kinderoppas Zutendaal

Kinderoppas Zutendaal: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Zutendaal

Kinderoppas in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je me suis deja occupé de plusieurs enfant, fait plusieurs activités avec eux, etre moniteur de stage et j'ai moi meme des freres et soeurs avec lesquels je m'entends super bien!
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Kinderoppas in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd graag met kinderen en baby's gewerkt. Door de opvoeding van mijn drie eigen kinderen heb ik genoeg ervaring opgedaan, maar ik ben ook al meer dan 20 jaar actief bezig met allerlei kinderwerk in verschillende verenigingen.
Kinderoppas in Maasmechelen (3630) - Vera
Vera
Maasmechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Vera, 55 jaar kinderverzorgster van beroep. Ik heb jaren in families gewerkt voor pasgeboren baby's. Daarna 6 jaar in een crèche en nu sta ik al 18 jaar als kinderverzorgster in het onderwijs. Ik wil jullie graag uit de nood helpen als jullie een keertje niet op jullie kleintje(s) kunnen passen.
Kinderoppas in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf nog geen kleinkinderen maar zou graag af en toe eens oppassen. Een namiddag of een avond bezig zijn met kleine ukken lijkt me zalig. Een maaltijdje bereiden, ze te eten geven, in badje steken, verhaaltjes voorlezen of knutselen... Alles kan.
Kinderoppas in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerde opvoeder met 7 jaar ervaring. Ik ben gepassioneerd door film, voetbal en muziekproductie. Ik ben als een toffe nonkel maar met een oog voor afspraken en structuur.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Bilzen (3740) - Anke
Anke
Bilzen
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik vaak op kinderen gepast om een centje bij te verdienen. Nu zou ik dit graag opnieuw doen. Ik sta in het onderwijs en vind het zalig om met kinderen bezig te zijn. Ik heb er nu al zin in!
Kinderoppas in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote familie met veel neefjes en nichtjes en ik pas regelmatig op hun. Ik heb zelf 2 broertjes en een zusje heb ook voor hun oppas moeten doen. Ik heb altijd positieve commentaar gehad.
Kinderoppas in Genk (3600) - Fabienne
Fabienne
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van babykes ,want ik smelt als ik ze zie .Ik heb zelf 3 kinderen die nu wel al geen baby'tje meer zijn maar geniet nog altijd evenveel van hun maar mis toch het baby zijn in hun ,ik vond het zo fijn om ze te verzorgen, hun flesje te geven ,hun te troosten bij hun huiluurtje
Kinderoppas in Genk (3600) - Gamze
Gamze
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Gamze, 29 jaar oud en heb nu al meer dan twee jaar ervaring als kinderbegeleidster. Dankzij mijn empathisch, vriendelijk en geduldig karakter kan ik elk geval vanuit een ander perspectief bekijken, ook omdat de eigenschappen en interesses van elk kind anders zijn. Na het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor u als ouder. Hopelijk tot binnenkort!
Kinderoppas in Maasmechelen (3630) - Sarah
Sarah
Maasmechelen
Nieuw
Als mama van 2 jonge kinderen weet ik hoe moeilijk het is om oppas te vinden voor kindjes. Indien je kindje ziek is, of je ineens een oppas nodig hebt, mag je mij steeds contacteren. Afhalen van school/opvang (indien haalbaar qua tijden) kan er bij. Een maaltijd, of reeds hulp bij het huiswerk kan ook. Overnachting in overleg.
Kinderoppas in Genk (3600) - Zahra
Zahra
Genk
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Zahra, ik heb al heel wat ervaring opgedaan als babysit en oppas bij bejaarden, ik ben zeer vriendelijk, zorgzaam, flexibel,
Kinderoppas in Lanaken (3620) - Dorien
Dorien
Lanaken
Nieuw
Ik heb al verschillende keren op kinderen en baby's gepast. Ook door mijn werk als opvoedster ben ik eigenlijk veel in contact met baby's, kinderen en jongeren. Dit kan voor mij zowel als eenmalig als voor vast zijn.
Kinderoppas in Genk (3600) - Lore
Lore
Genk
Nieuw
Ik ben zelf mama van een dochtertje van 3 maar daarbuiten ga ik al sinds mijn 16e op regelmatige basis babysitten. Verder heb ik ook een EHBO cursus gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en kijk ernaar uit om andere kindjes te kunnen verwennen.
Kinderoppas in Genk (3600) - Merve
Merve
Genk
Nieuw
Ik ben 18 jaar. Ik pas meestal op mijn broertjes. Buiten dat heb ik nog geen ervaring met babysitting. Ik kan de kinderen ook helpen met hun school lessen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Zutendaal

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Zutendaal: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Zutendaal, kinderoppasdienst Zutendaal, oppas ziek kind Zutendaal, kinderoppas aan huis gezocht Zutendaal, tarief kinderoppas Zutendaal, oppas aan huis Zutendaal,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden