smartphone herstellen Schoten

Hulp voor smartphone herstellen in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Schoten

Dominic is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
Ekeren
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 17jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op. Heb u advies nodig ivm comfort, beveiliging of gebruiksgemak, dan kan ik u hier in bij staan.
Senne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Merksem (2170) - Senne
Senne
Merksem
4.9/5 (10 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, laptops, tablets en smartphones. Met of zonder uitleg zodat je vlot verder kan werken en dit in het vervolg wilt voorkomen. aangezien ik professioneel reeds meer dan 6 jaar bezig ben in de IT, ben ik zeer goed op de hoogte van de laatste nieuwe zaken op dit vlak. Extra hulp of uitleg is altijd iets waar ik je mee kan helpen.
Smartphone herstellen in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
Deurne
5/5 (4 reviews)
Hulp nodig alles wat omtrent Informatica? Dan bent u bij het juiste adres. Ik heb 3 jaar werk ervaring in internationale bedrijven. Telecom, logistiek, luchtvaart, pharma en A/V en met particulieren. Mijn kennis gaat van installeren, herstellen tot ontwikkeling en uitbreiding. Allround!
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Fysieke PC-problemen detecteren en oplossingen aanbieden op maat * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik) * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * Assembleren van een pc op basis van aangekochte onderdelen. * Upgraden van een bestaande pc met nieuwe onderdelen
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Ruben
Ruben
Schoten
4.33/5 (3 reviews)
Sinds kleins af aan ben ik al bezig in de ICT. Hierdoor heb ik dan ook al veel ervaring opgelopen. Van een kapotte telefoon, tot je computer die niet meer opstart (of wanneer je toe bent aan een upgrade), kan ik je hier met helpen. Ook al is het een software-matig probleem, zoals het zoeken van documenten, problemen met je email, sociale media. We zoeken samen naar een oplossing!
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (2 reviews)
Wanneer ik met een probleem confronteert wordt, laat ik niet meer los. Geen oplossing? Geen problemen. Mijn focus van herstelling ligt voornamelijk op software.
Smartphone herstellen in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Heeft uw iPhone schade opgelopen zoals een gebroken scherm, is de batterij niet meer wat het was e.d.. Ik herstel dit voor u voor de fractie van de prijs van een nieuw toestel. Is u iMac of Macbook niet meer van de snelste of wenst u een uitbreiding van het opslaggeheugen? Ik heb de nodige kennis en gereedschappen om ook dit voor u op te lossen. Bespaar u de hoge kosten van een nieuw toestel!
Smartphone herstellen in Deurne (2100) - Narek
Narek
Deurne
Nieuw
Hebt u problemen met uw computer, tablet, smartphone, ...? Of wilt u graag een basisopleiding in Windows, MS Office, Android, E-mail, Internet, ...? Dan kan u hiervoor terecht bij mij. Ik kan hier nog heel veel over mijn vaardigheden zeggen, maar laat het me eens daadwerkelijk bewijzen :).
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Brent
Brent
Schoten
Nieuw
Ik werk in de telecom en it sector. Dagelijks hou ik me bezig met het instellen van toestellen, data overzetten en hulp bieden bij vragen die de klanten hebben. Herstellingen zijn ook zeker geen probleem. Voor meer info laat me zeker iets weten.
Smartphone herstellen in Deurne (2100) - Rostom
Rostom
Deurne
Nieuw
Problemen met u computer of handheld device? Dan bent u bij mij op het juist adres, heb 15 jaar ervaring in deze sector. Ik kan uw computer herformateren, programma's installeren en nodige informatie/uitleg geven. voor meer vragen bel mij gerust. mvg Rostom
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Koen
Koen
Schilde
Nieuw
Installaties, troubleshooting en herstelling van software, adviesverlening doe ik enorm graag sinds kleinsaf. Ik verplaats me in regio Antwerpen en flexibel qua uren
Smartphone herstellen in Ekeren (2180) - Khaled
Khaled
Ekeren
Nieuw
Ik heb een brede kennis van computers, smartphones, tablets en dit zowel voor Mac, iOS als Windows en Android toestellen. Heb je een trage pc? Wil je je pc upgraden met geheugen, grafische kaart,...? Of heb je hulp of advies nodig? Ik heb ervaring met veel programma's en programmeertalen en kan u ook bijstaan bij Office producten (Word, Excel, PowerPoint, Access).
Smartphone herstellen in Wijnegem (2110) - Baktash
Baktash
Wijnegem
Nieuw
Sinds jong wilde ik altijd problemen oplossen in het gebied van telefoons , inmiddels heb ik veel mensen blij gemaakt met hun herstel van hun mobiele telefoon : scherm gebroken ? Ik kan voor u nieuwe plaatsen binnen 1 uur. Hebt u andere problemen met uw telefoon dan kan ik u graag verhelpen met het repareren van uw mobiele telefoon met heel veel plezier .
Smartphone herstellen in Wijnegem (2110) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wijnegem
Nieuw
Voor alle herstellingen van iPhones en iPads, zowel schermen, achterkant, knopjes, luidsprekers, soms ook waterschade kan je bij ons terecht. Door de gedrevenheid in het willen helpen en herstellen van mensen hun telefoons proberen wij steeds snel en correct te werken. Bij interesse neem gerust contact op met ons.
Smartphone herstellen in Merksem (2170) - Ulrichailly
Ulrichailly
Merksem
Nieuw
Als je telefoon tablet of computer het niet doet bijvoorbeeld je weet je wachtwoord niet of iets of je bent niet handig om met telefoon of de andere dingen om te gaan kan ik zeker een handje helpen ik hou ook ervan om telefoons en andere dingen te installeren
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Schoten: geëvalueerd met 4.68 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Schoten, phone repair Schoten, scherm reparatie Schoten, smartphone repair Schoten,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen smartphone herstellen in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden