gitaarles Mechelen

Hulp voor gitaarlessen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie gitaarleraars in de buurt van Mechelen

Gitaarles in Zemst (1980) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zemst
5/5 (7 reviews)
Ik speel al zeer geruime tijd in muziek bands. Ik kan je lessen geven in akkoorden, toonladders, leren soleren op electrische en acoustische gitaar.
Gitaarles in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Wegens interesse in de moraalwetenschappen, ben ik niet voor het conservatorium (gitaar) gegaan, maar oorspronkelijk was dat wel het plan. Kinderen/jongeren met ambitie om het gitaarspelen te leren beheersen, zijn bij mij dus ook aan het juiste adres. Al mijn handboeken zijn nog steeds bewaard.
Gitaarles in Humbeek (1851) - Otto
Otto
Humbeek
Nieuw
Ik heb een diploma behaald in het conservatorium voor contrabas in Jazz en lichte muziek. Ik heb ook steeds basgitaar gevolgd aan het conservatorium. Jazz, pop, rock, latin, wereldmuziek, klassieke muziek, ... Ik heb een auto, dus kan zowel bij mij thuis als op verplaatsing les geven.
Gitaarles in Grimbergen (1850) - Gauthier
Gauthier
Grimbergen
Nieuw
Sedert mijn 15 jaar speel ik gitaar, zowel elektrisch als akoestisch. Ik heb 7 jaar les gevolgd aan de muziekacademie van Grimbergen (en dus ook notenleer). Ik richt mij vooral op beginners of mensen die nog maar eventjes bezig zijn. Ik begrijp hoe frustrerend het in het begin kan zijn, elke gitarist heeft dat ooit meegemaakt, maar ik wil jullie hierbij helpen!
Gitaarles in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
Nieuw
Heb je altijd al gedroomd van je eigen nummer? Of ben je op zoek naar muziek voor een bedrijfsfilmpje? Wil je graag leren hoe je elektronisch moet produceren maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je graag beter piano leren spelen maar is 4 jaar notenleer toch niks voor jou? Ik kan je begeleiden in jouw dromen. Reeds 10 jaar ben ik actief en heb de juiste kennis om jou te helpen!
Gitaarles in Keerbergen (3140) - Kores
Kores
Keerbergen
Nieuw
Ik ben al 13 jaar bezig geweest met gitaar. 6 jaar klassieke gitaar en 7 jaar elektrische. Doet me deugd als ik mijn kennis van het instrument kan doorgeven aan beginnelingen. Gitaristen die hulp nodig hebben en nog maar 1-3 jaar spelen zijn meer dan welkom!
Gitaarles in Sint-katelijne-waver (2860) - Emily
Emily
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik speel zelf al 4 jaar gitaar en heb dit zelf geleerd zonder lessen. Ben je een beginner en wil je graag de basics kennen zodat je je favoriete liedjes op de gitaar kunt leren spelen? Stuur dan gerust een berichtje.
Gitaarles in Sint-katelijne-waver (2860) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Wil je zangles volgen, een professionele opname maken, de combinatie maken met gitaar/piano, contacteer me dan gerust voor een vrijblijvende test sessie. Ik ben sinds jonge leeftijd erg actief in de muzieksector. Optredens, studio-opnames, producing en songwriting zijn zaken waar ik over de jaren heen veel ervaring heb opgedaan. Mijn doel is vooral het plezier in muziek nog verder aan te wakkeren.
Gitaarles in Mechelen (2800) - Flore
Flore
Mechelen
Nieuw
Op mijn 8 jaar ben ik naar de muziekschool beginnen gaan. Ik begon met het volgen van gitaarlessen en later koos ik voor de piano als tweede instrument. Later ben ik verder gegaan in gitaar en intussen heb ik mijn Master Gitaar behaald aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Ik heb reeds vier jaar ervaring in het geven van gitaarlessen aan zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden.
Gitaarles in Mechelen (2800) - Yannick
Yannick
Mechelen
Nieuw
Sinds mijn 15j speel ik al gitaar, heb in deze periode al in verschillende bands gespeeld dit in verschillende genre, wat maakt dat ik in verschillende markten thuis ben:) Ik maak voor elke student een apart traject afhankelijk van je niveau, studeeertijd en muzieksmaak. Tevens kunnen de lessen zowel online als in mijn studio te Mechelen gegeven worden. Tot Snel!
Gitaarles in Londerzeel (1840) - Benjamin
Benjamin
Londerzeel
Nieuw
Ik speel al meer dan 20 jaar muziek en ben vooral geboeid door creativiteit, eigen inbreng en een persoonlijke stijl of "feel" ontwikkelen. Je kan bij mij terecht met je specifieke vraag en dan werken we toe naar je eigen doelen. Je kan bij mij basgitaarles volgen of akoestische gitaar.
Gitaarles in Rumst (2840) - Max
Max
Rumst
Nieuw
Afgestudeerd muziekacademie te Boom Gitaar/zang ervaring : 14 jaar Diploma amv & amc gehaald in 2018. Privélessen bij u of mijn thuis. Ik zorg voor cursus materiaal Hopelijk tot snel!
Gitaarles in Mechelen (2800) - Dajo
Dajo
Mechelen
Nieuw
Ik speel al sinds mijn 4e gitaar en heb 8 jaar muzieklessen aan het conservatorium achter de rug, waarin ik les heb gehad van twee verschillende artiesten, in een band heb gezeten en notenleer heb gevolgd, waardoor alle theorie voor mij geen probleem is. Ik geef liefst les aan beginnende gitaristen.
Gitaarles in Koningshooikt (2500) - Cédric
Cédric
Koningshooikt
Nieuw
Ik ben van opleiding gitarist. Speel van mijn 8 jaar, heb opleiding notenleer gehad. Ik kan je helpen met akkoordenschema’s en akkoorden. Heb in verscheidene bands gespeeld, optredens gegeven en op tournee’s geweest. Ik kan je ook basis basgitaar leren spelen.
Gitaarles in Putte (2580) - Pat
Pat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
Nieuw
In mijn tienerjaren gestart met gitaar. Snel eigen bands begonnen, academie doorlopen en Jazz-studio afgehandeld. Zo'n 20 jaar geleden waren we redelijk succesvol met onze metalband en uitvoerig in heel Europa getoerd, Grasspop, Pukkelpop...crazy times! Sindsdien geef ik les, doe ik sessies en coachings. Ik hou er van om met studenten te werken, eender welk 'start niveau'.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gitaarlessen Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

gitaarles Mechelen, privé leraar gitaar Mechelen, gitaarles voor beginners Mechelen, gitaarleraar gezocht Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden