schilder Ekeren

Ontdek talentvolle schilders in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Ekeren: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Ik heb ervaring in schilderen, ik heb verschillende plaatsen geschilderd, ik ben professioneel, ik doe altijd mijn perfecte werk, ik heb mensen die me kunnen helpen, als je me dat wilt laten weten
Schilder in Schoten (2900) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (24 reviews)
Ik ben een ervaren schilder voor allerlei schilderwerken. Behangen, plamuren, gyprocs plaatsen vormen geen probleem voor mij.ik beschik over de nodige materialen.
Schilder in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,En zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.kunt u in mijn profiel alle evaluatie lezen.
Schilder in Merksem (2170) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
4.86/5 (7 reviews)
Reeds 15 jaar schilder ik meestal kleine ruimtes naar keuze en budget van de klant. Zeer verzorgd en proper werken. Ik heb nog les in de kleurenleer gegeven, dus nood aan advies, dan bekijk ik het graag!
Schilder in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Heb al wat muren geschilderd in men leven, en de positieve commentaar is gebleven. Waar ik goed in ben? Precisie werk en misschien het handigste, ik ben niet zo ne smoser.
Schilder in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Kleine schilderwerken liggen me wel. Ik kan zelf enorm genieten van een kamer die stukje bij beetje weer helemaal gaat opfleuren en zeker wanneer ik niet de enige ben die daarvan kan genieten.
Schilder in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Reeds vele huizen en appartementen geschilderd .Reparaties aan bestaande bezetting,zetten van tegels .Ik werk alsof het voor mezelf is,zeer punctueel.
Schilder in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met schilderen zowel binnen als buiten,volledige appartementen en gevels.Werk zeer proper en heb materiaal om alles af te dekken en laat alles terug proper achter.
Schilder in Merksem (2170) - Kendra
Kendra
Merksem
5/5 (2 reviews)
Hoi! Omwille van vele verhuizen in de vriendenkring begin ik al wat ervaring te krijgen in het schilderen. Heel het proces van schoonmaken, afplakken en alles een nieuwe laag te geven , geeft me enorm veel voldoening. Daarom zou ik graag deze dienst aanbieden en hopelijk jou living, badkamer, etc voorzien van een nieuw kleurtje. Hopelijk tot dan!
Schilder in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
(Detail-)Schilderen is mijn core business. Hiervoor hanteer ik een vaste prijs per m². Dit is een prijs all in, ook verf (Hoogwaardige kwaliteitsverf v. Trimetal). Voor de prijsopgave in Listminut splits ik de materialen en prestaties, voor een correcte commissieberekening, die geldt voor prestaties. Dankzij het gebruik van kwaliteitsverf, kan ik u garantie geven op mijn werk.
Schilder in Merksem (2170) - El kahali el yahyaoui
El kahali el yahyaoui
Merksem
4.0/5 (1 reviews)
Beste klant, ik ben een professionele schilder ik heb mij eigen vervoer, en grote camionette, ik heb ok mij vaste werk ik werk in bouw sector samen met mij zon.
Schilder in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ervaren schilder ,Ik werk graag met professionele werf en materialen , Ik kan de muren ook herstellen en klaar maken voor verf, Veel referentie regio Brasschaat Kappelen
Schilder in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Schilderwerken in het algemeen. Ik ben zeer blij dat ik via deze weg mijn hobby kan uitvoeren. Ik ben bereid om in samenspraak met de klant een groot project tot een goed einde te verzorgen. Laat maar iets weten.
Schilder in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan alles schilderen deuren fietsen muren plafond de grond trapen of hout wat u maar wilt contacteer me en ik zal mijn best doen om het beste qualiteit te bieden voor u en samen zullen we bekijken welke kleur , qualiteit enz.. als u wenst.
Schilder in Merksem (2170) - Mathias
Mathias
Merksem
Nieuw
ik heb reeds enorm veel ervaring als schilder en wil mensen hier dus mee van dienst zijn , ik lever snel / proper werk en dat tegen een zeer mooie prijs .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Ekeren: geëvalueerd met 4.6 door 121 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Ekeren, plafond schilder Ekeren, prijsofferte schilderen Ekeren, schilderwerken Ekeren, behnangwerken Ekeren prijs schilderwerken Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Ekeren

Bijwerken en bijschilderen na lek schouw - Schilderen - gzogt schilder - schilderen plafond - Schilder keuken plafond - Stucwerk - Pedro - Schilderen - Schilder gezocht - gzogt schilder - schilderen en plamuren van muren en plafonds - Schilderen ramen, deuren en muren - Schilder - Schilder - Schilder voor plafond 6 deuren en plinten - Schilderen van een keuken - Schilderen binnendeuren - Gang te schilderen - Schilderen inkomhal - Traphal schilderen - SChilderwerk in de tuin - Schilderen / behandelen - houten dakgoot - schilderen en behangen - Schilderen -> Primer: inkom, nachthall, traphal, ... - Slaapkamer - Renovatie Huis - Keuken schilderen - Schilderwerken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden