smartphone herstellen Mortsel

Hulp voor smartphone herstellen in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Mortsel

Smartphone herstellen in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Mijn voornaamste vaardigheden op informatica gebied zijn: Herstellen en installeren van computers, kleine (WIFI-)netwerken opzetten, Android smartphones en tablets configureren en camerabewaking installeren. Ik kan de werken uitvoeren en/of u (aankoop) advies geven!
Smartphone herstellen in Borsbeek (2150) - Frank
Frank
Borsbeek
5/5 (1 reviews)
Als u problemen ondervindt met uw computer, smartphone, TV, Tablet of andere kan ik in 90% van de gevallen uitvinden waar het aan ligt. De meeste van de klachten kan ik ook voor u verhelpen, indien deze te verhelpen zijn. Maar ook als u hulp nodig hebt met installatie, gebruik of beveiliging kan ik u helpen.
Smartphone herstellen in Berchem (2600) - Eric
Eric
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik help u graag met het herstellen en upgraden van uw computer en/of telefoon, IT is steeds een hobby geweest sinds kleins af aan; en houd me nog steeds bezig. Ik ben steeds een aanspreekpunt geweest in mijn departement (kwaliteit) wat betreft computers, en zo steeds iedereen kunnen begeleiden en bijstaan door het digitale tijdperk. Aarzel niet ...
Smartphone herstellen in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring, 30 jr in het wereldje vertoefd als werknemer & zelfstandige, onlangs op pensioen. Netwerkbeheer, max. internet acces, camera beveiliging, VoIP etc... voor particulier en KMO.
Smartphone herstellen in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Een leuke hobby, problemen met de pc, windows dat vastloopt, een programma installeren, iets programmeren, hardware zoals printers enz aan de gang te krijgen,...
Smartphone herstellen in Mortsel (2640) - Alvarez
Alvarez
Mortsel
Nieuw
Hulp nodig voor het herstellen van je laptop, desktop? Uw desktop of laptop herformateren, een nieuw besturingssysteem installeren of defecte onderdelen vervangen. Verplaats me regio Antwerpen, Mechelen. Een ervaren Desktop/Laptop hersteller!
Smartphone herstellen in Mortsel (2640) - Defrim
Defrim
Mortsel
Nieuw
Ik werk al 10 jaar voor proximus ik weet er alles van computers tot het internet wat u ook voor problemen heeft tv, internet, pc, mail, wifi,... ik herstel deze voor u gegarandeerd en snel. Ben direct beschikbaar.
Smartphone herstellen in Berchem (2600) - Werner
Werner
Berchem
Nieuw
Hoi iedereen. Ik zit al meer dan 30 jaar in het vak. Heb ervaring met reparatie op elk soort vlak zowel hardware als software. Laptops,computers,servers alles kan...alsook Cloud oplossingen, Backups (zeer belangrijk in deze tijd) zowel cloud als lokaal. office 365 installatie /migratie .Eerlijke uitleg en info voor ik aan de reparatie begin. Lukt ze niet betaal je ook niets.
Smartphone herstellen in Hove (2540) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hove
Nieuw
Werkt je PC of smartphone niet meer goed? Laat het me even weten en we kijken samen wat we er aan kunnen doen. Ik zit al 10 jaar in het vak dus weet voor elk probleem wel raad. Ik verplaats me graag voor u in groot-Antwerpen.
Smartphone herstellen in Hove (2540) - Yann
Yann
Hove
Nieuw
Wil je nieuwe netwerkprinter niet werken? Krijg je die Telenet/Belgacom router niet correct geconfigureerd? Leuke IP camera gekocht, maar je krijgt hem niet online? Wil de netwerkextender maar niet werken en zit je met een 'dode' WiFi zone in je huis? Geen probleem, ik los het graag voor je op! Je hoeft me zelfs enkel te betalen als het probleem is opgelost!
Smartphone herstellen in Borgerhout (2140) - Nordin
Nordin
Borgerhout
Nieuw
Ik heb een bachelor elektromechanica procesautomatisering maar ken goed mijn weg rond computers en smartphones. Heb je problemen met je computer, tablet of smartphone dan mag je me altijd contacteren
Smartphone herstellen in Mortsel (2640) - Bram
Bram
Mortsel
Nieuw
Krijg je die instellingen van die tablet of smartphone maar niet in orde? Dan bekijk ik het samen met jou en probeer je gelijk mee te geven hoe je het volgende keer zelf zou kunnen oplossen.
Smartphone herstellen in Berchem (2600) - Kenan
Kenan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
Nieuw
Wij zijn bedrijf die al 15 jaar bezig in smartphone en computer reparatie .Wij hebben 2 vestiging in wilrijk en berchem . Wij kunnen alle problem van computer en smartphone oplossen.
Smartphone herstellen in Mortsel (2640) - Adrian
Adrian
Mortsel
Nieuw
Zelf al veel computers samengesteld en onderhouden. Vrienden en familie steeds geholpen met het onderhouden, opschonen en repareren van hun toestellen. Zelf gebruiker, en gebruiker van Windows, Mac, Android en Linux.
Smartphone herstellen in Deurne (2100) - Anwar
Anwar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van smartphones, tablets, laptops,.. En dit aan zeer scherpe prijzen! Scherm gebarsten? Batterij aan vervanging toe? Gaat uw smartphone of tablet niet meer aan? Contacteer ons, en wij regelen het voor u!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Mortsel: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Mortsel, phone repair Mortsel, scherm reparatie Mortsel, smartphone repair Mortsel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden