events Stabroek

Ontdek talentvolle hulp voor events in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Stabroek

Events in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik kom aan huis koken voor 4 tot 30 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als kok,,, Tevens afhaalservice, catering,ontbijtservice(ontbijtmanden :gewone en luxe!),,dus een veelzijdig persoon... Heeft u intresse dan hoor ik het graaag van U.!
Events in Stabroek (2940) - Dylan
Dylan
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Ik ben dylan als dj word ik Dpunkz genoemt. Ik heb 6 jaar ervaring in het draaien ik maak mijn eigen nummers ondertussen ook. Ik ben vooral actief in de hardere stylen maar ik draai ook alledaagse muziek op fuiven en trouwfeesten. Onder het motto u vraagt en ik draai :)
Events in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik verzorg al uw feesten thuis of op locatie . BBQ Walking dinner..menus aan eerlijke prijzen ...prijs op aanvraag .
Events in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik ben amateurfotograaf dus heb geen technische kennis en doe het puur voor mijn plezier. Wel heb ik een degelijke camera, de nodige programma’s om foto’s te bewerken en heel wat tijd. Als u interesse heeft geef ik u met plezier mijn fotopagina zodat u eens kan rondkijken. Ik hoor graag van u!
Events in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Mijn hobby is fotografie. Ben je op zoek naar foto's van je kindjes/gezin/huisdier/... Laat me gerust iets weten en dan gaan we samen opzoek naar een toffe locatie hiervoor!
Events in Merksem (2170) - Joycy
Joycy
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben gebeten door passie voor events en festivals. Daarom studeer ik ook aan de Hogeschool Event- en Projectmanagement. Ik droom om mij te omringen elke dag op feesten, muziek en mensen. In mijn vrije tijd is dan ook zingen een grote passie van mij en doe ik niets liever dan hiervan gebruikt te maken in al wat ik graag doe! 🎶🎤
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Kapellen (2950) - Lori
Lori
Kapellen
3.0/5 (1 reviews)
Foto's trekken doe ik zeer graag! Ik kan voor jullie zorgen voor mooie fotootjes tegen een goedkope prijs, en een leuke sfeer natuurlijk!
Events in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Renault Master type meubelbak met laadklep voor het transport van allerlei materialen, alsook heb ik meer als 15 jaar evaring in de events & catering sector.
Events in Antwerpen (2040) - Ruby
Ruby
Antwerpen
Nieuw
Opleiding fotografie en reeds ervaring als hobbyfotograaf. Beschikbaar voor verschillende projecten incl portret, event, etc...........................
Events in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Antwerpen
Nieuw
Ik ben Adriaan, 21 jaar, en draai al sinds enkele jaren leuke deuntjes op verscheidene fuiven in de regio van Kapellen en Ekeren. Samen met mijn partner draaide ik al op de Herfstontmoeting van Scouts & Gidsen Vlaanderen en sloten we de Nacht van de Jeugdbeweging in de Waagnatie af.
Events in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
hallo mijn naam is samantha ik hou van foto’s trekken ik doe het momenteel met mijn iphone maar ik ben aan het sparen voor een profficionele camera zodat ik beter kwaliteit heb
Events in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Ik ben Jade, ik ben een amateur fotograaf en doe dit met heel veel passie. Heb je een fotograaf nodig voor eventuele evenementen, laat mij dan gerust iets weten! Op mij kan je rekenen, ik heb uiteraard zelf een professionele camera en ik kan ook foto's bewerken. Heb je vragen of kan je mijn hulp gebruiken aarzel dan niet!
Events in Antwerpen (2030) - Wim
Wim
Antwerpen
Nieuw
Ik ben dus Wim, en dj/muzikant, Korosonos. Reeds meer dan 20 jaar aktief op en naast het podium. Hetzij als dj. Van trouwfeesten, jubilees, feesten en overal waar mensen plezier, leute en ambiance willen. Hetzij als audio -en lichttechnicus. En Naast Dj heb ik ook een eigen muziekproject. Hier speel ik dan electronische muziek. En daarbij gebruik ik keyoards, en andere electronische instrumenten
Events in Brasschaat (2930) - Edward
Edward
Brasschaat
Nieuw
I have been playing guitar for 18 years (since age 6), and will happily put together a set-list for any event. I currently have an acoustic guitar, a mandolin, and can sing a little (though I focus on instrumental music). I do not have a PA/speaker system, but will happily work with any equipment provided.
Events in Ekeren (2180) - Olivier
Olivier
Ekeren
Nieuw
Ik ben hobby foto- en videograaf. ik werk steeds outdoor. Ik doe zowel fotoreportages, zoals zwangerschapsshoots, lentefeest, noem maar op. Enkel geen newborns en jonge kinderen (-3). wil je graag het vormsel, communie of lentefeest van je kind vast laten leggen, kies dan voor een foto of videoshoot. Hetgeen ik ook doe, ik een before en after foto, alsook een filmpje van de transformatie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Stabroek: geëvalueerd met 4.75 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Stabroek, dienstverlener event Stabroek, hulp voor event Stabroek, evenement organiseren Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden