huishoudhulp Bissegem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Bissegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Bissegem

Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Sandra
Sandra
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Ik kook elke dag vers en ben al enkele jaren aan het experimenteren met gezond koken. Mijn voorbeeldkoks zijn voornamelijk Pascale Naessens en Sandra Bekkari en nog enkele sportcoach-voedingsadviseurs. Ik hou van koken en experimenteer graag.
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Khwanorathai
Khwanorathai
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Naast mijn vaste taken in het hotel waar ik vroeger werkte moest ik soms inspringen in de wasserij en hierbij kwam ook veel strijkwerk kijken. Machinaal of met het strijkijzer werken behoorden tot mijn taken.
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Evi
Evi
Bissegem
5/5 (4 reviews)
Ik werk al 6jaar als poetshulp met strijk. Dus ben het gewoon om te strijken. Ik kom gerust de strijk halen en terug brengen. Binnen de 48 uur zeker klaar
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
heb al veel studenten jobs gehad waar ik moest kuisen en zorgen dat alles proper is ook is het iets wat ik graag heb heeft een mooi zicht als alles net en opgeruimd is en daarmee kan ik u helpen aarzel dus niet om mij te contacteren
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik werk voltijds maar zou graag een centje bijverdienen. Ik strijk graag en wil zo mensen helpen die het niet graag doen of nog kunnen. Graag mensen uit groot Kortrijk.
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.0/5 (2 reviews)
Aangezien ik het grootste deel van de dag achter de computer zit, wil ik heel graag sporten en tegelijkertijd iemand helpen! Ik heb ervaring met schoonmaken - gedurende 2 jaar, terwijl ik als vrijwiliger in verschillende gezinnen wekte, hielp ik ze met vershillende soorten huishoudelijk wek, waaronder schoonmaken. Niet bang voor fysiek wek, ik behandel elke taak verantwoord.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik kan u huis auto ramen alle soorten schoonmaak klusjes u verichten. Heeft u hulp schoonmaak beurtje nodig zonder gezeur of achtergelaten viezigheid contacteer mij alstublieft
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Tamar
Tamar
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk ook alles van ons huisgezin. Ik doe dat wel graag en kan het dan ook doen vanuit mijn eigen omgeving en dat vind ik wel leuk om te doen. Dus we zien wel
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Liesbet
Liesbet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bissegem
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Liesbet! We hebben niet altijd zin om te koken maar er gaat ook niets boven een huisbereide maaltijd! En ik specialiseer mij nu eenmaal in home cooked comfort food :) Ik luister graag naar wat je wilt eten maar kan je zeker ook aangenaam verrassen met mijn uitgebreid repertoire aan recepten (veggie, vegan, vis of vlees: ik maak echt alles!). Ik heb een auto en woon in Kortrijk
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Christof
Christof
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleidingen hulpkok dus ik kan wel lekker koken ik kan van alles maken dus je zal een beetje op restaurant zitten als ik kook bij jou :-)
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Dag dag! Heeft u hulp nodig? Geen tijd om de dingen die blijven liggen zelf aan te pakken? Een drukke job en nog zoveel die gebeuren moet? Graag steek ik de handen uit de mouwen bij eender welke taak die u mij toevertrouwd. Ikzelf werk in de hulpverlening, maar verruim graag mijn ervaring. Plus, een extraatje in de maand is steeds mooi meegenomen als ik er iemand mee kan helpen! Tot hoors Ciao!
Huishoudhulp in Wevelgem (8560) - Laura
Laura
Wevelgem
Nieuw
Hallo, ik ben Laura en ik ben studente Bachelor Voedings- en Dieetkunde. Dankzij mijn opleiding weet ik veel over voeding en gezondheid en kan ik goed koken. Ik heb reeds grootkeukenstage achter de rug dus heb ik ervaring met koken voor groepen. Ik ben ook altijd bereid om informatie te geven over gezonde voeding en diëtetiek. Koken in functie van intoleranties, allergiëen, ziektes, vegetarisme kan ik zeker.
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Voor alle klussen kan u bij mij terecht. Sanitair, elektriciteit, schilderwerken, noem maar op. Ik ben nog aannemer geweest van kleine bouwwerken. Schoonmaken is mijn passie. Strict en professioneel!
Huishoudhulp in Wevelgem (8560) - Chelsey
Chelsey
Wevelgem
Nieuw
Ik werk al 4 jaar met dienstencheques, dus strijken en helpen in het huishouden is zeker iets waarmee ik jou van dienst kan zijn :) Vriendelijke Groeten Tot snel ;)
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
Nieuw
Ik ben graag bezig in het huishouden en strijken hoort daar ook onder. Het lijkt me dan ook leuk om mensen die het niet zo zien zitten om deze te doen een handje te helpen. Ik gebruikt zelf een stoomstrijkijzer.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Bissegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Bissegem: geëvalueerd met 4.7 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Bissegem, hulp in huis Bissegem, huishoudpersoneel Bissegem, goedkope huishoudhulp Bissegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden