bijles nederlands Dendermonde

Hulp voor bijles Nederlands in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Dendermonde

Bijles nederlands in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles nederlands in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles nederlands in Buggenhout (9255) - Ivan
Ivan
Buggenhout
5/5 (4 reviews)
Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijlessen Nederlands en/of Frans, alsook vertaalwerk. Algemene studiebegeleiding kan ook : leren studeren, planning,..
Bijles nederlands in Zele (9240) - Aurélie
Aurélie
Zele
5/5 (3 reviews)
Ik heb 14jaar ervaring als leerkracht in het zesde leerjaar. Ik beheers het Frans en Nederlands en kan dit op een vlotte manier aanleren of ondersteunen.
Bijles nederlands in Buggenhout (9255) - Ine
Ine
Buggenhout
5/5 (2 reviews)
Leerkracht Nederlands/biologie + orthopedagoog. Na mijn lerarenopleiding heb ik me bijgeschoold als orthopedagoog waar ik vooral geïnteresseerd ben in leerstoornissen. Ik ben een leerkracht die steeds wil vertrekken vanuit de sterktes van een persoon en wil inspelen op hun interesses.
Bijles nederlands in Appels (9200) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
5/5 (2 reviews)
Ik heb een postgraduaat Vakdidactizk Nederlands aan anderstaligen. Ik geef zowel face to face als online les. Ik gebruik filmpjes, actua, geheel op maat van de student.
Bijles nederlands in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Bijles nederlands in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Bijles nederlands in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en spreek ook vlot Engels en Frans waardoor Ik wel bijles kan geven voor Nederlands , Frans en Engels. Ik werk op school ook met anderstaligen. Ik sta ook open voor taallessen spreken / lezen / schrijven voor volwassenen.
Bijles nederlands in Dendermonde (9200) - Isabel
Isabel
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs. Goed met kinderen. Kan zorg aanbieden op alle vlakken in het vak Nederlands. Leren leren zit ook verweven in het bijles geven.
Bijles nederlands in Lebbeke (9280) - Trees
Trees
Lebbeke
Nieuw
Als logopediste en voormalig leerkracht Nederlands, ken ik de knepen van onze moedertaal. Kan ook Nederlands leren aan anderstaligen. Kan ook dictie geven.
Bijles nederlands in Berlare (9290) - Fabrice
Fabrice
Berlare
Nieuw
Als Germanist genoot ik een opleiding taal- en letterkunde van het Nederlands en Engels. Spellen, grammatica, opstellen schrijven? Ik geef je graag wat extra hulp!
Bijles nederlands in Zele (9240) - Sandra
Sandra
Zele
Nieuw
Meer dan 10 jaar Spaans en Italiaans gestudeerd in binnen- en buitenland. Ook verschillende cursussen Frans gevolgd. Ik schrijf regelmatig ook teksten in zowel Nederlands, Frans, Spaans en Italiaans. Dit in combinatie met mijn lerarendiploma, ben ik de ideale kandidaat om uw kinderen te helpen bij bvb. zinsontleding of grammatica, of misschien wilt u zelf wel een vreemde taal leren voor op reis.
Bijles nederlands in Berlare (9290) - Evelien
Evelien
Berlare
Nieuw
Student, 5de jaar Grieks-Latijn aan Svi-Gijzegem. Ik ben jong, maar beheers Nederlands en Engels perfect en help graag een handje bij hen voor wie dat moeilijk is. Laat me iets weten en ik help je graag.
Bijles nederlands in Buggenhout (9255) - Maaike
Maaike
Buggenhout
Nieuw
Hallo ik ben Maaike. Ik ben 17, ga naar het 6e middelbaar. Ik heb een zeer sterk taalgevoel, zat 4 jaar in een talen richting en help vaak mensen van mijn klas met hun taalvakken waarbij hun resultaten met minstens 15% stijgen. Mijn leerkrachten zijn zeer tevreden over mij. Nederlands: Gemiddeld 85% Engels: Gemiddeld 80% Frans: Gemiddeld 75% Laat me iets weten als je me beter wil leren kennen. :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Nederlands in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Dendermonde: geëvalueerd met 4.78 door 77 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Dendermonde, privé leraar Nederlands Dendermonde, Nederlands leren Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Nederlands in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden