schilder Temse

Ontdek talentvolle schilders in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Temse: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.9/5 (41 reviews)
Dankzij onze bevoorrechte samenwerking kunnen we ook schilders aanbieden die uw woning naar uw wensen kan schilderen of herschilderen! Uiteraard aan zeer mooie en bespreekbare prijzen!
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Dankzij mijn ruime doe-het-zelf ervaring en mijn streven naar perfectie kan ik mijn steentje bijdragen aan de schilderwerken die jouw interieur doen opleven. Bijhorende werkjes zoals bijvoorbeeld demonteren en hermonteren van gordijnen, herstellingen van pleisterwerk, maken van een vals plafond, bijplaatsen van een stopcontact of schakelaar, enz.. neem ik graag voor mijn rekening.
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Hallo, ik heb al heel mijn leven zelf mijn huisje geschilderd en behangen. Doe geen grote projecten, enkele kamers kan. Andere kleine schilderwerken en iets behangen is mogelijk. Opfrissen van uw interieur zal ik uitvoeren voor u.
Schilder in Elversele (9140) - Arkin
Arkin
Elversele
4.5/5 (6 reviews)
Ten eerste heb ik veel ervaring...ten tweede werk ik zorgvuldig...ten derde ben ik creatief in mijn werk...ten vierde zijn werkgever en opdrachtgever altijd tevreden geweest.
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik heb een paar mensen geholpen met schilderen en heb ook ervaring met behangen. Wenst u goedkoop en zorgzaam werk, dan bent u bij mij aan het goede adres!
Schilder in Sint-niklaas (9100) - Niels
Niels
Sint-niklaas
4.75/5 (4 reviews)
Bij ons thuis heb ikzelf de muren en plafonds in de living geschilderd. Dwz, volledig afplakken met tape, grondlaag aanbrengen en uiteindelijk schilderen. Ik heb een trapladdertje en een kleine stelling om het schilderen te vergemakkelijken.
Schilder in Elversele (9140) - Ludo
Ludo
Elversele
4.75/5 (4 reviews)
Binnenhuisschilderwerken, hulp bij schilderwerken en kleine verbouwingswerken, kleine herstellingen aan bezetting en pleisterwerken. Ook hulp bij plaatsen van valse plafonds, plaatsen van verlichting, demonteren en herplaatsen van schakelaars en stopkontakten In het bezit van alle benodigde gereedschappen.
Schilder in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Ik doe niet anders dan schilderen in huis. Accentmuren schilder ik ook zelf, laat de afplaktape en penseeltjes maar komen.... ik leef mijn creativiteit zo uit
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Radwan
Radwan
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal,ik ben radwan, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met schilderen, renovatie , pleisterwerk,...en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen .
Schilder in Temse (9140) - Hamed
Hamed
Temse
5/5 (2 reviews)
Ik ben al 20 jaar elektricien. Ik ben in het bezit van een dipoma en een vca attest. Ik heb ook een aannemersbadge van fluvius om bepaalde werkzaamheden te verichten aan de openbare verlichting en de bevoegdhoed om meterkasten te vervangen van fluvius. Ik ben heel correct in mijn werk als mijn afspraken. Wat mijn werk betreft houd ik mij aan de regels van de kunst.
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Mohamed
Mohamed
Nieuwkerken-waas
4.0/5 (1 reviews)
Hallo allemaal. Ik ben een ervaren schilder en ben beschikbaar voor allerlei schildwerk. En ik doe ook andere tanken bij. Mijn vaste is technieker dus ben wel handig. Alvast bedankt.
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Joaquin
Joaquin
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Wilt u graag een nieuw kleurtje aan de muur? Dan bent u bij de juiste persoon. Ik help u graag met verschillende soorten schilderwerken: muren, meubels, …
Schilder in Nieuwkerken-waas (9100) - Hassan
Hassan
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Nauwkeurig , oog voor detail, decoratieve schilderwerken Heb een foto album met decoratieve schilderwerken die ik heb uitgevoerd die ik als voorbeelden kan aantonen om ideeën te geven .
Schilder in Hamme (9220) - Raf
Raf Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
Nieuw
Als tiener verdiende ik al bij door te werken voor een schilder, dankzij die ervaring kon ik vele werken uitvoeren voor mezelf, maar ook voor vrienden en kennissen... Ik vind het heel belangrijk dat een werk goed uitgevoerd is. Daardoor kreeg ik meer een meer werken aangeboden waardoor ik startte in bijberoep en mijn ervaring professionaliseerde door te slagen voor de centrale examencommissie.
Schilder in Elversele (9140) - Dave
Dave
Elversele
Nieuw
ik ben een goede schilder met enige ervaring en zeer zorgvuldig. kwaliteit en klantgericht zijn voor mij prioriteit. Mijn service is: u geeft mij een kleur en de plaats en ik maak er een juweeltje van!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Temse: geëvalueerd met 4.8 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Temse, plafond schilder Temse, prijsofferte schilderen Temse, schilderwerken Temse, behnangwerken Temse prijs schilderwerken Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden