strijkhulp Ekeren

Ontdek talentvolle strijkhulp in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Ekeren

Strijkhulp in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik doe regelmatig de strijk thuis. Ik heb ervaring met verschillende textielen zowel als hemden. U kan de wasmand bij mij thuis afzetten of ik kom het ophalen in een zak als u in een makkelijk bereikbare zone woonde.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik doe naaien en daarbij doe ik ook altijd strijken. Alle soorten kleren kan ik strijken. Bij mijn normale job doe ik ook strijken. Strijken doe ik elk moment thuis en op m’n werk.
Strijkhulp in Antwerpen (2030) - Mandy
Mandy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Strijken is rustgevend! Een muziekje of tv programma op de achtergrond en ik kom helemaal tot rust. Ik kom graag de strijk ophalen en weer terug brengen
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Strijkhulp in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Hallo iedereen, Ik werk als administratief bediende en zou graag nog wat bijverdienen. Ik werk snel en degelijk. Ik heb zelf een strijkijzer dus kan uw strijk bij mij doen, hebt u liever dat ik het bij u doe ook zeker geen probleem.
Strijkhulp in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Dag ! Ik strijk al van jongs af aan heb altijd thuis zelf kleren gestreken voor ons gezin. Ik help graag waar nodig en heb van jongs af aan ervaring .
Strijkhulp in Ekeren (2180) - Anja
Anja
Ekeren
Nieuw
Met het strijken kan ik mijn gedachten verzetten en geeft het me ook rust na een drukke dag. Ik ben heel nauwkeurig en netjes. Een beetje een pietje precies in wat ik doe :-)
Strijkhulp in Ekeren (2180) - Demirovska
Demirovska
Ekeren
Nieuw
Hey. Ik kan bij julie komen werken als julie hebben om voor te strijken. Ik kan dat voor julie doen. Ik kan alle vaan kleren strijken. Ik kan ook oop wikend komen bij julie Maar allen die woensdag nie. Danku
Strijkhulp in Ekeren (2180) - Marceline
Marceline
Ekeren
Nieuw
Ik kan textiel goed reiniger, ik zorg dat het was goed gesorteren worden, wittewas en kleurenwas.Ik strijk liever bij de klant, namelik hemden, t-shirten, lakkens enz...
Strijkhulp in Merksem (2170) - Judith
Judith
Merksem
Nieuw
Ik luister goed naar de wensen van de klanten. Voordat ik begin met strijken check ik altijd na als er geen gescheurde of los knoppen tussenzit. Ik ken de juiste temperatuur die gebruikt moeten worden bij elke soort stoffen.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Irina
Irina
Merksem
Nieuw
Ik werk laatste 10 jaar in een dienstencheques atelier. Om deze reden moet elke dag veel strijken. Ik heb ruime ervaring als een strijker en doe deze graag, stipt en snel.
Strijkhulp in Stabroek (2940) - Malgorzata
Malgorzata
Stabroek
Nieuw
Hallo, Ik was en strijk thuis alles zelf. We hebben een veranda en tuin om de was te drogen. Ik strijk lakens, tafellakens, hemden, t-shirts en lakens
Strijkhulp in Merksem (2170) - Vartsaba
Vartsaba
Merksem
Nieuw
Ik doe al meer dan 4 jaar strijken , voor mijzelf en ook extra . Ik ben bereid om alles te strijken , grotere delen schrikken mij niet af . Ik werk snel en ordelijk .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Ekeren, strijkhulp aan huis Ekeren, stijkster Ekeren, strijkdienst Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Ekeren vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Ekeren in te schakelen. Strijkhulpen in Ekeren helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Ekeren?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Ekeren

U hebt een strijkhulp in Ekeren gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Ekeren kan vragen, hang af van verscheidene elementen.

De prijs voor strijkhulp in Ekeren kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden