loodgieter Wezembeek-oppem

Loodgieter Wezembeek-oppem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Wezembeek-oppem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.83/5 (71 reviews)
Ik ben gewend om moeilijke dingen makkelijk te laten lijken ik werd moe genoeg totdat ik erachter kwam omdat ik er zelf achter kwam wanneer ik een taak onderneem Het is alsof ik het voor mijn eigen gezin doe voor mijn eigen huishouden om deze reden werk ik betrouwbaar hard, gepassioneerd en correct Ik heb genoeg gereedschap verzameld voor alle klussen ik denk dat mijn werken niet te vergelijken zi
Loodgieter in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Daniël is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, bij deze heeft u uw loodgieter gevonden. Uitgerust met het nodige gereedschap en kennis kan u met een gerust geweten beroep op me doen. Gaat het om het vervangen van een kraan of het herinrichten van een volledige badkamer noem maar op u kan bij mij terecht.
Loodgieter in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Hallo Heb ik al 10 jaar ervaring alles wat betreft loodgieterij en heel verzorgde uitvoeren van werken.Ik heb alle nodige gerief voor uitvoeren van deze soort werken. Prijs kwaliteit zeer voordelig.
Loodgieter in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Je kan bij mij terecht voor kleine depannages, herstellingen van een installatie, aanpassingen van een huidige installatie, opsporen van problemen
Loodgieter in Huldenberg (3040) - Lieven
Lieven
Huldenberg
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb een paar verbouwingen gedaan. Bij mezelf alles vernieuwd. Ook bij een paar vrienden. Dus ook de hele sanitaire- en verwarmingsinstallatie gedaan. Recent nog mijn eigen condensatie ketel vervangen door een nieuwe. In het dagelijks leven ben ik brandweerm. Een beroep waar technische vaardigheden en inzichten echt nodig zijn.
Loodgieter in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo, mijn naam is Arne. Na mijn schooljaren ben ik begonnen met een opleiding CV sanitair, airco en ventilatie bij VDAB. Na mijn opleiding ben ik beginnen werken als loodgieter waar ik al 1 jaar en een half werk. Ik zelf beschik niet over materiaal maar voor kleine klusjes als loodgieter kan je mij wel contacteren.
Loodgieter in Laken (1020) - Mojtaba
Mojtaba
Laken
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb van alle soort werk gedaan kan ik goed me oriënteren organiseren en mijn plan trekken en zelfstandig kunnen werken, en als iets kan niet eerlijk zal zeggen
Loodgieter in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik maak en repareer zelf vanalles wat met de keuken/ badkamer te maken heeft ook heb ik een jaar lang elektromechanica gevolgd waardoor ik veel heb bijgeleerd over de elektriciteit dat onder andere hierbij komt kijken.
Loodgieter in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben technische dienst in electro en ook in loodgieterij. Onder andere kleine loodgietrij zoals vervangen van kraantjes, maar ook herstellingen of nieuwe leiding plaatsen van een afvoer, ontstoppingen, syfonen vervangen doe ik zonder probleem.Voor dit soorten werken heb ik wel gepaste gereedschappen, tot binnenkort.
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Johnny
Johnny
Steenokkerzeel
5/5 (3 reviews)
Hallo ik heb het werk geleerd via renovatie werken en vond dat leuk ik heb ook veel zelf gedaan in mijn eigen woning en help soms nog mensen me een dringend probleem bijna voor alles is er een oplossing
Loodgieter in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Heb veel verbouwingen meegeholpen met afbreken en vernieuwen van bestaande en nieuwe installaties graag had ik geholpen met klussen
Loodgieter in Wezembeek-oppem (1970) - Chris
Chris
Wezembeek-oppem
5/5 (1 reviews)
Fr Eng nl Goeidag, Dagelijks voor mijn werk heb ik te maken met verstopte leidingen of een nieuwe douche dat geinstaleerd moet worden. Heb al het materiaal en kennis om uw probleem op te kunnen lossen. Dus aarzel niet als uw hulp nodig heeft.
Loodgieter in Machelen (1830) - Jesse
Jesse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
Nieuw
Bent u toe aan een nieuwe badkamer of een simpel kraantje dat lekt? Renovation works is de firma voor al u kleine of grote sanitair werken. Van badkamers tot radiator's nieuwbouw of renovatie wij zijn steeds vakbekwammen en werken volledig naar wens van de klant. Aarzel niet voor een vrij blijvende offerte!
Loodgieter in Diegem (1831) - Kamil
Kamil
Diegem
Nieuw
Wc pot vervangen met het nieuwe pot. Jachtbak ontkalken, of vervangen en ook onderhoud er van. Lavabo plaatsen met of zonder kast. Kleine ontstoppingen van wc, lavabo of keuken kan ik wel oplossen........................
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.92 door 251 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Wezembeek-oppem, loodgieter Wezembeek-oppem, ontstoppingsdienst Wezembeek-oppem, sanitair Wezembeek-oppem, centrale verwarming Wezembeek-oppem, ontstoppingen Wezembeek-oppem, loodgieter Wezembeek-oppem prijs, loodgieter Wezembeek-oppem dringend, loodgieters Wezembeek-oppem, loodgieter in de buurt Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter Wezembeek-oppem

Probleem met verwarmingsinstallatie (waterverlies) - Dakgoot ontstoppen en herstellen - verstop toilet
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden