smartphone herstellen Stabroek

Hulp voor smartphone herstellen in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Stabroek

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.74/5 (38 reviews)
Ik ben zeer handig , ik herstel computers, laptops, smartphones enzo.. scherm vervangen of en of andere componenten kan ik allemaal vervangen en of herstellen. Zowel software als hardeware.
Dominic is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
Ekeren
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 17jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op. Heb u advies nodig ivm comfort, beveiliging of gebruiksgemak, dan kan ik u hier in bij staan.
Senne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Merksem (2170) - Senne
Senne
Merksem
4.9/5 (10 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, laptops, tablets en smartphones. Met of zonder uitleg zodat je vlot verder kan werken en dit in het vervolg wilt voorkomen. aangezien ik professioneel reeds meer dan 6 jaar bezig ben in de IT, ben ik zeer goed op de hoogte van de laatste nieuwe zaken op dit vlak. Extra hulp of uitleg is altijd iets waar ik je mee kan helpen.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Ik monteer zelf mijn eigen gaming desktop met custom waterkoeling. Heb heb dit nu reeds voor verschillende mensen gedaan. Ook een laptop open vijzen en een harde schijf vervangen is vaak mijn eerste opdracht op een familiefeest :)
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Ruben
Ruben
Schoten
4.33/5 (3 reviews)
Sinds kleins af aan ben ik al bezig in de ICT. Hierdoor heb ik dan ook al veel ervaring opgelopen. Van een kapotte telefoon, tot je computer die niet meer opstart (of wanneer je toe bent aan een upgrade), kan ik je hier met helpen. Ook al is het een software-matig probleem, zoals het zoeken van documenten, problemen met je email, sociale media. We zoeken samen naar een oplossing!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2040) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik kan helpen met: -> opzetten & advies voor nieuwe pc -> IT problemen -> office365 -> maken van backups -> smartphones / tablet instellen ( geen scherm reparaties )
Smartphone herstellen in Stabroek (2940) - Chris
Chris
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met uw Pc of tablet/smartphone. Ik heb in mijn vorige job 16 jaar informatica gedaan in de banksector en heden nog steeds als hobbyist bezig. ik heb kennis van win 7, 8 en 10 alsook android. Uw problemen of installaties kan ik vermoedelijk wel oplossen.
Smartphone herstellen in Kapellen (2950) - Brent
Brent
Kapellen
Nieuw
Ik ben niet alleen opgegroeid met technologie en computers, ik ging er actief naar op zoek! Na een jeugd met allerlei technische snufjes heb ik een opleiding electronica-ICT gevolgd en ben ik in de IT sector terecht gekomen. Daar maak ik op maat gemaakte programma's. In vrije tijd vul ik dat dan aan met reparaties, installaties, onderhoud van apparaten en meer.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
software problemen krijgt u een neiuw gekocht toestel niet aangesloten werkt u wifi of internet niet PC te traag geworden.... kinderbeveiliging instellingen voor social media.....
Smartphone herstellen in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik ben een echte informatica-kenner in hart en nieren. Alle vragen over uw computer zal ik proberen te beantwoorden. Computer traag? Opnieuw installeren kan een oplossing zijn. Uitleg nodig over je nieuwe smartphone? Geen probleem!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Antwerpen
Nieuw
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van pc's, laptops, servers, smartphones, tablets en Apple toestellen. Als het stuk is maak ik het of vind een oplossing voor uw probleem.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Antwerpen
Nieuw
Ik gebruik al sinds mijn 10 jaar windows en ken het dus min of meer van buiten. Tegenwoordig gebruikt iedereen wel een smartphone, maar niet iedereen heeft genoeg tijd of interesse om te leren hoe deze in elkaar zit, laat staan zelf te repareren. Omdat ik een student ben, moet ik af en toe op mijn geld letten, en heb daarom al enkele keren mijn smartphone moeten repareren.
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Door zelfstudie en een voorliefde voor multimedia heb ik al meerdere vrienden verdergeholpen bij het herstellen van een iphone (vervangen van het scherm), de software van de smarphone aan te passen naar behoefte..
Smartphone herstellen in Antwerpen (2040) - Ralph
Ralph
Antwerpen
Nieuw
Hallo , ik ben Ralph, en ik heb +20j ervaring in ICT; virussen verwijderen, de pc sneller maken, alsook alle problemen met internet, wireless en backup. Windows, Apple, Android platformen. Verder kan ik helpen bij TV / sateliet problemen. Instellen decoder en in bepaalde gevallen uitrichten van de schotel.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2060) - Edward
Edward
Antwerpen
Nieuw
Ik ben opgegroeid tussen computers en smartphones, en heb er dan ook mijn studies van gemaakt. Ik zit in mijn laatste jaar Informatica aan KdG. Als u ergens niet aan uit kan, zal ik u weten te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Stabroek: geëvalueerd met 4.7 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Stabroek, phone repair Stabroek, scherm reparatie Stabroek, smartphone repair Stabroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden