kan ik me inleven in een persoon en begrijpen waarom die zulke fouten maakt. RTBF en RTL zijn dagelijkse nieuwszenders dat ik kijk zodat ik toch nieuwe termen kan bijleren.
Bijles nederlands in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
Nieuw
Als ervaring in het huiswerkbegeleiding bied in ondersteuning bij het maken van huiswerk en (be)studeren van wetenschappelijk vakken. Richten vooral dat de leerlingen meer planning hebben, verbeteren van concentratie in de lessen en gestructureerd aanpakken in de curcussen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Deurne, privé leraar Nederlands Deurne, Nederlands leren Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Deurne

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden