schilder Ekeren

Ontdek talentvolle schilders in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Ekeren: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
5/5 (13 reviews)
Ik heb ervaring met schilderen zowel binnen als buiten,volledige appartementen en gevels.Werk zeer proper en heb materiaal om alles af te dekken en laat alles terug proper achter.
Schilder in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,En zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.kunt u in mijn profiel alle evaluatie lezen.
Schilder in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Kleine schilderwerken liggen me wel. Ik kan zelf enorm genieten van een kamer die stukje bij beetje weer helemaal gaat opfleuren en zeker wanneer ik niet de enige ben die daarvan kan genieten.
Schilder in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ervaren schilder ,Ik werk graag met professionele werf en materialen , Ik kan de muren ook herstellen en klaar maken voor verf, Veel referentie regio Brasschaat Kappelen
Schilder in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer nauwkeurig als ik schilder. Ik kan binnenshuis muren en plafond schilderen en buitenshuis ook. Ik heb ook een goede styling visie qua kleurkeuze en kleurcombinaties. Ik ben momenteel vrij flexibel inzetbaar.
Schilder in Antwerpen (2030) - Khalid
Khalid
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 8jaar ervaring als schilder, ik ken veel schildertechnieken. ik heb voor firma's en bij particulier gewerkt. naast schilder werk heb ik ook behang werk ervaring.
Schilder in Merksem (2170) - Adoration
Adoration
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik en mijn vriend hebben heel ons huis gerenoveerd met zijn ervaring hij heeft meer dan 7jaar ervaring in het schilder millieu die heeft meer dan 4jaar bij een schilder bedrijf gewerk, Dan 2 jaren als zelfstandig maar is ermee gesto, hij kan het heel goed doen voor allellei schilderwerk bent u bij de juiste mensen
Schilder in Merksem (2170) - Kevin
Kevin
Merksem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als Schilder. Maar ik kan ook nog vele andere taken: zoals electriciteit, loodgieterij en dergelijke. Bent u opzoek naar een klusjesman dan bent u bij mij aan het juiste adres
Schilder in Ekeren (2180) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
Nieuw
Reeds jaren ervaring in schilderwerken. Alle schilderwerken doe ik. Werk alleen of met mijn team. We zijn betrouwbaar en correct. We werken netjes en handelen alles correct af.
Schilder in Merksem (2170) - Arne
Arne
Merksem
Nieuw
ik heb in het verleden al enorm vaak geschilderd alles van buitengevels tot tuinhuisjes en livings , iedereen was altijd enorm blij met het resultaat dat ik snel en proper nalaat. ik heb geen probleem met late uren werken of in het weekend dus het past voor mij als het voor u past .
Schilder in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Naast vele renovaties en verbouwingen die ik voor mezelf deed, doe ik al 10 jaar lang regelmatig schilderijen bij. Ook vloerbekleding, gyprocwerken,...doe ik regelmatig.
Schilder in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Ekeren
Nieuw
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider en gemotiveerd werkman uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Schilder in Merksem (2170) - Geert
Geert
Merksem
Nieuw
Ik ben Geert . 41 jaar. Ik doe schilderen van gevels of binnen. Regio Brasschaat. Bel en ik kom snel eens kijken. En alles te bespreken.
Schilder in Merksem (2170) - Abdel
Abdel
Merksem
Nieuw
1 muur schilderen? Of toch liever uw volledige huis? Fluitje van een cent voor ons! Ook zullen we je geen hartaanval bezorgen met onze prijzen. We proberen onze prijzen, in tegenstelling tot anderen, wel correct te houden!
Schilder in Merksem (2170) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Schilderen is iets dat ik altijd zelf heb gedaan en iedereen is tevreden van het resultaat dat ik aflever. Geen vegen en geen druppel op plaatsen waar het niet mag komen is het doel waar ik altijd naar streef.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Ekeren: geëvalueerd met 4.96 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Ekeren, plafond schilder Ekeren, prijsofferte schilderen Ekeren, schilderwerken Ekeren, behnangwerken Ekeren prijs schilderwerken Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Ekeren

Schilder gezocht - deurkaders schilderen - Bijwerken en bijschilderen na lek schouw - Schilderen - gzogt schilder - schilderen plafond - Schilder keuken plafond - Stucwerk - Pedro - Schilderen - Schilder gezocht - gzogt schilder - schilderen en plamuren van muren en plafonds - Schilderen ramen, deuren en muren - Schilder - Schilder - Schilder voor plafond 6 deuren en plinten - Schilderen van een keuken - Schilderen binnendeuren - Gang te schilderen - Schilderen inkomhal - Traphal schilderen - SChilderwerk in de tuin - Schilderen / behandelen - houten dakgoot - schilderen en behangen - Schilderen -> Primer: inkom, nachthall, traphal, ... - Slaapkamer - Renovatie Huis - Keuken schilderen - Schilderwerken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden