naaister Hemiksem

Naaister Hemiksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Hemiksem: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Antwerpen (2000) - Alla
Alla
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
I have extensive experience in tailoring, I can fit clothes to size, sew home textiles I recently arrived from Ukraine, I really like to sew and please customers with my work, I approach my work neatly and professionally
Naaister in Kontich (2550) - Kris
Kris
Kontich
5/5 (8 reviews)
Jarenlang naaicursussen gevolgd (en afgerond) om ook jarenlang kleding voor te kinderen (4) te maken - momenteel vooral herstellingen én opnieuw aan de slag achter de machine voor creaties voor het eerste kleinkind… Ook voor breiwerk kan u bij mij terecht trouwens!
Naaister in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb een lange ervareng met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, borduren,... Ik heb ook ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zijn voor mensen.
Naaister in Niel (2845) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb al heel wat retouches gedaan dus als er een nieuwe rits in die broek moet , of ingekort worden kan ik je daarbij helpen. Vraag gerust wat kan en niet kan .
Naaister in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Naaister in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn school diploma als naaister en maak nog vaak voledige outfits en herstellingen voor familie en vrienden. Het is een passie waar ik graag mee werk.
Naaister in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Laura, een jonge 30-jarige arbeidster uit Antwerpen. Graag zou ik wat willen bijverdienen omdat ik het momenteel goed kan gebruiken. Verder ben ik vriendelijk, zorgvuldig, niet bang om de handen uit de mouwen te steken maar vooral zeer gemotiveerd.
Naaister in Berchem (2600) - Juan carlos
Juan carlos
Berchem
Nieuw
Ik kan grote en kleine retouches doen, ik ben in bezit van een naaimachine. Ook kan ik gordijnen maken en verkorten, ik ben erg creatief. Ik woon in Berchem.
Naaister in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Hey, moet je broek ingekort worden, of is die rok van je te breed? Zit je met een jas zonder knopen of is die tirette aan vervanging toe? Ik moet ook steeds mijn kleren aanpassen gezien ik een kleine maat heb, dus die dingen zitten in mijn vingers.
Naaister in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van naaien in aazielzoekercentrum. Met vriendelijke groeten beheshta.
Naaister in Edegem (2650) - Chloe
Chloe
Edegem
Nieuw
Ik heb enkele naaiateliers gevolgd en kan met trots zeggen dat ik veel kledingstukken in mijn kast zelf heb gemaakt. Ik kan een goede basistechniek met naald en draad.
Naaister in Wilrijk (2610) - Chimae
Chimae
Wilrijk
Nieuw
Ben je opzoek naar een naaister die u kledij kan herstellen? dan ben u bij mij aan het juiste adres. ik heb al 6 jaar als naaister gewerkt bij grote mode bedrijven zoals Dries Van Noten en LO&S..
Naaister in Zwijndrecht (2070) - Demi
Demi
Zwijndrecht
Nieuw
Ik ben goed in het maken van kleren, omdat ik dit al 6 jaar volg op school, en omdat ik het leuk vindt. Ik doe vaak ook herstellingswerkjes voor mijn familie.
Naaister in Antwerpen (2000) - Rhimo
Rhimo
Antwerpen
Nieuw
Hallo, goedemiddag, ik ben op zoek naar een baan als naaister, ik heb ervaring in het werken in naaiateliers met industriële machines en ook kledingarrangementen, bedankt
Naaister in Edegem (2650) - Else
Else
Edegem
Nieuw
Als kostuumontwerpster kan ik alles voor je ontwerpen en maken, van gekke carnavalkostuums tot handtassen. Ook herstelwerk en inkorten enz van kledij is niet vreemd voor me!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Hemiksem: geëvalueerd met 4.86 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Hemiksem, goedkope naaister gezocht Hemiksem, kleding herstellen in Hemiksem, retouches Hemiksem, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden