strijkhulp Ekeren

Ontdek talentvolle strijkhulp in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Ekeren

Strijkhulp in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik doe regelmatig de strijk thuis. Ik heb ervaring met verschillende textielen zowel als hemden. U kan de wasmand bij mij thuis afzetten of ik kom het ophalen in een zak als u in een makkelijk bereikbare zone woonde.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Strijkhulp in Antwerpen (2030) - Mandy
Mandy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Strijken is rustgevend! Een muziekje of tv programma op de achtergrond en ik kom helemaal tot rust. Ik kom graag de strijk ophalen en weer terug brengen
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
als de klant liever heeft dat ik het kom ophalen en brengen is dit geen probleem mits een klein vergoeding, ik kan ook bij de persoon zijn huis zelf gaan strijken, of als het gemakkelijker is om bij thuis dat te komen leveren is dit perfect voor mij.
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10jaar als huishoudhulp en strijken hoort daar zeker bij, klantjes zijn altijd tevreden over mijn strijkwerk en wat vooral belangrijk is ik doe het ook echt graag. Ook het iets moeilijkere werk zoals hemden schrik ik niet voor terug.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Strijkhulp in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Hallo iedereen, Ik werk als administratief bediende en zou graag nog wat bijverdienen. Ik werk snel en degelijk. Ik heb zelf een strijkijzer dus kan uw strijk bij mij doen, hebt u liever dat ik het bij u doe ook zeker geen probleem.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Alicha
Alicha
Schoten
Nieuw
Voor sommigen een hel voor mij een ontspanning! Blijft je strijk watlanger liggen omdat je het niet graag doet? Give it to me! En ik zal je kleren strijken en plooien!
Strijkhulp in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Dag ! Ik strijk al van jongs af aan heb altijd thuis zelf kleren gestreken voor ons gezin. Ik help graag waar nodig en heb van jongs af aan ervaring .
Strijkhulp in Deurne (2100) - Fatiha
Fatiha
Deurne
Nieuw
Dit is een van mijn dagelijkse taken. Ik strijk dagelijks mijn kleren en die van mijn huisgenoten, ik vind het fijn om te doen, daarom stel ik me hiervoor als kandidaat.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Marie-louise
Marie-louise
Deurne
Nieuw
Hallo. Ik ben al jarenlang een poetsvrouw in de zelfde school, hier naast heb ik ook gewerkt als huishoudhulp voor verschillende taken, waaronder ook strijken. Ik ben betrouwbaar en werk ordelijk. Ik strijk met plezier en ben erg perfectionistisch op dit vlak. Ophalen of ter plekke strijken, we kunnen samen in overleg een oplossing vinden.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Cindy
Cindy
Antwerpen
Nieuw
Strijken is een van de vakken thuis dat ik heel graag doe. Al sinds van mijn 10 jaar dat ik kleren Strijk. Ik strijkde de kleren van mijn familie en vrienden. Veel mensen doen het niet graag. Ik doe het heel graag.
Strijkhulp in Ekeren (2180) - Anja
Anja
Ekeren
Nieuw
Met het strijken kan ik mijn gedachten verzetten en geeft het me ook rust na een drukke dag. Ik ben heel nauwkeurig en netjes. Een beetje een pietje precies in wat ik doe :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Ekeren, strijkhulp aan huis Ekeren, stijkster Ekeren, strijkdienst Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Ekeren vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Ekeren in te schakelen. Strijkhulpen in Ekeren helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Ekeren?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Ekeren

Je hebt een strijkhulp in Ekeren gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Ekeren kan vragen, hang af van verschillende zaken.

De prijs voor strijkhulp in Ekeren kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsvoorstellen van verschillende strijkhulpen in Ekeren. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Ekeren
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Ekeren, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Ekeren: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Ekeren inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Ekeren verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Ekeren. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Ekeren. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om advies om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Ekeren strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Ekeren in dienst te nemen. Een strijkhulp in Ekeren klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Ekeren? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Ekeren en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Ekeren!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden